Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת בין 1000 ל- 1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם! מה קורה?

אני בן 17 ואני רוצה לקנות מערכת חדשה לאוטו של סבתא שלי שעליו אני נוסע.

האוטו שלה הוא דיהטסו שרייד, המערכת שם היא פשוט נוראית!

דבר ראשון אין לי תקציב גדול בכלל!

בין 1000 ל- 1500 וזה ממש הגבול!

ראיתי את המערכת הזאת ורציתי לדעת מה אתם אומרים?

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1313670

מישהו שמבין קצת יותר ממני אמר לי שיש לי 2 אפשרויות.

הראשונה לקנות עם המערכת הזאת רמקולים של פיוניר 6/9 ולקנות עוד איזה 2 רמקולים 3 אינץ' לדש בורד, במקום הרמקולים הנוכחים.

ההצעה השניה היתה להתקין את הרמקולים שאני קונה עם הרדיו דיסק, להוסיף להם 2 רמקולים של 3 אינץ' לדש בורד ויהיה בסדר.

אני לא מאלו שנוסעים עם מוזיקה חזקה מאוד, אני לא צריך בסים מיוחדים וכל זה... סתם אוהב לשמוע רדיו, וחשוב לי שיהיה באיכות המוזיקה ושלא ישמע כאילו הרמקולים ממלחמת העצמאות.

מה בנוגע להתקנה?

כמה לדעתכם זה בערך יעלה?

ומה לדעתכם יצטרכו לעשות? לחתוך מאחור מקומות לרמקולים וכל זה?

תודה לכולם!

אסף

נ.ב

אבא שלי הציע לי פשוט להחליף את הרמקולים שתקועים בתוך הדש בורד ולראות אם יש שיפור לפני שאני מחליף רדיו דיסק, משום שסבתא שלי לא כל כך מתלהבת מהחלפה של הרדיו דיסק.

פורסם

אם יש לך כבר רדיו דיסק אין הרבה טעם להחליף...

חבל על הכסף

לך על רמקולים של פיונר 240 וואט ( אין טעם יותר בכול מקרה זה ללא מגבר )250 שקל

אם יש לך מקום מקדימה לקומפוננט תקנה מאגנאט ב 300 שקל

יצא לך 550 ויהיה לך הבדל לא רע בכלל...

אתה רוצה יותר מיזה תוסיף 600 שקל תקנה מגבר של פלטניום אודיו שישנה את כול העולם ברכב....

פורסם

אין לי באוטו רדיו דיסק, יש באוטו את הרדיו הסטנדרטי שמקבלים.

בגלל שהאוטו לא שלי אלא של סבתא שלי הציעו לי לא לקנות רדיו דיסק אלא רק לשים רמקולים, השאלה אם זה יספיק..

פורסם

אוקי אז ככה, מכיוון שיש לך תקציב מוגבל מאוד, מצאתי לך רדיו דיסק שקיבל דירוג טוב בזאפ, ולא יקר:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12316

בוא נעגל ונגיד שהוא 450 שקל. עכשיו לקדימה את הקומפוננט הזה:

http://cheaper.co.il/product.asp?productid=164&CatCode=108

הגענו ל- 800 שקל, וזהו :) או שאתה רוצה להשקיע עוד גם ברמקולים אחוריים (מה שלדעתי מיותר).

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אני לא יודע מה זה קומפוננט, ומה בעצם אני מקבל ברמקול הזה?

מה שחשוב לי שאני יכול לשמוע טוב וקצת בקול

מאיפה אתה מכיר את רדיו דיסק הזה?

תודה

אסף

פורסם

לא היה לי ניסיון איתו אבל מצאתי אותו בזאפ, והוא קיבל דירוג גבוה, אז שווה לבדוק.

קומפוננט זה בעצם סט רמקולים לבמה הקדמית של האוטו (רמקולים וטוויטרים).

פורסם

מתן- אל תסתמך יותר מידי על הביקורות של זאפ כי לפעמים הספקים שם כותבים ביקורות מופרזות על מוצרים זבל כדי לקדם את המכירות כי אם תשים לב לקיצוניות שבין ביקורת חיובית לשלילית אז תראה שיש שם הבדלים קיצוניים מידי.

עדיף את הפיוניר אל תתקרב לאקספלושיין הזה

פורסם

אוקי עכשיו הצלחתי להיכנס לקישור שהבאת, ובאמת אין הבדלי מחירים, לך על הפיוניר אני מסכים עם רועי.

• תוכן חדש...