Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לא יודע ככ איך לכתוב את זה אבל לאחרונה עלה הרעיון להוציא אוטו חדש מהחברה ולהפסיק עם הריצות ובלבולי מוח

לבסוף אחרי כל מיני שיקולים

עלתה על הפרק הלאון החדשה 1.2 שהיא מאין אלטרנטיבה יותר משתלמת מהגולף החדשה

בנוסף תמיד היה עניין באיביזה גם כן

ולאחרונה לאור מבצע ממש משתלם ומפה רציתי לדעת איפה עומדת הרנו מגאן ספורט 1.2 ( ידנית ) אל מול השתיים למעלה

השיקולים הם

רכב שני למשפחה שיוכלו להיכנס אליו גג 4 אנשים וגם זה לא יקרה לעתים קרובות

שיהיה מהנה איפה שהוא לנהיגה ולהתנהלות יום יומית מהנה

שצריכת הדלק תהיה שפויה 1/13 יהיה הישג מעניין..

מבחינת מראה חיצוני כל השלושה יפייפיות

ומה שהכי קורץ זה שהרנו מגאן קופה תעלה 104K במקום 115K שזה לא רע..

הרנו היא הפייבורטית שלי אבל אני לא מוצא מספיק ביקורות ברשת ודעות על המנוע הגיר והרכב בכללי

אשמח לשמוע מה אתם חושבים ממליצים או הייתם עושים במקומי..

פורסם

תשמע,

אני לא נסעתי/נהגתי ברנו ובאיביזה אבל להורים של אשתי יש את הלאון החדשה.

אני רק יכול להגיד לך שזהו רכב מעולה ל-4 אנשים.

הלאון נוחה יחסית כמעט כמו הסקודה אוקטביה שלי, יושבת טוב מאוד על הכביש עם בגאז' יחסית גדול (380) ליטר.

לפי דעתי הלאון עדיפה על פני השתיים האחרות בהרבה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אני מסכים איתך מבחינת העדיפות אבל אני מחפש רכב שאני יהנה ממנו בשנתיים הבאות לא רוצה לראות את עצמי תופס תראש בגלל בעיה בגיר dsg או בגלל שכל דבר קטן בקונצרן הזה מצריך מחירת איברים אני כרגע סטודנט והחזקתי גולף לבד וכל דבר אנס לי תארנק והיו הרבה מאוד דברים קטנים

פורסם

אם תפשפש ותנבור בפורום, לפי דעתי לא תמצא שום אזכור לבעיות בDSG בדגמי 2013 ומעלה. לפי כל ה"אין עדויות", בעיית הגיר נפתרה ובימים כתיקנם, אחרי הכל ה-DSG הוא הגיר הכי יעיל ונוח לנהיגה.

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב שנתיים, אף אחד מהרכבים שציינת לא יעשה לך בעיות.

אם אין לך בעיה עם רכב ידני אדרבא.

המגאן קופה והסיאט לאון שתיהן מכוניות מצויינות והבחירה בינהן היא יותר עניין של העדפות אישיות מאשר בחירה מושכלת.

אני חושב שאתה צריך לתאם לעצמך נסיעת מבחן על שתיהן ולהחליט.

פורסם
אני מחזיק במגאן קופה 1.2 ידנית, אתה מוזמן לפשפש בתגובה שפרסמתי לפני מספר חודשים.

אם יש לך עוד שאלות, שאל בכיף.

תודה רבה התגובה שלך ממש עזרה לי למתן את עצמי..

אין ספק שה DSG הוא גיר מיוחד מאוד זכיתי לנהוג על שירוקו חזקה מאוד ולקח לי כמה דקות לעכל למה שהרכב מסוגל ועד כמה התפקוד של הגיר שואף קדימה קדימה קדימה

אבל אני לא מחפש להתחרות באף אחד ובטח שלא לרוקן גלונים של דלק וכסף על רכב..

מחפש משהו שאני יוכל לטייל איתו בימי שישי ולהנות מהנוף ומתפקוד הרכב וכמו כן להתנהל כמו כל בן אדם ממוצע בגילי :) 20

מישהו יכול לומר איך הלאון 1.2 DSG מבחינת כוח ? מבחינת נתוני מומנט שמתי לב שהרנו חזקה ב 2 ק"ג

פורסם

לא מכיר את הרכבים אישית ועוד לא יצא לי לנהוג עליהן, אבל על פניו ככל הנראה (מבחינת נתונים מחירים וכו) הייתי הולך על המגאן קופה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מישהו יכול לומר איך הלאון 1.2 DSG מבחינת כוח ? מבחינת נתוני מומנט שמתי לב שהרנו חזקה ב 2 ק"ג

עזוב נתוני מומנט, הכוח תמיד זמין ולא חסר כוח (נהגתי עליה).

תקרא בכל חוות דעת מקצועית (walla, ynet, icar) על הסקודה אוקטביה בשידוך עם המנוע והתיבה הזאת ותבין שהיא מאוד מהירה יחסית לכל מנוע 1600 כיום.

עכשיו תאר לעצמך שהלאון קלה מהאוקטביה ומה המנוע הזה עושה לה.

