Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האגף לרישוי כלי יריה עושה לי חיים קשים

ArikC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הגשתי בקשה לכלי יריה בחודש פברואר והבקשה אושרה בחודש מרץ,קניתי כלי וקבעתי תור לראשון במאי(יותר מחודש וחצי של המתנה).

היום מתקשרים אלי ואומרים שהתור מבוטל ואני צריך להגיע ביוני(!) כל זה נעשה בסניף של ת"א,רק בסניף הנ"ל יש תורים של חודשים ארוכים.

יש את סניף רמלה שבו אפשר לקבוע תור כמעט מעכשיו לעכשיו.

בנוסף האישור של הבקשה לכלי יריה תקף רק ל3 חודשים ולכן שאני אגיע לתור שלי ביוני כבר הבקשה תהייה פג תוקף.

אם יש למישהו נסיון עם החבורה של הלא יוצלחים האלו ויודע מה אפשר לעשות כדי לעבור לסניף אחר אשמח למידע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שראיתי לא מזמן בחודש אפריל עקב שדרוג מערכות מיחשוב אין להם קבלת קהל.

עקב כך נוצר בלאגן גדול, ואני מאמין (לפחות מקווה בשבילך) שתהיה התייחסות לאנשים בסיטואציה כמו שלך.

שיהיה בהצלחה, דוקא אני מהחבר'ה בת"א התרשמתי לטובה קצת יותר מרמלה.

עריכה: מצאתי את ההודעה באתר שלהם

http://mops.gov.il/fire_arms/pages/firearmslicences.aspx

עריכה אחרונה על ידי yoni_la
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...