Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לשדרג את הרכב הקיים,

לפני שאבזבז את הזמן בן סוכניות רכב, אני מעדיף לשמוע מהמנוסים כאן איזה סוכניות יותר הוגנות בהצעות הטריידאין שלהם, האם יש סוכנויות המציעות מחירון?

באופן כללי חשבנו על מאזדה 6 \ CX5, אבל כמובן שזה תלוי בהצעה שנקבל מהם.

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

איזה רכב אתה מתכוון למסור, מה הנתונים (יד, קילומטראז׳, רמת גימור, תוספות וכו׳) ומה חשבת לקנות?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לפעמים יש מבצעים של טרייד אין שהיבואן מתחייב לקנות את רכבך ב"מחיר מחירון".

השאלה רק מהו מחיר המחירון ומה מסתתר מאחורי זה.

alfa 156 2.5.

פורסם

מה שקובע מבחינתך את הרכב הבא שלך זאת הצעת טרייד אין על הרכב הקיים?

אם מאזדה 6\CX5 מעניינים אותך, תיגש לסוכנות הקרובה של מאזדה תבצע נסיעת מבחן ותקבל מהם הצעה.

אני מאמינה שההצעה תהיה תלויה ברכב שאתה משדרג, אם הרכב בעל סחירות נמוכה/ ק"מ או יד גבוהים/ מצב מכני או חיצוני רע, אל תצפה שטרייד אין כלשהו יעשה עבורך קסם ותקבל עליו מחירון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

סובארו נותנים מחירים טובים אבל הרכבים שאפשר לקנות מהם הם מהגרועים בקטגוריות.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הרכב המדובר B4 2007, עם 150K.

הרכב שמור ומטופל בזמן אבל נסע לא מעט, יש לו ריפודי עור.

בכללי אהבנו את המאזדה 6, אבל אם ההפרש בין ההצעה של UMI להצעה של דלק מוטורס עבור הסובארו תהיה משמעותית אני לא רואה סיבה מנוע לא לקחת את המאליבו החדשה, החשש היחיד שלי זה האמינות של המכלולים, המנוע והטורבו יחסית עסק חדש אצלם.

השוק קשה ושל סובארו עוד יותר לכן אני חושב ללכת לטריידאין, אם ייתנו מחיר נמוך מידי אז אמכור קודם כל בפרטי ואולי כבר אקח רכב בליסינג פרטי, ככה לא צריך לחשוב על סחירות ואפשר לקחת כל רכב שאחפוץ בו באותה רמת מחירים

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תשמע - הדרך שלך לצמצם את ההפסדים הוא למכור בפרטי.

אסביר למה -

טרייד אין זאת הטבה ששווה כסף. ככל שהרכב שנלקח פחות סחיר/נתונים בעייתיים - היבואן יצטרך למכור אותו בסכום נמוך יותר -לכן אם הוא מציע טרייד סביר - ברור שזה מגיע ממקום אחר.

או שהרכב הנרכש פחות מבוקש או שניתנות לו הנחות "מזומן" גבוהות או שתיהן - זה בד"כ המקרה בשברולט, שמאבדת מערכה בצורה ניכרת במהרה.

המזדות נמכרות כלחמניות חמות - לכן צפה לשחיטת טרייד.

עדיף לך למכור את הרכב בפרטי - במקסימום שתוכל ולהגיע לשוק כלקוח מזומן - ככה תקבל את התנאים הכי טובים.

כמובן שלשאול בטריידים לא עולה כסף, רק עצבים :wink:

פורסם

לא חושב שניתן לתת תשובה לשאלתך, לכל יבואן יש קבלן/מחלקת טרייד אין אם שיקולים משתנים לגבי הרכב שלך, הניסיון שלהם, תמיכת היבואן ומצבת המלאי שלהם. פשוט צריך לנסות. במועדים שונים אצל אותו יבואן תקבל התיחסות שונה לאותו רכב. מניסיוני יבואן רנו נתן לי את ההצעה הכי הוגנת, לעומת יבואן סוברו וצ'מפיון שהתאכזרו. אבל שמעתי ובטח תשמע גם אנשים עם ניסיון הפוך.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

בדרך כלל מחלקות הטרייד אין הן מרכזי רווח בפני עצמן, חלקן שייכות באופן מלא ליבואן כזה או אחר וחלקן בבעלות משותפת אבל יש להם מכנה משותף אחד - הרצון להרוויח. לרוב נוצר קונפליקט בין איש המכירות שמנסה למכור לך רכב חדש וכדי זה יקרה הא רוצה שהטרייד ייתן לך הצעה כמה שיותר גבוהה, לבין הטרייד שמעוניינים לתת לך הצעה כמה שיותר נמוכה. לצורך העניין, מנהל הטרייד לא מקבל עמלות ממה שאיש המכירות מוכר ולכן אין לו אינטרס כלכלי לבוא לקראתך. כמובן שזה גם תלוי בסחירות הצפויה של הרכב שיש לך. רוב הטריידים מציעים כ-18% פחות מהמחירון (לוי יצחק) אבל אם הרכב שאתה מציע להם סובל מסחירות נמוכה, הם יכולים להציע לך גם 40 או אפילו 50 אחוז מערכו או לסרב בכלל לבצע עסקת טרייד. אם אתה יכול למכור את הרכב שלך באופן פרטי תוך זמן סביר זה תמיד עדיף כך גם תוכל לקבל הנחות או הטבות אביזרים מהסוכנות או איש המכירות. בהצלחה

פורסם

התשובה תלויה בדגם הספיציפי שאתה קונה, בנקודת הזמן וגודל המלאי מבחינת היבואן. (כמעט) תמיד שווה למכור לבד כי מחיר טוב בטרייד-אין הוא חלופת הנחה.

מה גם ש-B4 משנת 2007 היא מכונית עם שוק לא קל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...