Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי היום באולם תצוגה סיאט ואני מתלבט בין סיאט איביזה רפרנס 1.4 ידנית לבין FR 1.2 ידנית.

ההפרש ביניהם 30,000 ש"ח. אני נוטה יותר לכיוון ה-FR אבל רציתי לשאול אם יש כאן אנשים בעלי FR שיכולים למסור התרשמות שלהם מהרכב והאם הוא שווה את ההפרש...

אני יודע שמדובר בשני דגמים שונים לחלוטין, אך אני רוצה להבין האם תוספת של 30,000 ש"ח מוצדקת במקרה של ה-FR

תודה

פורסם

לא מדובר בשני דגמים שונים. מדובר נטו בהבדל באבזור (ובמנוע במקרה הספציפי הזה). על השאלה אם היא שווה את התוספת אני חושב שרק אתה תוכל לענות, עניין סובייקטיבי לחלוטין.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אכן רק אתה יכול להחליט אם זה שווה לך, כי מבחינה הגיונית לשלם 40% יותר על אותו מוצר עם הבדלים שרובם קלים, תגיע לאותם מקומות בהבדל של כמה שניות או דקות (בנסיעות ארוכות).

נגיד על מכונית של 130 אלף להוסיף עוד 5000-10000 ש"ח בשביל קצת יותר מנוע או איבזור, זה הבדל של 4-7%.

אמנם לא כל 30 א' הש"ח הלכו לפח, אבל כן מדובר על תוספת של כמה אלפי שקלים להפסד הערך השנתי של המכונית בשנים הראשונות.

אבל אם הפרוטה מצויה בכיסך ואתה חושב שלדעתך ההבדל בתמורה או בהרגשה שווה את התוספת הזאת, אז כן. אחרי הכל לא כולנו רק אוכלים אורז כל יום, לפעמים מתפנקים.

פורסם

כבר עזרתם לי :)

אני דווקא הבנתי שיש שיפור משמעותי של הנתונים במיוחד במנוע שהוא הרבה יותר חזק עם 105 כ"ס במקום 85 (זה חשוב לי).

אתם מציגים את ההבדלים כמינוריים ולא שווים את ההפרש.

פורסם

בגלל המבצע הכמעט מתמיד על האיביזה הבסיסית נוצר הפרש ממש גדול במחיר בינה לגירסאות המשופרות (שגם נמכרות במבצעים וקומבינות לא מעט), אפילו שהמנוע הרבה יותר טוב ויש עוד קצת ספויילרים וחמוצים.

• תוכן חדש...