Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 55K- סוויפט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב חסכוני יחסית, אמין ונחמד.

כרגע אני במו"מ עם סוזוקי סוויפט מודל 2008, יד 1, 50,000 ק"מ, אנחנו נסגרים על 55-56K , נשמע עסקה טובה?

חוץ מזה,

האם יש הצעות לרכבים אחרים בסגנון בעלות של 50K בערך?

פורסם

על פניו המחיר נשמע קצת גבוה מידי.

חוץ מזה הסוויפט אכן מכונית נחמדה ואמינה אבל לא הכי חסכונית בקטגוריה. ב-55 אלף ש"ח אתה כבר יכול למצוא ניסאן אקו מיקרה מהמודלים הראשונים שתעשה עוד 2-3 קילומטרים על כל ליטר דלק, במיוחד אם אתה נוסע בעיקר בתוך העיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בין רמת-גן לת"א ובכל סוף שבוע נסיעה בין עירונית של כ-150 ק"מ סה"כ.

יש לציין, שהמחירון המשוכלל של הסוויפט הוא 59 ומדובר בדגם המאובזר עם המגנזיום ו-6 כריות אוויר.

הסתכלתי קצת על אקו מיקרה ביד 2 ולא ראיתי משהו מרנין למעט רכבי בסיס מליסינג

פורסם

גם אני חשבתי לרכוש את הסוויפט,הייתה לנו כזו במשפחה וזה רכב מצוין,צריכת דלק 1:14 בנסיעות 90% בין עירוניות,רכב קטן וזריז.

אך ירדתי מהעניין מהר מאוד,רכב בן 6 בעלות של 50-60K זה לא הגיוני בשוק של היום,אין מה לעשות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אז מה כן?

בשביל זה פתחתי את השרשור הזה.

איזה רכב כן שווה לי לקנות בסכום של עד 55K שיהיה אמין כמו סוויפט, זריז, חסכוני, מאובזר יחסית ונוח?

פורסם

אישית אני בחרתי לחסוך עוד קצת ולרכוש רכב חדש כמו הפיאסטה/קליאו/ספלאש,בכ70K אתה רוכש רכב חדש שאולי יהיה חלש יותר אך יהיה יותר חסכוני בדלק ולא יהיו לך את ההפתעות שיכולות לצוץ ברכב בן 6.

בכל מקרה,רכבים אחרים טובים בתקציב שלך הם סיאט איביזה,פיאט פונטו איבו,רנו קליאו,יונדאי I20,פורד פיאסטה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לגבי הפיאסטה למשל, לא מדובר בדיוק ב70k אלא ב-77k בשביל הדגם הידני.

אני מדבר על 55k לרכב אוטומטי. לצערי, אני בעייתי עם הברך אז רכב ידני פחות בא בחשבון.

פורסם

מחזק את הדברים של החברים למעלה. אני גם הייתי בהתלבטות דומה, והגעתי למסקנה שהסוויפט/יאריס מכוניות מאד נחמדות אבל עם כל הכבוד אוברייטד בטירוף.

אני לא מצאתי שום הצדקה לשלם 55-60 אלף שקל על רכב סופרמיני בן 6, כשבאותו המחיר/תוספת קטנה, ניתן לקנות רכב חדש/בן שנה כמו הפיקנטו או ה- i10 החדשה שבסוף קניתי. לפי המחקר שעשיתי אז ה- i10 והסוויפט כמעט באותו הגודל, כשנדמה לי שהבגאז׳ של ה- i10 אפילו קצת גדול יותר (אם זה משהו שחשוב לך). נכון שזה רכב חלש יותר, אבל עדיין הוא חדש ונראה מתאים לצרכים שכתבת למעלה.

אגב- גם הפונטו איבו נראית אחלה אופציה, וגם היא הייתה על הכוונת שלי, רק שבסוף החלטתי ללכת על חדש.

בהצלחה

פורסם

כרגע אני במו"מ עם סוזוקי סוויפט מודל 2008, יד 1, 50,000 ק"מ, אנחנו נסגרים על 55-56K , נשמע עסקה טובה?

אמנם לא בקטגוריה שלך, אבל ב~56K אפשר להשיג היום C4 פיקאסו 2008 יד1 עם ק"מ די דומה....

אז מחיר דומה לרכב מיני נראה לי המון.

פורסם
תודה רבה.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בין רמת-גן לת"א ובכל סוף שבוע נסיעה בין עירונית של כ-150 ק"מ סה"כ.

יש לציין, שהמחירון המשוכלל של הסוויפט הוא 59 ומדובר בדגם המאובזר עם המגנזיום ו-6 כריות אוויר.

הסתכלתי קצת על אקו מיקרה ביד 2 ולא ראיתי משהו מרנין למעט רכבי בסיס מליסינג

בנסיעות מרמת גן לתל אביב צפה לצריכת דלק של קצת פחות מ-10 קילומטרים לליטר, במיוחד בקיץ עם מזגן. אני כותב את זה מניסיון אישי עם רכב כזה בנסיעות דומות. בנסיעות בין עירוניות צריכת הדלק משתפרת.

