Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני כרגע רוצה לשדרג ברמה בסיסית את הסאונד ברכב שלי, אצלי ברכב יש כרגע מערכת מובנת, רדיו של בלאופונקט, מגבר בסיסי של BOSE וסאב של BOSE, המגבר אמור להיות ממש בסיסי לדעתי בספר רכב כתוב 6 ערוצים ו 150W.(אשמח לדעת מה זה אומר אגב)

הכוונה כרגע זה לשדרג את הרמקולים הקדמיים (כרגע יש שם סט קואקסיילי של BOSE) שהם די עלובים, הכוונה לשים שם קומפוננט 6.5.

התקציב שלי לא גדול וכרגע אני מתלבט בין מורל טמפו לבין הרץ DSK 165, אני שומע רוק ואלטרנטיבי לפעמים ישראלי (לא איש של אומצה אומצה) אשמח לחוות דעתכם.

בני

פורסם

יש רק תשובה אחת לשאלה הזו, והתשובה היא לשמוע את שני הסטים.

זה שיוסי לא התחבר להרץ זה לא אומר שהסט פחות טוב.

אישית לא הייתי קונה את אף אחד משני הסטים הנ"ל, אבל זה רק אני.

אין שום תחליף לשמיעה לפני קניה ולכן אם תקנה על עיוור אתה עלול להתאכזב מכל סט שלא שמעת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ממליץ לך לקנות יד 2. בתקציב מעט גדול יותר תמצא סטים עדיפים בהרבה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

שלום,

בנוגע מה עדיף. אישית מטעם שאני מכיר ובחירה אישית אני מעדיף את המורל,

אבל כל אחד והטעם שלו למשל שמעתי את שני הסטים והתחברתי למורל ובסוף בכלל לקחתי מורל דוטק אוביישן.

אז הכל עניין של טעם!

תשמע את שניהם ותבחר :)

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

אין טוב יותר או טוב פחות, זה עניין של טעם אישי. וזה גם עניין של מזל ליפול על מערכת מכוונת היטב, שני הסטים יכולים להשמע גרוע או במיטבם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במפגשים שנערכים אחת לחודש בצפון/מרכז/דרום.

בערך אחת לשבוע נפתח שרשור על מפגש באחד האזורים, בצפון יהיה מפגש בעוד כשלושה שבועות

SCANSPEAK

פורסם

יש כמה חבר'ה עם קומפוננטים בסיסיים שמגיעים כמעט קבוע למפגש דרום. תוכל להגיע ולשמוע בעצמך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

את האמת שכשאחרי שאני קורא שוב את ההודעה הראשונה של פותח השרשור אני לא בטוח בכלל שהרץ דיצי או מורל טמפו יהיו שיפור. נשמע שמדובר במערכת מקורית של אאודי, שמעתי כאלה כמה פעמים והן לא רעות. אגב קשה לי להאמין שאין גם טוויטרים מקדימה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

הרכב הוא אלפא רומאו, רכשתי היום את הפוקל 165AS, אני מקווה שאני אהנה מהם, אם זה יעניין מישהו כאן אז אני אכתוב את דעתי לאחר ההתקנה, אגב אם יש למישהו המלצה למתקין ראוי ובמחיר סביר באזור המרכז אני אשמח.

בני

פורסם

בהחלט ובבקשה - תכתוב כאן חוות דעת אך יחד עם זאת אל נא תמהר לשפוט אם לא אהבת.

מציע בחום רב - להשקיע 300 שקלים נוספים ולגשת לבצע כוון מערכת ייסודי אצל רונן נאור מסאונד נולדג' - תביט בדביק.

פוקאל עלולים להיות בנקל חדים ולא נעימים לאוזן אבל אם מכוונים אותם היטב - יכולים גם להיות תענוג! כבר נוכחתי לדעת זאת לאחר שנים רבות של אנטי מיותר כלפי המותג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקרוס של הסט הנ"ל יש אופציה להנחתה\העצמה של הטווטר

3\0\-3 DB רצוי לבדוק בעת התקנת הסט מה נישמע לך טוב יותר.

מעבר לכך רצוי שהקרוסים יותקנו במקום נגיש ומוגן ולא בתוך הדלתות כפי שנוהגים לא מעט מתקינים.

• תוכן חדש...