ד"א לקחתי לנסיעת מבחן את ההונדה סיוויק האצ'בק 1.8 142 כוחות סוס והיא ממש עגלה לאומת הלאון.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
אם תפשפש ותנבור בפורום' date=' לפי דעתי לא תמצא שום אזכור לבעיות בDSG בדגמי 2013 ומעלה. לפי כל ה"אין עדויות", בעיית הגיר נפתרה ובימים כתיקנם, אחרי הכל ה-DSG הוא הגיר הכי יעיל ונוח לנהיגה.[/quote']

אני לא בקיעה בכל סוגי התקלות של הDSG, אבל הבחור בשרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?535260-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A&p=4423218&viewfull=1#post4423218

מדבר על תקלה בDSG ברכב בן שנה (מפה אני מבינה שהרכב שנת 2013).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
עזוב נתוני מומנט, הכוח תמיד זמין ולא חסר כוח (נהגתי עליה).

תקרא בכל חוות דעת מקצועית (walla, ynet, icar) על הסקודה אוקטביה בשידוך עם המנוע והתיבה הזאת ותבין שהיא מאוד מהירה יחסית לכל מנוע 1600 כיום.

עכשיו תאר לעצמך שהלאון קלה מהאוקטביה ומה המנוע הזה עושה לה.

ד"א לקחתי לנסיעת מבחן את ההונדה סיוויק האצ'בק 1.8 142 כוחות סוס והיא ממש עגלה לאומת הלאון.

בגדול הרנו תעלה 105K גיר ידני

הלאון תעלה 120K -+ 1.2T גיר DSG

לדעתך היא בכל מחיר שווה מהקופה מגאן שיש לי במבצע כרגע

פורסם

לדעתך היא בכל מחיר שווה מהקופה מגאן שיש לי במבצע כרגע

דבר ראשון - כל רכב גרמני טוב יותר מרכב צרפתי, וכן היא בכל מחיר שווה יותר מהמגאן.

חוץ מזה היא מגיעה גם עם גג נפתח פנוראמי יפה במתנה לרגל ההשקה.

דבר שני - ל 4 אנשים אפשר גם להסתכל עם סקודה ראפיד/סיאט טולדו.

עשיתי נסיעת מבחן על הראפיד והוא רכב מצויין שנותן תמורה מעולה למשפחה קטנה ובנוסף יש לו מנוע 1.4 TSI + DSG שזהו שילוב מדהים.

אם האוקטביה מהירה אז הראפיד טיל בליסטי לאומתה (0-100 ב-9.5 שניות), וגם היא מאוד נוחה ובגירסה של 2014 יש כבר לנהג שליטה על 4 חלונות חשמל ועיצוב פנימי יותר טוב מלפני שנה וחוץ מזה הישיבה בראפיד/טולדו יותר גבוהה במעט.

לפי דעתי אם אתה מחפש רכב ל-4 אנשים זה הלאון או הראפיד/טולדו שעולות עד 119,000 על הכביש בגירסה המאובזרת לראפיד/טולדו ו-125,500 ללאון.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
דבר ראשון - כל רכב גרמני טוב יותר מרכב צרפתי, וכן היא בכל מחיר שווה יותר מהמגאן.

חוץ מזה היא מגיעה גם עם גג נפתח פנוראמי יפה במתנה לרגל ההשקה.

דבר שני - ל 4 אנשים אפשר גם להסתכל עם סקודה ראפיד/סיאט טולדו.

עשיתי נסיעת מבחן על הראפיד והוא רכב מצויין שנותן תמורה מעולה למשפחה קטנה ובנוסף יש לו מנוע 1.4 TSI + DSG שזהו שילוב מדהים.

אם האוקטביה מהירה אז הראפיד טיל בליסטי לאומתה (0-100 ב-9.5 שניות), וגם היא מאוד נוחה ובגירסה של 2014 יש כבר לנהג שליטה על 4 חלונות חשמל ועיצוב פנימי יותר טוב מלפני שנה וחוץ מזה הישיבה בראפיד/טולדו יותר גבוהה במעט.

לפי דעתי אם אתה מחפש רכב ל-4 אנשים זה הלאון או הראפיד/טולדו שעולות עד 119,000 על הכביש בגירסה המאובזרת לראפיד/טולדו ו-125,500 ללאון.

אני מסכים שרכב גרמני הרבה יותר מועדף כרגע אני נוהג על גרמני וזאת השאיפה התמידית אבל לאור המבצע וההחלטה המשפחתית להוציא רכב מהחברה אני מנסה להתפשר מכל ההיבטים

לגבי הטולדו אין לה סיכוי

הראפיד 1.4 מדהימה נסעתי עליה זה לא יאמן

אני נורא נמשך ומעדיף את הלאון אבל זה קצת שנוי במחלוקת עם המשפחה

אני כרגע שוקל ברצינות גם את הקליאו 1.2 TCE

ונראה לאן נתגלגל שהמצב יירגע באווירה ההישראלית

פורסם

לא נמאס לאנשים לכתוב שטויות הא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השוואה בין הלאון המגאן והפוקוס בתצורת 5 דלתות במגזין אוטו אקספרס:

http://www.autoexpress.co.uk/renault/megane/85801/new-renault-megane-vs-hatchback-rivals

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

• תוכן חדש...