Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשש אחלה חברים יש לך,

אני בעד שאחטה פעם בכמה זמן ,לא על בסיס קבוע ,זה מה שזוגתי אומרת בין פאף לפאף.

שמע כל עוד זה לא הופך להיות מרכז החיים מי אנחנו .

למה אתם חושבים שאלכוהול יותר בריא.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכול תלוי בני כמה הם?

יש הבדל תהומי בין בן 40 שיושב כבד על סמים כבר 20 שנה לבני 25 שזה עתה נחשפו למשהו חדש ומדליק.

בשני המקרים, אגב, אני לא חושב שהייתי עושה משהו.

כי במקרה הראשון זה כבר לא בעיה, ו במקרה השני זה עוד לא בעיה.

פורסם (נערך)
פשש אחלה חברים יש לך

לא יודע מה יותר גרוע, אם המשפט הזה רציני ומתבסס על זה שהם עושים מלא סמים, או ציני ומתבסס על זה שהם עושים מלא סמים.

אבל כך או כך, לנסות לסווג בנאדם על סמך מידע כל כך חלקי זה יומרני ביותר במקרה הטוב.

ותסלח לי אם אני נשמע תוקפני, אבל כן, אחלה חברים יש לי. אנשים שהייתי נותן את החיים שלי בשבילם.

למה אתם חושבים שאלכוהול יותר בריא.

אף אחד לא חושב שאלכוהול יותר בריא.

גם אם חבר שלי היה פותח את הבוקר עם בקבוק וויסקי הייתי מתייחס לזה כנורה אדומה.

עכברוני,

הם בני 25 שגילו לאחרונה משהו מדליק.

אבל מאז המשהו המדליק הזה הפך אינטגרלי בחייהם.

החל מסיפורי "וואי אחי, כמה מסטול הייתי כשXYZ" או סיפורי גבורה על כמה שורות קוק וכמה אםדי הם עשו.

וכשאני לוקח בחשבון שאלו שני אנשים מבריקים עם פוטנציאל לעתיד מזהיר, אני מזדעזע.

עריכה אחרונה על ידי Talgaz

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני חושב שיש סיכוי שאתה מושפע יתר על המידה מהתעמולה של הרשות למלחמה בסמים. שנות העשרים הן אחלה זמן להתנסות, ומי שחכם מספיק יצא מזה בלי נזקים ועם המון חוויות. חשבתי אחרת בגיל צעיר יותר, אבל הניסיון והמבט מסביב עשו את שלהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטש, זה לא נשמע כמו התנסות, אלא הגזמה, לפי התיאורים שלו.

כל דבר, כשהוא בא במידה, הוא סביר וסביל- אבל כשמגזימים יותר מדיי, זה נהיה בעייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני חושב שיש סיכוי שאתה מושפע יתר על המידה מהתעמולה של הרשות למלחמה בסמים. שנות העשרים הן אחלה זמן להתנסות, ומי שחכם מספיק יצא מזה בלי נזקים ועם המון חוויות. חשבתי אחרת בגיל צעיר יותר, אבל הניסיון והמבט מסביב עשו את שלהם.

התנסויות היו גם לי, וגם אני מעשן מדי פעם, גם באנגים יצא לי לנסות (ולהחליט נגדם).

סמים הם לא דבר שמרתיע אותי, והרשות למלחמה בסמים יוצרת בעיניי דמוניזציה מיותרת למשהו שיכול להיות מגניב ומיוחד ולפעמים אפילו מפתח ומרתק.

וברור שכשמדובר בהתנסות - אני האחרון לשלול. כל אחד צריך ללמוד איפה הוא מותח את הקו שלו.

השאלה שלי היא האם באמת אני מוציא דברים מפרופורציה? אם הכמויות, האינטנסיביות והטריוויאליות לכאורה הללו, באמת סבירות?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לא יודע מה יותר גרוע, אם המשפט הזה רציני ומתבסס על זה שהם עושים מלא סמים, או ציני ומתבסס על זה שהם עושים מלא סמים.

אבל כך או כך, לנסות לסווג בנאדם על סמך מידע כל כך חלקי זה יומרני ביותר במקרה הטוב.

ותסלח לי אם אני נשמע תוקפני, אבל כן, אחלה חברים יש לי. אנשים שהייתי נותן את החיים שלי בשבילם.

אף אחד לא חושב שאלכוהול יותר בריא.

גם אם חבר שלי היה פותח את הבוקר עם בקבוק וויסקי הייתי מתייחס לזה כנורה אדומה.

עכברוני,

הם בני 25 שגילו לאחרונה משהו מדליק.

אבל מאז המשהו המדליק הזה הפך אינטגרלי בחייהם.

החל מסיפורי "וואי אחי, כמה מסטול הייתי כשXYZ" או סיפורי גבורה על כמה שורות קוק וכמה אםדי הם עשו.

