Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה מושבתת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל קורסה ידנית 2001 יד 3. הרכב אמין עם צריכת דלק ממש טובה. לא נכנס למוסך הרבה אבל החלפים כן היו יקרים לעומת היפניות. לפני כחודשיים האוטו התחיל להתחמם. נראה לי שהמוסך ניצל את חוסר הנסיון שלי ופשוט החליף את כל מה שהיה ניתן. שהחזיק בערך חודש כל פעם. אני עייפה מההתעסקות עם הרכב הזה ובסוף כל ניסויי התיקון עולים הרבה כסף לרכב שהמחירון שלו לפי דעתי בין 7 ל 9 אלף. שאלתי היא איך אני יכולה למכור את הרכב as is וכמובן לאחר כל נסיונות התיקון עם הרבה חלקים חדשים לחלוטין - איפה לפרסם או למי לפנות.

הביטוח לא מוכן לגרור את הרכב למוסך אחר כי אין לו טסט - לא כי הוא לא יעבור אלא כי אין דרך לנסוע לטסט עם אוטו שמתחמם ואני לא רוצה להוציא שקל אחד יותר על הרכב. רשיון רכב משולם לשנה. תודה

פורסם

את יכולה פשוט לפרסם אותו למכירה פה בפורום או בכל לוחות המכירה החינמים אבל קחי בחשבון שרכב כזה, עם מספר תקלות קרדינליות וללא טסט יימכר בפרוטות.1500 ש"ח זה הרבה!

לא אכפת לאף אחד איזה חלק חדש יש באוטו, אכפת לו איזה חלק לא תקין שבגללו כרגע הרכב מושבת וללא טסט.

בנוגע לתקלת ההתחממות, יש מצב שהמוסך ניצל את תמימותך, להבא, לא מעניין אף אחד מה הוא החליף, אם התקלה לא תוקנה, אין כסף!

שיפרק מה שהרכיב וימשיך לחקור.

אם הוא מתעקש לקבל כסף על תיקון שלא פתר את התקלה, זה הזמן לעזוב לתמיד את המוסך הזה.

מה מהות התקלה העיקרית כרגע? התחממות? יש לך הערכת מוסך/ בעל מקצוע מה מקור הבעיה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...