Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא אמור להיו בעייתי, גם בחיבור לאנטנה אמור לעבוד.

למען האמת, כל חיבור שנותן מתח מסויים אמור לעבוד, אבל בזה אני לא בטוח.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לא בדיוק. ובכל מקרה, החיבור לאנטנה לא מספיק. זה עובד עם הרדיו, אבל אם המערכת על דיסק, זה לא עובד... כלומר לא מדליק את המגברים.

DATA מעביר אות חלש מדי, שאינו מספיק ככל הנראה. עד כה, לא מצאנו שם REMOTE והבעיה העיקרית במגברים דלוקים כשמערכת מכובה היא השיחות באורנג' - פשוט עושה הפרעות מטורפות!

אפשר מפסק חיצוני אחרי הREMOTE שנתנו לו מהסוויץ'. אבל אני לא בטוח שאני רוצה. אני מחפש רעיונות ומבקש לדעת אם מי שהתקין מערכות ביאריס ספציפית (או אולי במכוניות אחרות ומצא פתרון יצירתי במקום בו אין REMOTE מובנה) מצא REMOTE.

אנא עזרתכם!

פורסם
טויוטה יאריס

הייתי גם יום שישי בחנות, ראיתי את ההתקנה שביצעו אצלך ברכב והעבודה הייתה באמת ממש נקייה ויפה...

חבל שלא הספקתי לשמוע את כל המערכת שלך.

תתחדש.

ג'ניה

:king:

פורסם
לא בדיוק. ובכל מקרה, החיבור לאנטנה לא מספיק. זה עובד עם הרדיו, אבל אם המערכת על דיסק, זה לא עובד... כלומר לא מדליק את המגברים.

DATA מעביר אות חלש מדי, שאינו מספיק ככל הנראה. עד כה, לא מצאנו שם REMOTE והבעיה העיקרית במגברים דלוקים כשמערכת מכובה היא השיחות באורנג' - פשוט עושה הפרעות מטורפות!

אפשר מפסק חיצוני אחרי הREMOTE שנתנו לו מהסוויץ'. אבל אני לא בטוח שאני רוצה. אני מחפש רעיונות ומבקש לדעת אם מי שהתקין מערכות ביאריס ספציפית (או אולי במכוניות אחרות ומצא פתרון יצירתי במקום בו אין REMOTE מובנה) מצא REMOTE.

אנא עזרתכם!

סתם השערה אבל האם אתה יכול לחבר RELAY ליציאות של התצוגה שהרי הם מוציאות אות מסויים מהרדיו דיסק של הרכב מה שמספיק להפיק אות ולהוציא זרם חשמלי שיתפקד כ REMOTE. (התפקיד של ה RELAY הוא בעצם לקחת זרם חשמלי אשר מתספק כאות ואז מחברים אליו פלוס מינוס אשר מוציאים אות חזק יותר.)

אולי זה יעבוד תנסה.

פורסם

היי חברה, יש המשך לסיפור, אני חזרתי ביום ראשון לסאונד FX והתקנתי את החלקים הבאים:

מגבר SPL מונו 500W

פלטת מגברים

רמקולים רוקפורד 6X9

רדיו דיסק קנווד 419

SM RCA

כולל התקנה

ב2020 ש"ח

שוב, אני חייב לציין ולשבח את סאונד FX על העבודה הנקייה והמקצועית שהם עשו לי ברכב כבר פעמיים.

אני אנסה לצלם כמה תמונות מחר.

פורסם

קנית מונו בלוק לסאב שלך???

נראה לי הגזמה מטורפת. אלא אם החלפת סאב, הסאב שלך, סדרת CS היא 150W RMS...

אופל קורסה 2003

פורסם

זה לא משנה... שיהיה חלשלוש של 250W זה עדיין 66 אחוז יותר כוח ממה שהסאב יכול לקבל בכלל...

אם הוא היה לוקח את הסדרת EL היה סיפור אחר.

אופל קורסה 2003

פורסם

אני יענה על כמה שאלות שעלו כאן:

לגבי הרדיו הנוסף,הרדיו המקורי הוא בעל איכות צליל יחסית נמוכה...היצרן של הרכב תכנן את המערכת לעבוד עם זוג רמקולים 4" בדש בורד שגם ככה לא מי יודע מה איכותיים וללא יציאת RCA למגבר חיצוני, את בעיית ה RCA אפשר לפתור ע"י מנחת אך במקרה הזה גם אם תשים את המנחת הכי איכותי שיש עדיין הסאונד לוקה בחסר כי הבסיס הוא גרוע.

הרדיו הנוסף הותקן ברכב ללא כל שינוי חזות\פגיעה במקוריות\ניסור כלשהוא אלא הותאם להכנה המקורית ברכב.

לגבי המגבר מונובלוק, ברכב בהתחלה הותקן מגבר 4 ערוצים ששימש את הרמקולים הקדמיים והסאב ולאחר מכן הוספנו רמקולים אחוריים-הרמקולים האחוריים והקדמיים מחוברים על המגבר 4 ערוצים והסאב מחובר למונובלוק, אין צורך לנצל את המגבר מונובלוק עד הטיפה האחרונה שלו-הוא לא מתחרה עם הרכב בתחרויות SPL אלא נהנה מאיכות הסאונד כאשר הוא נוסע מנקודה לנקודה.

עופר רוטמן-SOUND FX

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
אני יענה על כמה שאלות שעלו כאן:

לגבי הרדיו הנוסף,הרדיו המקורי הוא בעל איכות צליל יחסית נמוכה...היצרן של הרכב תכנן את המערכת לעבוד עם זוג רמקולים 4" בדש בורד שגם ככה לא מי יודע מה איכותיים וללא יציאת RCA למגבר חיצוני, את בעיית ה RCA אפשר לפתור ע"י מנחת אך במקרה הזה גם אם תשים את המנחת הכי איכותי שיש עדיין הסאונד לוקה בחסר כי הבסיס הוא גרוע.

...

עופר רוטמן-SOUND FX

התקנתי מערכת ביאריס. סירבתי להוסיף HU נוסף למקורי. ברור לי שאם הייתי שם אלפיין הייתי מרגיש הבדל. אבל השתמשנו במנחת של XETEX, שאני לא בטוח שיש טובים ממנו ועם רכיבים אחרים נפלאים,הסאונד מפתיע באיכות פשוט מעולה. ברור ש-HU משובח היה מוציא סאונד טוב עוד יותר, אבל לאמר שהבסיס גרוע - אני לא בטוח עד כמה זה מדוייק. אפשר לעבוד איתו לא רע בכלל.

• תוכן חדש...