Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה במסלול בקפריסין achna speedway

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז מי מארגן סופ"ש בלרנקה? :-D

העובדים במקום סיפרו לי שיש אנשים מישראל שלוקחים את הרכב שלהם על אוניה ואז עושים שבוע שלם על המסלול וכך למעשה גם מורידים עלויות (רק זמן מסלול במקום השכרת רכב) וגם לומדים על הרכב שלהם מהבית.

אפשרות לחופשה מעניינת.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

השאלה היא כמה עולה להעביר את הרכב מהארץ לשם וחזרה? נשמע בהחלט מעניין, למרות שהרכב שלי קטן על המסלול הזה (לפי שמות הרכבים ששוכרים שם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
השאלה היא כמה עולה להעביר את הרכב מהארץ לשם וחזרה? נשמע בהחלט מעניין, למרות שהרכב שלי קטן על המסלול הזה (לפי שמות הרכבים ששוכרים שם).

לא מדובר על הנורבורגרינג, סה"כ המסלול דיי קצר ולעניין (קצר ביחס למסלולים אמיתיים, לא כוכב יאיר) ולפי דעתי ניתן להנות בו עם כל סוג של רכב, גם וולוסטר אטמוספרי (אם התמונה שלך מעידה על הרכב המדובר) וגם טוסטוס של 250 סמ"ק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לצערי עקב בלת"מים בלו"ז לא יצא לי בסוף להגיע למסלול, מקווה שתהיה הזדמנות נוספת. סה"כ 40-50 ד' טיסה :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

ממש בקרוב אני באזור, וחשבתי לקפוץ לשם להעביר כמה שעות של כייף.אשמח לדעת ממי שאולי יודע איך הולך העניין עם הרישיון שם, האם רישיון ישראלי מספיק ? (להשכרת רכב עד כמה שאני יודע רישיון רכב ישראלי מספיק עד שישה חודשים) אשמח לדעת ממי שהתנסה.כמו כן אשמח לדעת מה בכל זאת עושים עם ביטוחים בנושא. אגב, האם השמועות על זה שאין כניסה לישראלים עקב בלעדיות של מסלולים, נכונה ?

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
ממש בקרוב אני באזור, וחשבתי לקפוץ לשם להעביר כמה שעות של כייף.אשמח לדעת ממי שאולי יודע איך הולך העניין עם הרישיון שם, האם רישיון ישראלי מספיק ? (להשכרת רכב עד כמה שאני יודע רישיון רכב ישראלי מספיק עד שישה חודשים) אשמח לדעת ממי שהתנסה.כמו כן אשמח לדעת מה בכל זאת עושים עם ביטוחים בנושא. אגב, האם השמועות על זה שאין כניסה לישראלים עקב בלעדיות של מסלולים, נכונה ?

השכרתי רכב ספורט (לטיול בקפריסין) בנפרד ורכב מסלול בנפרד, שניהם עם רשיון ישראלי רגיל בלי שום בעיות.

לגבי הבלעדיות, נשמע לי מופרך. אם זה אכן אמיתי אני מוחק את מסלולים לנצח.

פורסם
השכרתי רכב ספורט (לטיול בקפריסין) בנפרד ורכב מסלול בנפרד, שניהם עם רשיון ישראלי רגיל בלי שום בעיות.

אתה אומר שנכנסת למסלול שם בלי מסלולים נכון ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
אתה אומר שנכנסת למסלול שם בלי מסלולים נכון ?

שום כלום, בכלל לא חשבתי שאעלה על המסלול, סתם הגעתי לראות על מה מדובר ואז אמרתי לעצמי שאם אני כבר פה...

אני לא מאמין שיגידו לך לא לעלות ואם כן תגיד שהתבלבלת ואתה בכלל ספרדי, ניו זילנדי או ממאדים.

פורסם
האמת שלי מאוד מפריע הקטע עם ההגה בצד ימין. לא מצליח להתרגל לזה.

זה קצת מאבד משמעות במסלול שאין נתיבים וכולם נוסעים לאותו כיוון. אתה סתם יושב בצד אחד של הרכב, חוץ מזה מדובר על אותה חווית נהיגה.

פורסם

מסכים. אם הקטע עם הבלעדיות נכון, אז זו ממש חוצפה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מסכים. אם הקטע עם הבלעדיות נכון, אז זו ממש חוצפה.

על המכוניות שלהם... בטח שהם יכולים לדרוש שלא ישכירו אותם לפי אילו תנאים שהם רוצים.

לגבי שימוש אחר, חברה יכולה לקנות זכויות שיווק בלעדיות על אתר/שירות מסויים לטריטוריה מסויימת.

זה מאוד נפוץ, בייחוד בעולם התוכנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...