Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים/מומחים יקרים.

יש לי LG G2 32GB, המכשיר נתן לי התראה לפני כשבועיים למיטב זיכרוני לעדכון גרסא, ביצעתי את העדכון וכרגע המכשיר בגרסא האחרונה, KITKAT.

כרגע התעוררה בעיה, שמתי לב שכשאני שם את המכשיר על רטט בלילה, בבוקר אני מוצא שהוא לא על מצב רטט אלא על מצד "צלצול" אבל בעוצמה הכי נמוכה, אחת מלפני מצב רטט. כלומר הוא יוצא לבד ממצב רטט במהלך הלילה.

יש למישהו רעיון/דעה/ניסיון עם המצב הזה? אולי במכשיר אחר?

תודה רבה מראש.

פורסם

יש לי את המכשיר ולא חוויתי בעיה כזאת לאחר העדכון. גם לא שמעתי מאחרים שיש להם את הבעיה.

2 המלצות:

-אני חושב שישנה אפשרות במכשיר שהוא יכנס ויצא ממצב רטט לפי המיקום או שעה,אולי הפעלת את זה

-לרשום את הבעיה ב iandroid,xda, ובקבוצת lg g2 israel בפייסבוק, בטוח תקבל מענה באחד מהערוצים האלה.

Miata ND2

פורסם

איפה יש את הקטע עם יציאה מרטט לפי מיקום/שעה? לא מצליח למצוא בהגדרות.

גם לאחי הקטן יש את המכשיר וגם לו אין את זה

• תוכן חדש...