Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי היום JEEP גראנד צירוקי 2004 , והרדיו דיסק שלו די מת, קורא רק דיסקים וקסטות ישנות כאלה, ובדיסקים הוא גם מקפיץ שירים.

אני מחפש רדיו דיסק שאפשר יהיה להתחבר אליו ב AUX וחיבור USB (דיסק און קי) כדי להפעיל שירים (כמובן שיהיה גם רדיו), לא חייב שתיהיה כניסת דיסקים.

בנוסף צריך דיבורית BT פשוטה (עדיף אחת שמחוברת לרכב או אחת ניידת ?)התקציב הוא בסביבות ה 1000 שקל לשניהם (עדיף בפחות), כולל התקנה, עדיפות למקום שיוכל למכור ובצע את ההתקנה בנתניה.

מעדיף קודם המלצה על דגמים של הרדיו דיסק והדיבורי, אם לא יהיה הפרש גדול מידי לא אכפת לי לרכוש ממקום שגם יכול להתקין את זה בצורה טובה ולא חאפרית.

תודה :-D

פורסם

אם המערכת הנוכחית ברכבך נראית כמו בתמונה:

54162050.jpg

אז הגודל שלה הוא 1.5DIN. מה שאומר שכל התקנה שלא תעשה, בין אם מכשיר רגיל כמו שהוצע למעלה, או מכשיר 2DIN (שרובם יקרים יותר מתקציבך) ידרוש התאמות (=תקציב התקנה גבוהה יותר).

מערכות של 1.5DIN נדירות בימינו. היחידות שהצלחתי למצוא, זו מערכת בסטייל וינטג' משהו (אבל כוללת את כל מה שביקשת בחריגה קלה מתקציבך), ועוד מערכת מולטימדיה עלומת שם. וגם אז לא מובטח שלא ידרשו התאמות.

בשורה התחתונה, לתקציבך, כנראה שתצטרך להסתפק במכשיר "רגיל" ורק לוודא מראש את הליך ועלות ההתקנה.

ישנם מספר המלצות בשרשור למתקינים טובים, כמו לדוגמה בשרשור הזה. או נוספים אם תבצע חיפוש.

פורסם
אם המערכת הנוכחית ברכבך נראית כמו בתמונה:

[ATTACH=CONFIG]384970[/ATTACH]

אז הגודל שלה הוא 1.5DIN. מה שאומר שכל התקנה שלא תעשה, בין אם מכשיר רגיל כמו שהוצע למעלה, או מכשיר 2DIN (שרובם יקרים יותר מתקציבך) ידרוש התאמות (=תקציב התקנה גבוהה יותר).

מערכות של 1.5DIN נדירות בימינו. היחידות שהצלחתי למצוא, זו מערכת בסטייל וינטג' משהו (אבל כוללת את כל מה שביקשת בחריגה קלה מתקציבך), ועוד מערכת מולטימדיה עלומת שם. וגם אז לא מובטח שלא ידרשו התאמות.

בשורה התחתונה, לתקציבך, כנראה שתצטרך להסתפק במכשיר "רגיל" ורק לוודא מראש את הליך ועלות ההתקנה.

ישנם מספר המלצות בשרשור למתקינים טובים, כמו לדוגמה בשרשור הזה. או נוספים אם תבצע חיפוש.

קודם כל תודה על התגובות.

אני די חדש בעולם הרכב, זה הרכב הראשון שלי.

כן כרגע ברכב יש מערכת כמו שפרסמת בתמונה.

מה הכוונה ב 1.5DIN ?

ולא חייב שהרדיו דיסק יתמוך ב BT, רק שיהיה בו חיבור AUX וחיבור USB לדיסק און קי, ורדיו כמובן.

דיבורית BT אני אוכל לרכוש בנפרד.

ועשיתי חיפוש בפורום, לא הצלחתי למצוא מקומות מומלצים להתקנה של הרדיו דיסק.

*מעדיף לרכוש הכול מהארץ ולא מאתרים בחול, מוכן גם להגדיל במעט את התקציב.

פורסם

DIN בהתייחסות למערכות לרכב הינה מידת סטנדרט למכשירים. דין אחד משמע 180X50 מ"מ, דין וחצי 180X75 מ"מ ו-2 דין 180X100 מ"מ. יתכנו חריגות קלות מאוד בין יצרנים/שווקים שונים.

אני לא רואה סיבה לרכוש רדיו דיסק ואז בנפרד דיבורית BT, בעיקר כשיש היום היצע די נרחב בנושא. מה שכן, הייתי מקפיד על יחידת ראש בעלת אפשרות למיקרופון חיצוני.

בנוגע להמלצות ספציפיות, תאלץ להמתין לתגובתם של אחרים שכן איני בקיא בכל האפשרויות.

בהודעה הקודמת שלי נתתי לינק לשרשור שעסק בהמלצות למתקינים במרכז. בדוק שוב.

• תוכן חדש...