Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נתקל בשלט הזה בהרבה משאיות. אני לא יודע אם זה חוק, אבל זה אחלה של שלט. המון אנשים לא מבינים את המשמעות של שדה וראייה ואת החשיבות של להיראות ע"י אחרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשתעלה על מערבל בטון תבין שכל צד ימין שלו עיוור לגמרי.

שווה להסתכן?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם (נערך)

כל רכב כבד סובל משטח מת מימין ברמה זו או אחרת, לפיכך אין לעקוף אותו מצד זה.

מעבר לשלטים הסטנדרטיים, יוצא לי להתקל בשלטים ידידותיים יותר על רכבים כבדים כדוגמת "בבקשה אל תעקוף אותי מימין, אני לא רואה אותך".

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

אתה לא טועה, אם כי לדעתי החוק הזה ראוי לעבור תיקון ולהיות רלוונטי רק עבור מקרים של עקיפת רכבים כבדים ועבור דו-גלגליים שרואים לנכון להדחף מימין.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

השלט הזה מהווה חידוד ומקרה פרטי של איסור כללי של עקיפה מימין.

החידוד נמצא במקומו כפי שאמרו כי שדה הראייה ימינה בכל רכב מוגבל יותר מאשר בצד שמאל, על אחת כמה וכמה ברכב כבד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השלט הזה נועד לחידוד העובדה שהרבה יותר מסוכן לעקוף רכב כבד מימין בגלל בעיית שדה הראייה.

אחת הבעיות פה היא שקשה לנהגים לשים את עצמם במקום נהג אחר על הכביש ולהתכונן למצבי חירום, במקרה של הרבה מאוד ישראלים במידה ותהיה תאונה בין משאית לרכב העוקף מימין השאלה הראשונה שנהג הרכב ישאל היא "מה לא ראית אותי!?"

התשובה הכנה תהיה "לא".

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא צריך את המדבקה הזאת, שייסעו רק בנתיב שלהם ויפסיקו להדחף לנתיב השמאלי בכביש 6 ובכבישים אחרים בארץ והכול יהיה בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא צריך את המדבקה הזאת, שייסעו רק בנתיב שלהם ויפסיקו להדחף לנתיב השמאלי בכביש 6 ובכבישים אחרים בארץ והכול יהיה בסדר.

לפעמים אין להם ברירה, וכשהם כן צריכים לדוגמא לעקוף מכשול בדרך ולחזור לנתיב תמיד יש את החכמולוגים שנותנים גז וחותכים לימני לפני שהמשאית מספיקה לחזור לימני.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ועל פי רוב מדובר בשני נהגי משאיות, שאחד נוסע 98 קמ"ש והשני נוסע 100 קמ"ש, והם מתנצחים ביניהם מי יסיים את העקיפה ויצליח ליצור פקק יותר ארוך של אנשים עצבניים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה מכיוון שיש מגביל מהירות למשאיות כבדות, שקובע את המהירות המקסימלית על כ- 90 קמ"ש, למרות שהמנוע מסוגל ליותר במיוחד כשמשאית לא עמוסה.

כמו לכל דבר אחר, גם למגבילי מהירות מוצאים פריצה (אם זה במחשב) או דרך למתק אותם (אם זה מכאני) ואז משאית מגיעה ל 120-130 במחיר של עליה גדולה בצריכת סולר.

כלומר יש משאיות עם מגביל מהירות מנוטרל.

פורסם
ב"רמת העקיפה" - נראה לי שגם אסור לעקוף בכל מקרה מצד ימין .

לא מדוייק.

מותר לעקוף מימין כאשר יש טורי תנועה. אם אני זוכר את ההוראה - הגדרת טור תנועה היא שניים ויותר כלי רכב .

אחרת כל תנועה שאינה בנתיב השמאלי, בכביש שבו יותר מנתיב אחד, שיש בו עומס כבד ופקק היתה עבירה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...