Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים.

ברכבי מסוג פאסאט 2003 ישנם פסי קישוט רבים על דלתות הרכב והטמבון.

הפסים הנ"ל דהו ברבות השנים.

האם יש למישהוא רעיון באיזה חומר ניתן לחדש אותם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדרך הזולה היא משחת נעליים, הדרך הפחות זולה היא משחה יעודית (נמכר בחנוות כמו אוטדיפו ואוטוסטור) והדרך הכי פחות זולה היא לפרק ולצבוע מחדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האם הלבן הזה זה סוג של כתם שלא יודע?

וכדי לחדש את הפלסטיקה קיימים מגוון חומרים הנמדדים במחיר בזמן העמידות והמראה הבוהק.

זה מתחיל מ Turtle Wax או Carplan Flash Dash במחיר של 39 ש״ח(המוצר של Carplan עדיף מבין השניים), מעליהם יש לך גם את ה Meguiar's Natural (לא מכיר כל כך כדי לתת לך חוות דעת כלשהי עליו),

ולאחר מכן בטופ שבטופ יש לך את G6 או Silk Shine של Chemical Guys במחיר של 90 ש״ח(מבין השניים הייתי ממליץ מביקורות וחוות דעת שקראתי וגם מניסיון אישי על ה Silk Shine, מוצר אדיר)

לסיכום, הכל מסתכם בעמידות, ובמראה הבוהק של המוצר. הכל בהתאם למחיר, כך שתעשה לעצמך את השיקולים איזה מוצר לקנות. דפדף קצת בפורום , יש מלא תמונות שאנשים העלו לאחר שימוש בחומרים הנ״ל על חלקי הפלסטיק ברכב שלהם.

מקווה שעזרתי.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

תודה על התגובות הזריזות!

הלבן הזה הוא כתם שלא יורד.

איפה רוכשים את המוצרים הנ"ל? אוטוסטור?

כיצד ליישם אותם באופן שלא יפגע בצבע הדלת?

פורסם
והדרך הכי פחות זולה היא לפרק ולצבוע מחדש.

למישהו יש מושג מה היא הדרך היסודית ביותר כדי לצבוע פלסטיק כזה?

אחרי השימוש במסיר שומנים לניקוי, ושיוף המשטח:

האם צריך צבע יסוד לפלסטיק או לצבוע ישירות? אם יש צורך בצבע יסוד, האם צריך לתת לשכבת הצבע יסוד להתייבש לחלוטין לפני הצביעה?

איזה סוגי צבע מומלצים לחלקים כאלה?

כמה שכבות?

פורסם
למישהו יש מושג מה היא הדרך היסודית ביותר כדי לצבוע פלסטיק כזה?

אחרי השימוש במסיר שומנים לניקוי, ושיוף המשטח:

האם צריך צבע יסוד לפלסטיק או לצבוע ישירות? אם יש צורך בצבע יסוד, האם צריך לתת לשכבת הצבע יסוד להתייבש לחלוטין לפני הצביעה?

איזה סוגי צבע מומלצים לחלקים כאלה?

כמה שכבות?

לא הייתי הולך על צביעה ,לדעתי עדין אפשר להחיות את המצב ולחדש לרמה מציונית עם קצת רצון.

נסה על אחד החלקים APC בדילול 1/6 ,אח"כ חומר לחידוש פלסטיק ,ואפילו הייתי ממליץ עם פד סיני לשים קצת חומר לחידוש צמיגים של מגס, ועם יש סימני צבע אולי קצת טרמפנטין יעזור.

במידה ותרצה לצבוע ,שיוף בשתי סוגי ניירות מים 1200/2000/2500

2.3 שכבות צבע לפי הצורך, ולכה בשביל הברק.

במידה ותחליט כן לצבוע בזהירות ועדינות תפרק אחרת כל הקליפסים ישברו.

פורסם

הסימנים שעל הפלסטיק עושים רושם של שאריות וקס, תנסה לעבור עליהם עם מחק (כן, מחק שמוחק עיפרון במחברת).

הטופ שבטופ שבחומרים זה ממש לא סילק שיין, אלא אחד הציפויים של Gtechniq, אם אני זוכרת נכון מדובר ב c4, כדאי לבדוק בכל אופן. היצרן והיבואן טוענים לעמידות של כל החיים, אישית, לא בדקתי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תצבע בפלסטידיפ.זה לא מצריך פירוק,נראה טוב,וקל מאד לביצוע.

אני מאמין שזה יצא מעולה וכמו חדש ואם לא ימצא חן בעיניך תמיד אפשר לקלף.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

שהייתה לי גולף דור 5, כשקניתי אותה הפסי קישוט שלה היו ממש דהויים, לקחתי לפחח, אמרתי לו שיצבע לי אותם בצבע הרכב, במקרה גם הצבע היה שחור מטאלי, הוא פירק לי אותם, צבע והחזיר עם דבק, והם ניראו כמו חדשים, יצא ממש יפה, על הדרך גם צבעתי טמבון אחורי בשחור, אז הכל יצא לי 500 שקל.

פורסם

אפשר לחדש פלסטיק דהוי עם פן חום{בלאוור} , עשיתי את זה ברכב הישן שלי וזה עשה עבודה טובה והחזיק למעלה משנתיים.

פורסם
תודה. כמה עולה המכשיר הנ"ל? יש מצב לרכוש סיני לא ממותג שיעשה את העבודה?

בלאוור עולה בערך 200שח.

• תוכן חדש...