Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טס לברלין ב7.7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן אני טס לברלין ב7.7 עם המשפחה ורציתי לשאול על מקומות מעניינים לבקר בהם.

הדבר הכי חשוב הוא שאני חולה מוטוריקה והאם אני יכול להשכיר אוטו במסלול ולנהוג אני בן19 וכנראה שהגיל משנה?

אם לא יש מקומום שקשורים למוטוריקה כמו מפעלים של רכבים פורש,במוו,מרצדס שאפשר לבקר בהם

ולסייר?

עריכה אחרונה על ידי Artxes
פורסם

1. מאוד לא מומלץ לנהוג בברלין (או כל עיר גדולה אחרת) - בייחוד כניסיון ראשון בנהיגה מחוץ לישראל. עדיף להתחיל באזורים כפריים שבהם הנהיגה, וגם הניווט, יותר פשוטים.

2. בד"כ בגרמניה אפשר לשכור מגיל 18, בקבוצות הנמוכות. בקבוצות קצת יותר גבוהות (ואני לא מדבר על רכבי פאר אלא על כליםכגון פורד מונדיאו) - המינימום הוא 21. לרכב כוחני או מפואר יש צורך להיות מעל גיל 25 ובעל שני כרטיסי אשראי מדרגות גבוהות עם אשראי גדול.

3. היצרנים שמנית יושבים בדרום גרמניה (מינכן ושטוטגרט) - קצת רחוק מברלין.

4. ממליץ לך ללכת לראות את הטראבי במוזיאון המלחמה הקרה (או התקופה הקומוניסטית, או איך שהוא נקרא). וברצינות - יש בברלין כל כך הרבה מה לראות גם בלי לחפש נהיגה ורכב, אתה תצא משם סחוט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. מאוד לא מומלץ לנהוג בברלין (או כל עיר גדולה אחרת) - בייחוד כניסיון ראשון בנהיגה מחוץ לישראל. עדיף להתחיל באזורים כפריים שבהם הנהיגה, וגם הניווט, יותר פשוטים.

2. בד"כ בגרמניה אפשר לשכור מגיל 18, בקבוצות הנמוכות. בקבוצות קצת יותר גבוהות (ואני לא מדבר על רכבי פאר אלא על כליםכגון פורד מונדיאו) - המינימום הוא 21. לרכב כוחני או מפואר יש צורך להיות מעל גיל 25 ובעל שני כרטיסי אשראי מדרגות גבוהות עם אשראי גדול.

3. היצרנים שמנית יושבים בדרום גרמניה (מינכן ושטוטגרט) - קצת רחוק מברלין.

4. ממליץ לך ללכת לראות את הטראבי במוזיאון המלחמה הקרה (או התקופה הקומוניסטית, או איך שהוא נקרא). וברצינות - יש בברלין כל כך הרבה מה לראות גם בלי לחפש נהיגה ורכב, אתה תצא משם סחוט.

תודה רבה ראיתי שיש בברלין את המוזיאון של מרצדס שבו אני יבקר :)

פורסם

ראשית אחזור על קודמי, כל הבאים אינם קרובים לברלין, לכן חשוב לקחת את זה בחשבון.(ואם לא לך אז להבאים בתור :) )

מוזיאון פורשה מאוד מומלץ, הוא נבנה לפני מספר שנים בלבד ומרשים מאוד בתצוגה הרחבה שלו. הוא אכן נמצא קרוב לשטוטגרט, אך אם זיכרוני אינו מטעה בי, התחבורה הציבורית אליו לא נוחה במיוחד. להבדיל ממנו, מוזיאון מרצדס שגם כן סמוך לשטוטגרט הרשים אותי מעט פחות, אך בכל זאת שווה ביקור גם משום קל מאוד להגיע אליו עם הרכבת הקלה משטוטגרט.

מוזיאון אאודי שבאינגולשטט הוא גם מוצלח ומעניין, למרות שהוא אינו גדול במיוחד. לעיתים מתקיימים מפגשים של רכבי אאודי קלאסיים מחוץ למוזיאון, אני זכיתי לראות אותם במקרה. כמו כן משרדי החברה מרשים לא פחות והם נמצאים בסמוך. מבטיח שלא תתאכזב מהגרמניות שמסתובבות בלובי ומהאודי R8 שפתוחה לקהל הרחב וסתם זרוקה שם בפינה.

מוזיאון ב.מ.וו נמצא במינכן(הלא היא בירת בוואריה), גם כן תצוגה מרשימה המחולקת לבמוו העתידית, העכשווית והקלאסית(כאשר האחרון הוא המוצלח ביותר וגדול כל כך עד כדי מעייף).

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם

יש את האוטושטאט בוולפסבורג שם יש מייצג היסטורי של רכבים, וכל מה שקשור לקונצרן פולקסוואגן. בדרזדן יש את המפעלים של אאודי וופולקסוואגן (שם מיוצר הפאתון). כולם במרחק נסיעה לא קצר. נהיגה בברלין יכולה להיות לא נעימה, אבל זה תלוי ביום ובשעות. מניסיון, ימי ראשון בבוקר הם הכי מומלצים לנהיגה גם בברלין וגם באוטובאנים (אין תנועת משאיות).

Golf MK3 1997 1.8

• תוכן חדש...