Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופר מיני אוט' עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, נהגתי עד עכשיו בטויוטה קורולה 2003 של ההורים שמאוד התרגלתי ואהבתי סה"כ אבל אני מחפש אוטו צעיר וקומפקטי יותר.

התקציב 40K לכל היותר.

דרישות:

רכב סופר מיני, אוטומטי, שיודע להאיץ כשצריך.

כמובן שאין לי כוח / זמן / כסף לתקלות מיותרות כך שצריך רכב אמין.

נוסע גם עירוני וגם בין עירוני אבל לא הרבה בכל מקרה.

דעתי:

מבחינת מראה לא אהבתי את הסיריון או ניסאן מיקרה ושמתי עין על המאזדה 2 / אופל קורסה / פג'ו 207 שנתונים 2007-8.

בא בחשבון גם יונדאי גטס שהוא אומנם יותר לכיוון 30K אבל אוכל להשיג בקלות דגם שמור עם ק"מ נמוך ויש היצע גדול בשוק.

אשמח לשמוע דעות והמלצות מהניסיון שלכם.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי bearcub
פורסם

הגטס יכולה להיות תמורה טובה למחיר, רכב אמין, מרווח יחסית ונוח, אם כי לא חסכוני בדלק.

כנ"ל מאזדה 2, לא חסכונית בכלל בדלק.

פורד פוקוס רכב שיעשה את העבודה, אמין מרווח, נוח עם מנוע חזק. תוכל בכיף להביא שנת 2009-2011.

סוזוקי ספלאש/סוויפט, בחירות טובות מאוד לפי דעתי.

אופל קורסה...אההה ככה ככה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

פורד פוקוס זה מכונית משפחתית, אני מחפש יותר סופר מיני, וחוץ מזה אני לא מאמין שהיא צורכת דלק פחות מאחת המכוניות שציינתי למעלה

פורסם

אני אישית הייתי בודקת את המאזדה 2. אני מאמינה ש2008 תכנס בתקציב שלך ואולי אפילו 2009 (כמובן שדיינמיק עדיף על אקטיב).

הגטס, לדעתי, נופלת מהמאזדה בהרבה פרמטרים, אבל היא כמובן תהיה הרבה יותר זולה. תשים לב שההיצע הרב שיש בשוק הוא של דגמי glf יוצאי ליסינג/השכרה והדגם הזה ממש לא מומלץ (כרית אוויר אחת וללא abs).

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...