Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מזמין אותך לבוא לשמוע איך שני מגברים 2 יציאות כל אחד עובדים עם

סאב וזוג רמקולים והתוצאה היא סבירה מאד בשביל זיוף של בוס שדרך אגב רוב

היצור של המקורי הוא סיני טהור.

הדעה שלי לא תשתנה בגלל שהיו להרבה חברים שלי את המגברים הזה והם היו מבואסים עליהם וכל הזמן נכנסו לפרוטקשן והתמורה לא משהו בכלל (על הפנים)

ולעומת זאת יש לי חבר שיש לו את הפלטיניום אודיו ווואלה שומעים סבבה ביותר והמגבר אצלו כבר כמעט שנה ולא עשה לו בעיה אחת....

אבל במקום להתווכח אני הייתי הולך עם ההצעה של ADVENT וגומר את כל הסיפור.

פורסם
MAC AUDIO נשמע טוב , השאלה היא אם היצור שלו עדיין אוסטרי הוא שגם זה

כבר נגמר.

היצור שלהם אף פעם לא היה אוסטרי, מאז ומתמיד הם היו חברה גרמנית טהורה וכול מוצר שלהם עם בקרת איכות גרמנית - אין כמו מוצרי אודיו של גרמניה!!!

הייתי אומר משהוא על העם עצמו אבל זה פורום ציבורי.

פורסם

אחי כול הקטע בזבל סיני שאתה מקבל חתול בשק לך תידעה אם המגבר לא ישרף תוך יום

המגברים האלה לא עובדים יצור סדרתי נורמלי מבפנים אולי כלפי חוץ כולם ניראים אותו דבר אבל מבפנים הוא שונים אחד מין השני...אז יכול להיות שמגבר X נוצר ביצור עמיד והוא מחזיק לך אבל יכול להיות שמגבר Y שקנה הבחור נישרף והיתפוצץ אחי יום בגלל יצור לקוי!

והסיכוי שמיקרה Y יקראה הוא גבוה מאוד!

פורסם
אני מזמין אותך לבוא לשמוע איך שני מגברים 2 יציאות כל אחד עובדים עם

סאב וזוג רמקולים והתוצאה היא סבירה מאד בשביל זיוף של בוס שדרך אגב רוב

היצור של המקורי הוא סיני טהור.

לארץ ייצור, אין השלכות לגבי טיב המוצר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...