Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי הרבה מחשבות, החלטתי לקנות סיאט איביזה 3 דלתות, FR, אוטומט 1.2 TSI מהחברה.

הצלחתי להשיג את הדיל הבא מחברת סיאט ב113 אלף שקל:

אז כמו שאמרתי, סיאט איביזה 3 דלתות, גימור FR, אוטומט, מנוע טורבו TSI 1.2.

צבע לבן לבנדה - כביכול מטאלי

איתורן סייב + עלוקה

חיישני רוורס

מערכת מולטימדיה + שליטה מההגה

מיכל דלק

אגרת רישוי

דיבורית בלוטוס

למרות שכביכול קיבלתי הנחה גבוהה מהחברה, אני עדיין מרגיש כאילו עובדים עלי ואני יכול להשיג את הרכב במחיר זול יותר.

מה אתם אומרים? האם המחיר הוא סטנדרטי? האם אכן ניתן להשיג ביותר זול?

אשמח לתגובות מחבר'ה שכבר קנו את הרכב.

תודה רבה.

פורסם

דיל?

זה נשמע לך הגיוני לשלם 113 אלף ש"ח על רכב סופר מיני 3 דלתות?

לי זה נשמע מוגזם ויקר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כביכול לפי מה שהסוכן אומר והדפיס לי:

מחיר בסיס של הרכב הוא 118,900 ואחרי שיקלול של כל התוספות זה יוצא 129,000.

הוא הוריד לי את המחיר ונתן לי את כל האיבזור ב113,000. מה שישר נראה לי כלא הגיוני.

פורסם

יש ב 18-20.6.2014 יום מכירות, אני מאמין שתוכל לקבל מחיר נמוך יותר אם תחכה.

אני קניתי את אותו הרכב (בדיוק כמו שלך, DSG, FR, 3 דל צבע לבן) עם כל האבזור האפשרי (מולטימדיה חיישנים וכו') ב 102 אש"ח. אבל זה גם היה ביום מכירות וגם כי התמקחתי עם הנציג יותר מחודש וחצי. אני מאמין ש 105-108 יהיה מחיר טוב.

פורסם

נסיון העבר של חברי הפורום מוכיח שרכבי סיאט רוכשים רק במבצעים. אם מתוכנן יריד מכירות בהמשך החודש הייתי ממתין עם ההצעה, בטח לאור מה שנכתב בתגובה מעלי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן, יש שלושה ימי מכירות במהלך חודש הבא.

הסוכן אמר לי שהוא מארגן לי את המחיר הזה בגלל העובדה ששבוע הבא יש ימי מכירות ומדובר ברכב אחרון שיש להם במלאי (בצבע הזה).

בקיצור, מהכרות שלכם עם סיאט, אני יכול לדרוש את המחיר 105 בלי לחשוב פעמים?

פורסם

הסוכן אמר לי שהוא מארגן לי את המחיר הזה בגלל העובדה ששבוע הבא יש ימי מכירות ומדובר ברכב אחרון שיש להם במלאי (בצבע הזה).

רק תתמקח איתו. את המחיר שלי קיבלתי לאחר חודש וחצי של וויכוח על המחיר.

פורסם
כביכול לפי מה שהסוכן אומר והדפיס לי:

מחיר בסיס של הרכב הוא 118,900 ואחרי שיקלול של כל התוספות זה יוצא 129,000.

הוא הוריד לי את המחיר ונתן לי את כל האיבזור ב113,000. מה שישר נראה לי כלא הגיוני.

129 אלף ש"ח?!

זה מחיר של גולף או של רנו מגאן 5 דלתות שלא פחות מאובזרות מהאיביזה הזאת והמגאן יותר חסכונית, זולה יותר לתחזוקה ועם 3 שנים אחריות, זה מחיר של פורד פוקוס 5 דלתות ועוד לא מעט רכבים שנחשבים בקטגורייה מעל האיביזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טריק ידוע של אנשי מכירות. "זה האחרון במלאי", "כדאי שתחליט עכשיו כי מחר זה כבר יחטף", "המחיר עולה בחודש/שבוע/יום/שעה הבאים".

תנשום עמוק, יהיה בסדר. זה לא רכב אחרון, יש עוד רכבים. המפעל שמייצר את האיביזות ממשיך לעבוד ולפלוט רכבים, חלקם יגיעו גם לארץ. אתה לא יכול לדרוש כלום, עם כל הכבוד בסיאט לא חייבים לך כלום. אתה כן יכול להתמקח, לחכות בסבלנות למבצע ולקנות את הרכב הזה במחיר נמוך יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...