Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם הרכב מסוג מאזדה לאנטיס 98

לאחרונה נתקלתי בתופעה שדוברה פה בעבר ,אך לא הבנתי מה בדיוק עושים

תוך כדי נסיעה מהבהבת המנורה והגיר נשאר תקוע על הילוך 3!

יש לציין שעד הילוך 3 כולל לעלות ולהוריד ,הנסיעה יחסית חלקה ,אבל מאחרי 70 או 80 קמש שבעצם הגיר רוצה לעביר ל4 ,המנורה מתחילה להבהב ופשוט הגיר לא משחרר את ההילוך ל4

תודה מראש לכל העוזרים

עריכה אחרונה על ידי rami.v
פורסם

אמור להיות לך כפתור בדרך כלל על ידית תיבת ההילוכים עליו כתוב HOLD או O/D, ניסית ללחוץ?

מקריאה באינטרנט יכול להיות שמדובר גם בבעיה בתיבה עצמה, למשל נזילת שמן או התחממות יתר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

ברור! זה לא קשור ללחצן של הHOLD .זה סימון של תקלה כל שהיא ,יש שמן בגיר ,ולא נראה לי קשור

יותר נשמע כמו חיישן תקול או משהו בסגנון ,אשמח אם מישהו מכיר או יודע ,או התנסה במשהו כזה

פורסם

אני יודע שבגירים אוטומטיים מסוים הגיר לא מעביר להילוך 4 בגלל מצב חירום. הגיר מזהה מצב חירום בגלל בעיה של לחץ שמן או שסתומים ואז ההילוך הרביעי מושבת.

פורסם

יש הרבה מאוד שרשורים ןחומר על התקלה הזו במאזדות השונות. יש כמה נושאים דומים בתחתית העמוד...

בגדול- תקלה חשמלית בגיר בסבירות גבוהה.

לאבחון מדוייק ופתרון התקלה יש לגשת למכון גירים אוטומטיים באיזור מגוריך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחיפוש נרחב בפורום אני מבין שזה או תקלה בחיישן בית מצערת (שלא כ"כ נראה לי ) או שכנראה סלנואיד תקול

למבינים : היכן הוא ממוקם? והאם יש דרך לבדוק אותו ללא חיבור לסורק ,ואיך בדיוק מחליפים או משפצים אותו?

בתודה מראש!!

פורסם

כפי /כתבתי לך את כל הבדיקות והתיקון לבעיה יש לבצע עם ציוד אבחון במכון גירים אוטומטיים.

רוב התקלות אכן מדברות על סלונואיד תקול בעייתי ובד"כ זה לא מגיע לשיפוץ גיר אם מטפלים בזמן.

פרט להחלפת הסלונואיד,יש להחליף בד"כ גם את שמן הגיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...