Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר פרסמתי כמה פוסטים כאן, אבל בגלל שאני לא מבין בתחום בכלל, אני רוצה להבין כמה דברים.

אני אתחיל להיות סטודנט עוד מעט לתקופה של 5 שנים, אני צריך רכב בדגש על צריכת דלק נמוכה, אמין וזול לאחזקה , אוטומט בלבד , רכב קטן , עד ה20K.

בגלל כמות המידע המטורפת שיש ברשת, רציתי שתמליצו לי על הרכב המתאים ביותר לצרכים שלי מבין הבאים:

1) יונדאי גטס אוטומט

2) פיאט פונטו ספייס אוטומט

3) פיאט פונטו גרנדה 2007 רובוטית

4) פולסווגן גולף\פולו אוטומט

5) סוזוקי סוויפט אוטומט

6) דייהטסו סיריון אוטומט

7) טיוטה יאריס אוטומט\רובוטית

8.) פיג'ו 206\306

ועוד שאלה, במחיר שאני מציע, באיזה טווח של קילומטראז הייתם מחפשים? מה הוא הגבול הרע למחיר שאני מציע..?

תודה רבה לעונים!

:-):-):-)

עריכה אחרונה על ידי maoraustin
פורסם

הגטס לא חסכונית במיוחד.

לדעתי הסיריון היא הבחירה הטובה מבין כל אלו (בהנחה וכל הפרמטרים זהים). גם הסוויפט לא רעה, אך אני לא יודע איך היא משתווה בצריכת דלק מול הסיריון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הגטס לא חסכונית במיוחד.

לדעתי הסיריון היא הבחירה הטובה מבין כל אלו (בהנחה וכל הפרמטרים זהים). גם הסוויפט לא רעה, אך אני לא יודע איך היא משתווה בצריכת דלק מול הסיריון.

הבנתי שהסיריון היא עם תיבת הילוכים רובוטית...מקריאה קצרה באינטרנט הבנתי שיש בעיות עם התיבה הרובוטית..זה נכון?

פורסם

הייתי מוריד את הגולף,היא לא חסכונית ותהיה גם ישנה ביחס לאחרים,היאריס אמינה אבל תהיה ישנה בכמה שנים משאר הרכבים.

ה306 ישנה ועולה הרבה פחות מ 20 אלף.

הסריון טובה אם כי לא בטוח שיש לה abs ויש לה גיר אוטומטי רגיל ולא רובוטי.

הגטס תיהיה יחסית חדשה כי היא לא יקרה,חפש משנת 2006 עם מנוע 1.4 ברמת איבזור gls/gli.

הגרנדה ב 20 ניראה לי יהיה קשה למצוא.

ספייס עדיפות לדגם elx,ב sx יש גיר רובוטי,אמנם מאוד חיסכוני אבל הרציף שיש ס elx עדיף,הרכב עצמו עם חלפים זולים ובאמת מומלץ.

פולו אני מכיר פחות.

סוויפט ב 20 אלף כניראה תוכל לקנות את היורו סוויפט,אבל מדובר על רכב משנות ה90,עם בטיחות והרגשה בהתאם,באמת שתדלג על זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי מוריד את הגולף,היא לא חסכונית ותהיה גם ישנה ביחס לאחרים,היאריס אמינה אבל תהיה ישנה בכמה שנים משאר הרכבים.

ה306 ישנה ועולה הרבה פחות מ 20 אלף.

הסריון טובה אם כי לא בטוח שיש לה abs ויש לה גיר אוטומטי רגיל ולא רובוטי.

הגטס תיהיה יחסית חדשה כי היא לא יקרה,חפש משנת 2006 עם מנוע 1.4 ברמת איבזור gls/gli.

הגרנדה ב 20 ניראה לי יהיה קשה למצוא.

ספייס עדיפות לדגם elx,ב sx יש גיר רובוטי,אמנם מאוד חיסכוני אבל הרציף שיש ס elx עדיף,הרכב עצמו עם חלפים זולים ובאמת מומלץ.

פולו אני מכיר פחות.

סוויפט ב 20 אלף כניראה תוכל לקנות את היורו סוויפט,אבל מדובר על רכב משנות ה90,עם בטיחות והרגשה בהתאם,באמת שתדלג על זה.

אז על מה אתה ממליץ בעצם? הגטס? ואם אני מצאתי גרנדה 2007 אבל עם תיבה רובוטית, שווה?

פורסם

אני ממליץ חוץ מהיריס,גולף וסוויפט על כול הרשימה שלך.

הרובוט לא שיא האמינות אבל מאוד חעסכוני,היא לא חלקה כמו אוטומט רגיל לכן תבצע נסיעה עליה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החלפים של הגטס זולים אבל לא הכי חסכונית בדלק, אם אתה נוסע פחות מ-1000 ק"מ בחודש אולי כדאי לשקול לקחת אותה כי ההפרשים בדלק לא יהיה גדולים.

הסיריון קצת יותר חסכוני ממנו.

במידה ותראה שיש מוכרים לרכבים האלה, קח לבדיקה ותראה מה הכי ישתלם לך.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
החלפים של הגטס זולים אבל לא הכי חסכונית בדלק, אם אתה נוסע פחות מ-1000 ק"מ בחודש אולי כדאי לשקול לקחת אותה כי ההפרשים בדלק לא יהיה גדולים.

הסיריון קצת יותר חסכוני ממנו.

במידה ותראה שיש מוכרים לרכבים האלה, קח לבדיקה ותראה מה הכי ישתלם לך.

הבנתי, כמה בדיקה במוסך רגיל אמורה לעלות? (אני לא מדבר על בדיקת המכון)

פורסם

וכמו שכתבו לך בגטס לחפש דגם gls/gli, ולהימנע בכל מקרה מדגם glf כיוון שהוא לא בטיחותי (אין ABS! +כרית אוויר אחת בלבד).

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

ממליצה מאוד על פונטו ספייס מדגם דינאמיק, בובה של אוטו.

אני נוהגת על מודל 2005 כבר שנתיים. דינאמיק (עם הגיר הרציף) הוא דגם חזק יותר 80 כ"ס ונוסע טוב מאוד.

סוחב בעליות של הכניסה לירושלים עם מזגן על 80 קמש בלי בעיה.

מה שכן - כמובן להקפיד על היסטוריית טיפולים- מאוד חשוב ברכב הזה.

בזמנו קניתי אותו ב-19K, זה היה מחירון. צריכת דלק טובה, סביבות 1:14.

פורסם
ממליצה מאוד על פונטו ספייס מדגם דינאמיק, בובה של אוטו.

אני נוהגת על מודל 2005 כבר שנתיים. דינאמיק (עם הגיר הרציף) הוא דגם חזק יותר 80 כ"ס ונוסע טוב מאוד.

סוחב בעליות של הכניסה לירושלים עם מזגן על 80 קמש בלי בעיה.

מה שכן - כמובן להקפיד על היסטוריית טיפולים- מאוד חשוב ברכב הזה.

בזמנו קניתי אותו ב-19K, זה היה מחירון. צריכת דלק טובה, סביבות 1:14.

יש לי הצעה על פונטו ספייס דינמיק, 80כס, ב20,000 מאוד שמורה. אבל השאלה היא האם המחיר הוא לא גבוהה מידי לרכב כזה?

פורסם

איזה יד כמה קמ?

• תוכן חדש...