Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה של PS4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני וכמה מחבריי שרוצים לרכוש את המכשיר החלטנו "להקים" קבוצה שכזו.

אנו בטוחים שאם ניגש לחנות/יבואן בבקשה לרכישה של 20 יחידות (נניח), לא נשלם את המחיר הרגיל (2000-2350) אלא פחות.

קונסולה כזו בשיטת NTSC נמכרת סביב 1900-2000.

בשיטת PAL ואחריות של ישפאר סביב 2350.

המכשיר מגיע בלי משחק ועם שלט אחד.

יש פה אנשים שמעוניינים להצטרף?

לא חותם

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יותר פשוט לרכוש בדיוטי ? סוני4 PAL +שני שלטים בסביבות ה-2000 ש"ח , בגדול רעיון נחמד אבל קודם תבדוק מול היבואן אם זה אפשרי בכלל ואם כן אז מה העלות .

פורסם

ומה עושה מי שלא טס?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא יותר פשוט לרכוש בדיוטי ? סוני4 PAL +שני שלטים בסביבות ה-2000 ש"ח , בגדול רעיון נחמד אבל קודם תבדוק מול היבואן אם זה אפשרי בכלל ואם כן אז מה העלות .

אתה יודע במקרה את המחיר המדויק של הקונסולה בדולרים? ואיזה חבילות נמכרות בדיוטי פרי? תודה רבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך זה עובד בדיוטי פרי כשהמחיר מעל 200 דולר? מה לגביי מס?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אתה חייב לקחת את ה PS4 איתך לחו"ל וברגע שאתה נכנס חזרה לארץ אתה חייב להצהיר על הרכישה ולשלם מיסים כרגיל

פורסם (נערך)

יש אפשרות לקבוצת רכישה בדיוטי פרי + אפשרות לתשלום מיסים מופחת עקב קניה קבוצתית? ואולי גם להגיע לסיכום כדי לא לסחוב את המכשיר לחו"ל ולהשאירו בשמירת חפצים בשדה? :)

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

ישפאר לא יימכרו לך כלקוח סופי ישירות, וחנויות לא יורידו לך את המחיר מתחת ל1950-2000 שח.

באמת שווה את כל הטרחה הזו בשביל 200-300 שקל?

חוץ מזה שהבאנדל העירום (קונסולה ושלט) לא ממש משתלם.

אני הייתי מכוון לבאנדל עם 2 שלטים מצלמה וקילזון.

פורסם

אני בספק אם תצליחו להוזיל את המחיר לרמה הנדרשת, המחיר הרישמי הוא 399 $/£/

תעשו המרה לשקלים ותגלו שבניגוד לשנים עברו הפער כ"כ נמוך שאני בספק אם יש לחנויות איזשהו שומן לתת הנחה.

השומן האמיתי נמצא באביזרים כגון שלט נוסף או משחק ששם מתגלה הפער בין הרצוי למצוי אבל אז ממילא את המשחק נזמין מחול ולא חסרים אתרים

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני יכול לבדוק לגבי הקונסולות של ישפאר אם יהיו מספיק אנשים רציניים.

אבל קשה לי להאמין שתקבלו יותר מ-10% הנחה (מ-2399 ש"ח).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...