Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,



המצב כיום הוא שנקודת האינטרנט של בזק היא בממ"ד ושם גם נמצא הראוטר ואליו מחובר מחשב נייד. הראוטר הוא ראוטר של בזק (D-Link DSL-6740U).

בגלל שהראוטר נמצא בממ"ד הקליטה חלשה מאוד בשאר הבית מה גם שלפעמים יש צורך לסגור את דלת הממ"ד ואז אין בכלל קליטה.

אני רוצה לקנות אקסס פוינט אותו אשים בסלון אשר יחובר בתור התחלה עם מעבירי רשת על גבי חשמל שיש לי ובהמשך אולי אעביר כבל רשת ישירות אליו.

כרגע חשבתי על 2 אופציות :

1. לקנות אקסס פוינט ולשים בסלון.

2. לקנות ראוטר מומלץ (שבטח יהיה טוב יותר מהראוטר של בזק) אשר יחובר לנקודת בזק ואליו יחובר קווית מחשב בו המהירות היא חשובה יותר ולהשתמש בראוטר של בזק (אם אפשרי) בתור אקסס פוינט בסלון.

 

יש לציין כי המחשב שמחובר קווית מצוייד בכרטיס רשת תקן AC כך שאם אפשרי לקנות בתקן AC זה מעולה.

לפי הבנתי תקן AC אינו קיים בארץ ולכן אפשרות זו אינה זמינה כרגע וגם אם אזמין מחו"ל זה יוחרם ע"י המכס.

 

אשמח לדעת מה מהאפשרויות טובה יותר ולקבל המלצות לאקסס פוינט/ראוטר בתקציב של 200-300 ש"ח או לחילופין באיזור 50-70$ (לא חובה משלוח לארץ). אם בהעלאת התקציב יתקבל מוצר הרבה יותר טוב ששווה את הגדלת התקציב אשמח לשמוע.



תודה

פורסם

קח בחשבון ששרשור אלחוטי יחתוך ב50% את מהירות החיבור (משמע אם נניח הראוטר תומך ב100Mbps המהירות בפועל תהיה לכל היותר 50Mbps).

תקן AC קיים בארץ ויש מספר ראוטרים (מוגבל) שמוצע למכירה.

 

ממליץ לך לקרוא בבלוג של נטצ'יפ http://netcheif.com על חומרה מומלצת ומדריכי שרשור.

פורסם

לא מדובר על שרשור אלחוטי כRepeater אלא חיבור הAccess Point לראוטר דרך מעבירי רשת על גבי רשת החשמל שלאחר בדיקה עובדים דווקא יפה מאוד.

פורסם

אכפת לך בכלל מהקליטה בממ"ד?

אם לא ממש אז פשוט תעביר את הראוטר של בזק שישב בסלון (או בכל מקום אחר מחוץ לממ"ד, רצוי מרכזי) ואת המחשב שבממ"ד תחבר דרך מתאמי החשמל.

אין צורך ב-AP נוסף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חשבתי על האופציה הזאת, אך אני מעדיף להשאיר אותה כאופציה אחרונה מכיוון שבחיבור דרך מעבירים על גבי רשת החשמל אני מקבל מהירות נמוכה יותר. המחשב שנמצא בממ"ד יחד עם הראוטר הוא המחשב העיקרי והוא משמש לכל ההורדות ולכן אותו אני רוצה לחבר קווית לראוטר. בכל שאר הבית קצת פחות חשובה המהירות ולכן אין לי בעיה להשתמש במעבירי הרשת על גבי רשת החשמל בשילוב עם אקסס פוינט.

בנוסף, אין אפשרות להזיז את הראוטר מכיוון שיש לי רק נקודה יחידה של בזק בבית והיא בממ"ד. הם אינם מוכנים להוסיף עוד נקודות ואני מניח ששינוי נקודה יעלה יותר מקניית ראוטר/אקסס פוינט.

פורסם

אני חושב שהאפשרות הראשונה שלך יותר מומלצת.

האפשרות שניה מצריכה ראוטר שהוא גם מודם, ואין הרבה כאלה עם רשת אלחוטית טובה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

האם יש ראוטר בתקן AC שכולל מודם ואינטרנט אלחוטי איכותי ?

במידה ולא, האם יש אקסס פוינט מומלץ עם עדיפות לתקן AC ?

פורסם
האם יש ראוטר בתקן AC שכולל מודם ואינטרנט אלחוטי איכותי ?

במידה ולא, האם יש אקסס פוינט מומלץ עם עדיפות לתקן AC ?

 

אני לא מכיר ראוטר כזה שיש לו את כל האפשרויות שאתה מחפש, גם כן לא מכיר AP (נק' גישה) AC מומלצת.

 

אני מכיר ראוטר AC מאוד מומלץ אבל הוא מעבר לתקציב שלך בכמה מידות.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

האם הראוטר שמעבר לתקציב כולל מודם ?

התקציב פתוח לשינויים כמו שרשמתי במידה ויתקבל מוצר ששווה את זה, עם מחשבה לעתיד

פורסם

הבנתי שבעייתי להשתמש בראוטר שונה עם מודם מובנה כך שנשארתי עם האפשרות של קניית אקסס פוינט.

ובכל זאת, למען שימוש עתידי, אולי עדיף לקנות ראוטר AC (כמובן ללא מודם) ולהשתמש בו בסלון בתור אקסס פוינט ?

אם כך, מה שאני צריך היא המלצה לראוטר/אקסס פוינט איכותיים עם עדיפות לתקן AC. קנייה בארץ או באיביי/אמאזון וכו'.

תודה

פורסם

תשכח מלקנות ראוטר אלחוטי בחו״ל - תצטרך להביא אישור שהוא מתאים לתדרים הארץ (והוא לא!) ולכן יושמד.

 

תקן AC עדיין לא נתמך בארץ כמו שצריך ולכן מה שמגיע לארץ עם אשור משרד התקשורת זה משהו מנוון. אני הייתי הולך על ראוטר n טוב ומחכה לימים אחרים בשביל ראוטר AC (או להבריח מה שיבוא קודם)

פורסם (נערך)

קח בחשבון שאם אתה מזמין מארה"ב המוצר יכול להיעצר במכס עקב הבעיה של תאימות התדרים.

נסה להשתמש בנתב של בזק בתור מודם, ושהנתב החדש יבצע את החיוג. נראה לי שזה קצת יותר יציב ויוריד עומס מהנתב של בזק.

בראוטר הישן שלך (אם יש לך אחד) תוכל להשתמש כrange extender בתקן N. קח בחשבון את אובדן עוצמת האות בתדר 5 ג'יגה כשיש מכשולים בדרך אם תחליט לרכוש נתב של 11AC.

לגבי נתב 11AC-רכשתי את הנתב BR6478AC של edimax עם מתאם למחשב שתומך בusb3 (אם אין לך שקע שתומך בזה אז זו בעיה). זהו נתב דואלי שמשדר סימולטנית גם בתדר 2.4 וגם ב5 ג'יגה, אני מאוד מרוצה ממנו-גם מבחינת המהירות וגם היציבות.

 

נ.ב-בחנויות מחשבים תמצא אותו (ואת המתאם) במחיר יחסית יקר. היבואן פיקוק ממוקם בכפר סבא, נסה לרכוש משם ולדלג על פערי התיווך :wink:

עריכה אחרונה על ידי matanfr
×
×
  • תוכן חדש...