Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

דיי "קוללתי" בטסות זולות שקיבלתי עם הפיאסטה שלי ואני חושב שהגיע הזמן להחליף לג'אנטים מכובדים יותר.

טוב אז נתחיל מזה שהתקציב שלי לא גדול אז ג.מ. פורטל וכדומה לא בא בחשבון :lol: יותר בכיוון של יד שנייה במצב טוב.

קודם כל אלה הג'אנטים שהפיאסטה נועלת בכל העולם חוץ מבארץ :|

2014-Ford-Fiesta-Right-Rear-Angle.jpg

חיפשתי ביד שתיים אבל התוצאות של ג'אנט בגודל 15 אינצ' עם מרווח ברגים 4x114.3 מצומם מאוד וכמעט אפסי.

טוב אז נגיע לשאלה שבגללה באתי לפה:

כמו שאתם יודעים באיביי האנגלי מוכרים מכוניות שעברו תאונה, מצאתי שם דיי הרבה פיאסטות "שבורות" שנועלות את הג'אנטים שאני רוצה.

מה הסיכון של להזמין ג'אנטים מחו"ל מבחינת מכס וכדומה? לא מבין בזה בכלל אז אשמח להסבר של התהליך.

תודה לעונים :)

פורסם

יכול להיות שיש הבדל במרווח ברגים בין הדגם הידני שלך לדגם הרובוטי שלי?

http://www.wheel-size.com/size/ford/fiesta/2014/

ואגב אין פה את המידה שלי 195\50R15

פורסם
מרוויח הברגים בפיאסטה החדשה הוא 4x108.

מה התקציב שלך?

צודק כנראה הסתכלתי על מידה לא נכונה.

התקציב הוא עד 1000 שקל (כמה שפחות יותר טוב :) )

בגלל התקציב הדל אני רוצה להזמין מה"פירוקיה" שיש באיביי האנגלי אז אני רוצה לברר מה המכס ומע"מ וכל זה התוספות כסף שאני אצטרך לשלם

פורסם

גם אני מחפש ג'אנטים במחיר סביר לפיאסטה החדשה

אשמח לדעת,אם אני מחליף פה בארץ זה כולל איזון גלגלים?

סליחה אם אני נדחף

פורסם
גם אני מחפש ג'אנטים במחיר סביר לפיאסטה החדשה

אשמח לדעת,אם אני מחליף פה בארץ זה כולל איזון גלגלים?

סליחה אם אני נדחף

אתה מעוניין גם בג'אנטים המקוריים כמו בתמונה שצירפתי?

פורסם

גם אני מחפש ג'אנטים,את המקוריים לא ראיתי בארץ.

המרווח הוא 108X4.

עלות של ג'אנטים 15 היום זה בערך 1500 ש"ח,להזמין ג'אנטים מחו"ל רק המשלוח יעלה כמו התקציב הכולל שלך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא מעוניין בג'אנטים מקוריים כמו מהתמונה-לא רוצה להתחיל עם מכס ועניינים.

ג'אנטים מהארץ עם פחות צלעות מהטאסות העכשויות איפה אפשר למצוא באזור הקריות?

פורסם
תוכל למצוא אצלנו חישוקים ,שלא תמצא בשום מקום אחר.

03-5702345

אי אנד איי אוטוספורט,ר"ח ברוך הירש 21 בני ברק.

הבעיה שהתקציב שלי נמוך כמו שציינתי

פורסם

גבר תחסוך כסף ותקנה משהו נורמלי. מנסיון עם גאנטים יד שניה אתה מקבל משהו לא וודאי ולא תמיד מאוזן. כמובן שעם שריטות לרוב. ל E&A יש גאנטים ממש יפים. אגב יש באשדוד את אבי צמיג - חבר שלי קנה ממנו גאנט 15 ב 1200 ש"ח לא רחוק ממך בתקציב. כמובן שזה גאנט פשוט מאוד, סיני, ולא ספורטיבי. מצד שני לרכב שלך זה בדיוק מה שהייתי קונה ורוב הרכבים בארץ נועלים גאנטים כאלה פשוטים. שתדע, לרוב הגאנט "המקורי" שמגיע עם רכבים ארצה סך הכל גאנט שהיבואן בחר לרכב ומרכיבים אותו בארץ בדיוק מפנצריות כמו שציינתי.

• תוכן חדש...