Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע ברשותי יש 206 1.6 אוט 2002.

הרכב באמת מעולה הביצועים טובים ההגה מצוין ויש אבזור מגניב ביחס לשנתון ( מחשב דרך. חיישני גשם).

הבעיה היא שהתחזוקה יקרה. הרכב עבר תחזוקה גרועה והיה דרוש יישור קו.

החלפתי המון חלקים יקרים.

ועכשיו הגיע הגיר. השאלה שלי האם לשפץ ולהשאר עם האהבה הראשונה והכואבת?

או שאני יכול לקבל תחלופה הולמת שתספק חסכון בדלק והנאה מהנהיגה בצועים כמו ה206 במחיר נמוך.

פורסם (נערך)

רכב "מתפרק" שווה להחזיק רק אם הוא נדיר מספיק ומצדיק את זה, לא יודע עד כמה 206 עונה על הקריטריון הזה..

(אם זאת הייתה 106 ראלי, נגיד, הייתי אומר לך להשקיע כל שקל בה)

מצד שני, כבר החלפת חצי מהרכב, יכול להיות שתשקיע עכשיו 2~3 אלף על שיפוץ/החלפה ובזה זה ייגמר..

אין לי עצה חד משמעית, מצטער.

עריכה:

בכל מקרה ממליץ לקבל חוות דעת שנייה, לא לרוץ להחליף גיר על בסיס דעה של מוסך אחד.

יש לך את מוסך אם הדרך ומוסך גבע, שניהם בתל אביב ושניהם מאוד מומלצים פה בפורום, נחשבים מומחים לצרפתיות.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

משהו דומה זה כניראה הטיוטה יאריס TS,אבל היא עולה ב 10 אלך יותר בערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...