Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוליש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

משהו יכול לתת לי הסבר על החומרים ועל התהליך?

יש לי כבר פלסטלינה ווקס פיניש איך הם משתלבים בתהליך לפני / אחרי?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסרטון הוא משתמש בשיטה "שלייף סבון" שזה שיוף הצבע עם נייר שיוף בגריט מסויים. לא משהו שהייתי ממליץ למתחיל לבצע מה גם הוא משתמש במכונה רוטורית שבשימוש לא נכון היא שורפת את הצבע. אם אתה עוד לא בעל ניסיון או בלי ידע בכלל קרא בפורום הרבה על פוליש ושלבי פוליש. כמובן תלוי מה מצב הצבע אצלך וכמה תקציב וזמן אתה מוכן להשקיע. פוליש לרכב,ובמיוחד בצבע שחור זה לא שעה וחצי עבודה ויש לך רכב נוצץ כמו מראה.

בהצלחה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסרטון הוא משתמש בשיטה "שלייף סבון" שזה שיוף הצבע עם נייר שיוף בגריט מסויים. לא משהו שהייתי ממליץ למתחיל לבצע מה גם הוא משתמש במכונה רוטורית שבשימוש לא נכון היא שורפת את הצבע. אם אתה עוד לא בעל ניסיון או בלי ידע בכלל קרא בפורום הרבה על פוליש ושלבי פוליש. כמובן תלוי מה מצב הצבע אצלך וכמה תקציב וזמן אתה מוכן להשקיע. פוליש לרכב,ובמיוחד בצבע שחור זה לא שעה וחצי עבודה ויש לך רכב נוצץ כמו מראה.

בהצלחה!

אני לא מעוניין לשייף רק התעניינתי

אני מעוניין בפוליש בקטנה לא יותר מדי

מה יש להציע?

יש לי כבר פלסטלינה ווקס פיניש של מגוואיר

עריכה אחרונה על ידי אליאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"פוליש בקטנה" מה זה המושג הזה? האם אתה מעוניין בפוליש מקומי? (נניח על המכסה מנוע,נקודתי או כנף) או פוליש זריז על כל הרכב?

אם זה פוליש מקומי אז זה לא הכי מומלץ מהסיבה שתיווצר הפרשי צבעים ברכב,בין האיזור שעבר פוליש שהצבע בעל ברק גבוה לבין שאר הרכב שהוא יחסית דהוי.

אם זה פוליש על כל הרכב, ואתה מעוניין בפוליש שלב אחד (בלי לעשות עוד פוליש נוסף אחרי) אז יש פולישים שמיועדים לשלב אחד.

אני אצטרך שתסביר את עצמך קצת יותר טוב, ותמונה של הרכב תעזור מאוד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"פוליש בקטנה" מה זה המושג הזה? האם אתה מעוניין בפוליש מקומי? (נניח על המכסה מנוע,נקודתי או כנף) או פוליש זריז על כל הרכב?

אם זה פוליש מקומי אז זה לא הכי מומלץ מהסיבה שתיווצר הפרשי צבעים ברכב,בין האיזור שעבר פוליש שהצבע בעל ברק גבוה לבין שאר הרכב שהוא יחסית דהוי.

אם זה פוליש על כל הרכב, ואתה מעוניין בפוליש שלב אחד (בלי לעשות עוד פוליש נוסף אחרי) אז יש פולישים שמיועדים לשלב אחד.

אני אצטרך שתסביר את עצמך קצת יותר טוב, ותמונה של הרכב תעזור מאוד.

מעוניין על כל הרכב כדי להעיף שריטות קטנות ול"שקם" הכל

קניתי פוליש הזה וגם הפלסטלינה הזאת:

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-Meguiar-s-Ultimate-Polish.html

http://www.autostore.co.il/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-Meguiar-s.html

מהתחלה עד הסוף ומה חסר לי גם בנוסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך לשנן את סירטוני ההדרכה של JUNKMAN2000 ביוטיוב

עזרת לי מאוד תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...