מה הבעיה עם ניסאן אקו מיקרה מליסינג? דגם הבסיס של המיקרה מאובזר בערך כמו הדגם המאובזר של הסוויפט ואפילו קצת יותר (יש בלוטות' מקורי וחימום מושבים שאין בסוויפט) ובליסינג אפשר למצוא גם את הדגם המאובזר יותר בתוספת מחיר זניחה. אז אין מגנזיום, אוי ואבוי שומו שמיים...

אולי המיקרה לא מרנינה כמו הסוויפט בעיצוב שלה וב"סטייל", אבל כשתיכנס לתחנת הדלק ותגלה את החיסכון בדלק הארנק שלך יהיה מרנין הרבה יותר.

פורסם (נערך)

אז בהנחה שהכנסתי את הניסן אקו מיקרה

1. האם מיקרה אוטומטית 2011/2012 יכולה להחזיק יפה נסיעה מת"א לירושלים על בסיס שבועי ונסיעות רחוקות אף יותר? [כשאני אומר "להחזיק יפה" אני מתכוון לעלות את העליות הידועות לשמצה לירושלים במהירות טובה, סגנון הנהיגה שלי לא יתאים לרכב עגלה].

2. הבנתי ממספר אנשי מקצוע, שהסוויפט היא אחת האמינות בשוק. מה רמת האמינות של הניסן מיקרה? האם יש בעיות ידועות? האם ניתן לסווג אותה כרכב מאוד אמין?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי elad-86
פורסם
אז בהנחה שהכנסתי את הניסן אקו מיקרה

1. האם מיקרה אוטומטית 2011/2012 יכולה להחזיק יפה נסיעה מת"א לירושלים על בסיס שבועי ונסיעות רחוקות אף יותר? [כשאני אומר "להחזיק יפה" אני מתכוון לעלות את העליות הידועות לשמצה לירושלים במהירות טובה, סגנון הנהיגה שלי לא יתאים לרכב עגלה].

2. הבנתי ממספר אנשי מקצוע, שהסוויפט היא אחת האמינות בשוק. מה רמת האמינות של הניסן מיקרה? האם יש בעיות ידועות? האם ניתן לסווג אותה כרכב מאוד אמין?

תודה רבה!

מצטרף לדילמה- האמת היא שאני נותר באותה שאלה עם בערך אותם התנאי נסיעה והכל וגם אני בדילמה הזאתי...

אשמח אם מישו יוכל לסגור לי את הדילמה הקשה...

פורסם

אני עשיתי עם מיקרה אוטומטית כמה נסיעות ארוכות ולדעתי אין לה שום בעיה לעלות את העליות של ירושלים. כמובן שהסוויפט עושה את זה בצורה יותר אלגנטית, בעיקר בגלל המנוע החזק יחסית, אבל גם עם המיקרה לא הייתה לי שום בעיה לעלות לבירה על 100 קמ"ש עם מזגן. פשוט צריך לזכור שלמיקרה יש גיר רציף וזה בסדר שהוא שומר את המנוע על סל"ד גבוה וקבוע לאורך כל העליה. ככה זה צריך לעבוד. אחרי שזוכרים את זה פשוט נוסעים והכל פיקס.

אני לא שמעתי על בעיות אמינות מיוחדות של המיקרה וגם בפורום לא תמצא יותר מידי שרשורי אימה על המכונית הזאת (שזה לדעתי המדד הכי טוב לאמינות של רכב).

אבל אם הדילמה שלכם כל כך קשה, פשוט תשכרו את הרכב ליום אחד ותסעו איתו לירושלים במקום הרכב הפרטי שלכם. במקרה הכי גרוע הפסדתם 150 ש"ח על השכרה חד יומית.

פורסם
אני עשיתי עם מיקרה אוטומטית כמה נסיעות ארוכות ולדעתי אין לה שום בעיה לעלות את העליות של ירושלים. כמובן שהסוויפט עושה את זה בצורה יותר אלגנטית, בעיקר בגלל המנוע החזק יחסית, אבל גם עם המיקרה לא הייתה לי שום בעיה לעלות לבירה על 100 קמ"ש עם מזגן. פשוט צריך לזכור שלמיקרה יש גיר רציף וזה בסדר שהוא שומר את המנוע על סל"ד גבוה וקבוע לאורך כל העליה. ככה זה צריך לעבוד. אחרי שזוכרים את זה פשוט נוסעים והכל פיקס.

אני לא שמעתי על בעיות אמינות מיוחדות של המיקרה וגם בפורום לא תמצא יותר מידי שרשורי אימה על המכונית הזאת (שזה לדעתי המדד הכי טוב לאמינות של רכב).

אבל אם הדילמה שלכם כל כך קשה, פשוט תשכרו את הרכב ליום אחד ותסעו איתו לירושלים במקום הרכב הפרטי שלכם. במקרה הכי גרוע הפסדתם 150 ש"ח על השכרה חד יומית.

זה לא עניין הלשכור רכב או הנוחות נסיעה אלא נושא האמינות והעלות מול תועלת של הרכב....? כשבדקתי וחיפשתי כיוון ה I 20 עלתה אבל בגלל כל החוו"ד הטובות ששמעתי מאנשים על סוזוקי ועל האמינות של הרכב הלכתי יותר לכיוון הזה...

• תוכן חדש...