Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A1

Mjko
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התקציב שלי הוא 90-100K לרכב לא חדש. בגדול התבייתתי על פולו 2012 1.2 TSI אבל פשוט קשה להשיג את הרכב הזה באבזור שאני מחפש ובמצב טוב.

חשבתי על אופציות אחרות אבל כולן נראו נחותות לעומת הפולו ( האיביזה פשוטה מדי והמונית, הפאביה לא יפה לטעמי וכל מיני יפנית תרגיש פשוטה יחסית לפולו).

חבר הציע חצי בצחוק לבדוק את האופציה של הA1. בהתחלה פסלתי ישר (ואולי בצדק) כי הכיס שלי לא עמוק מספיק בשביל המותג אודי אבל אולי חבר'ה פה שיש להם את האוטו יוכלו לשפוך אור על עלויות האחזקה של הרכב. דלק, ביטוח ,טיפולים. הם הרבה יותר יקרים מטיפולים בפולו?

תודה רבה לעוזרים, ועצות נוספות לרכב קטן, יפה וזריז יתקבלו בברכה.

עריכה: כל האמור מתייחס לדגם אוטומטי , לצערי אין לי אפשרות ליסוע על ידני כרגע.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

אישית אין לי את האוטו , אבל תהיה בטוח שהאוטו יחורר לך את הכיס במהרה . אתה יכול לקנות אוטו הרבה יותר טוב במחיר הזה. ולא אודי שאתה משלם סתם כסף על המותג .

תקנה יאריס, חסכונית , אמינה , לא יקרה

פורסם

אני לא חושב שהפער בין האודי לבין הפולו הנחשקת הוא כל כך גדול.

קיים אבל לא כזה דרמטי.

חוץ מזה אני מניח שהקונה יהנה מצניחת המחיר האופיינית למותג פרימיום כמו אודי.

פורסם

בתקציב הזה ועם מעט סבלנות אתה יכול להשיג A1 מבציר 2012 אך לא את הדגם עם הגג והלדים. תתחיל לחפש ואל תתרגש ממחירים שמפורסמים ביד 2.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בתור אחד שכן יש לו את הרכב אני יכול להגיד לך שהוא מהנה לנהיגה, איכות החומרים ברמה גבוה שלא מביישת את המותג למרות שאם תקח את הדגם בלי החבילת אבזור אתה תרגיש את החוסר שלה. בקשר לצריכת הדלק, בעיר 1:13 אולי קצת פחות ומחוץ לעיר 1:15 בשקט.

אני ממליץ מאוד ודרך אגב התקציב שלך בסדר גמור לרכב 2012.

פורסם

האודי זה רכב עם אחזקה יקרה ואתה צריך לקחת את זה בחשבון.

הפולו לדעתי יקרה מדיי (רכישה ואחזקה) לעומת מה שמקבלים בפועל, אבל זו רק דעתי האישית..

מה עם סיאט למניהם (איביזה/לאון)?

פורסם

אני ממליץ שתבדוק גם לגבי הלאון 1.4 או 1.8 tsi. בתקציב הזה תוכל למצוא את הרכב בשנתון 2012 בגרסאות המאובזרות ועוד ישאר לך עודף ליישור קו.

• תוכן חדש...