וכשאני לוקח בחשבון שאלו שני אנשים מבריקים עם פוטנציאל לעתיד מזהיר, אני מזדעזע.

אתה תבחר,

כמו שאמרתי אם זה משתלט להם על החיים כאן הבעיה , ישנו קו דק מאוד "שזה קצת יותר מידי"

כמו שאתה מתאר זה מה שהם עושים כל יום , לא חבל על הכסף.

פורסם

גם אני הייתי כזה בגיל 25 וגם המון חברים שלי. לחלק זה עבר. לחלק לא כל כך. חלק מתו.

דרוויניזם, אתה יודע.

תן להם חצי שנה. כשזה יתחיל להשפיע על זכרון, יתחילו חילופי מצב רוח קיצוניים ומיידיים ושאר סימנים של התמכרות והם לא יקחו את זה ברצינות - תפעל.

עד אז, כפי שאמרתי - זה עוד לא בעיה. כל זה בקשר לגראס. בקשר לקוק, כפי שרובי ויליאמס אמר

Cocain - is the god's way to tell you you are making too much money.

זה יקר מדי להתמכר ולשבת עליו קבוע. לפני 15 שנה זה היה 400 שקל. היום בטח כבר 800. לכן זה גם לא נראה לי בעייתי. כנ"ל גם כדורים וטריפים. אי אפשר לעשות את זה הרבה.

אני לא מבין בכל מיני רעלים מודרניים - אבל הם מבחינתי הבעיה. הם נגישים, זולים, חזקים וממכרים בקלות. שמעתי על אנשים מבוגרים שהתאבדו מהם. לכן זה מפחיד.

פורסם

תן להם חצי שנה. כשזה יתחיל להשפיע על זכרון, יתחילו חילופי מצב רוח קיצוניים ומיידיים ושאר סימנים של התמכרות

או שבעקבות ביקורים שלהם תגלה שנעלמים לך דברים מהבית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה כבר תסמינים של שימוש בסמים קשים. הם עוד מאוד רחוק מזה. אבל כזה חבר גם היה לי.

נכנס פעם בקריז לבית של חברה שלנו מהחברה ופשוט בכוח לקח לה כסף מהארנק.

אחר כך זחל על הברכיים לבקש סליחה כשהבין מה עשה. מזה כעשור הוא לא איתנו.

פורסם

תוך חצי שנה או פחות, אפשר בכיף להגיע למצב הזה. הכל עניין של עד כמה אתה משועמם וחלש אופי.

נ.ב. קוק זה סמים קשים, לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן, קוק מוגדר כקשה. גם MDMA.

אבל כמו שאמרתי, הם בתפקוד מלא ואפילו בולט מואד. לדעתי הם לא יגיעו למצב כזה בחיים.

משועממים הם לא, וחלשי אופי אפילו פחות.

תודה לכם על העיצות.

אני אנסה להבין עם עצמי מה הדרך הנכונה להתמודד.

אני מניח שהפתרון יהיה להרים להם דגל, ולהשאר עם יד על הדופק.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אולי הם מוגדרים ככאלה בפקודת סמים, אבל בחיים הסמים מתחלקים לשני סוגים Recreational drugs שלוקחים אותם בשביל סבבה, וסמים קשים שלוקחים אותם כי לא יכולים לסבול את החיים בלי. כמו שזה נראה לי כרגע אין לך מה להלחץ, אבל בהחלט צריך להחזיק את היד על הדופק בלי לשהמע כמו אמא פולניה.

פורסם (נערך)

כמעט כל מי שהתמכר לסמים, התחיל לקחת אותם בתור recreational drugs. אני לא חשב שיש מישהו שאמר "לא יכול לסבול את החיים בלי סמים, אז אני הולך לעשן קראק".

זה שאתה לא יכול לסבול את החיים בלי סמים (אני לא מדבר על חולי סרטן סופניים, שבאמת חייבים את זה כדי להוריד את הכאב), מגיע בשלבים יותר מאוחרים של ההתמכרות, ומלווה באובדן של דברים זניחים ומיותרים כמו "כבוד עצמי" ו"צלם אנוש".

200352.jpg?v=1

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

כדי לסבר את האוזן (והעין) - בניגוד לדעה הרווחת בציבור הקאנאביס הוא חומר מסוכן:

1. פוגע בכושר הנהיגה בדומה לאלכוהול.

2. סיכון יותר גבוה למחלות נפש.

3. סיכון מוגבר למחלות ריאה - בדומה לעישון טבק.

4. גרימת נזקים לתפקודים מוחיים כגון זכרון.

5. התמכרות ותסמונת גמילה.

בקיצור - מי שמתיחס לקנביס כבטוח טועה, ובגדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...