Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיפיי מפרפר בין חיים למוות, נמאס לי מכל השעות שאני צריך לבזבז כדי שהאשפה הזאת תחזור לחיים, תעשה אינספור ריבוטים, ואני אתעצבן ואכעס.

זקוק להמלצה על מכשיר טוב ברמה של נקסוס 5 או G2 מה עדיף לקנות? או משהו אחר במחיר שפוי, לא ב3-4.

אני משתמש הרבה במיילים, לא רואה סרטים, סרטונים, פורנו, תמונות של חזירים מעופפים, גם לא שומע אנשים מעונים ע"י השביחה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני מעדיף מכשירים עם חומרה חזקה, ולא איזה טלפון קקמייקה שאחרי יומיים יתקע, כי הדיפיי היה נסבל בשנה הראשונה, אח"כ זה פשוט היה עינוי סיני שגבל בעינויים של השביחה.

מכשיר גדול זה סבבה אין עם זה בעיה, השאלה אם יש מכשירים בגודל קטן יותר עם חומרה כזאת חזקה.

מה עם המכשיר הזה? [h=3]Sony Xperia ZR[/h]

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ומנסיון של האייפון 5 והנקסוס 5, אני יכול להגיד שהנקסוס ממש במעט יותר טוב מהאייפון.

באיזה פרמטרים הנקסוס 5 טוב יותר מאייפון 5 ?

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לך גם את sony z1 compact, חומרה חזקה, עמידות במים, גודל קומפקטי יחסית.

עברתי אליו מגלקסי 4 ואני מבסוט ממנו.

אם אין לך בעיה עם מכשיר סיני, יש xioami m2s. אם אני לא טועה בשם. גם חומרה חזקה יחסית אך רמה אחת מתחת לסוני.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
באיזה פרמטרים הנקסוס 5 טוב יותר מאייפון 5 ?

המסך. לא יודע אם זה בגלל החדות הטובה יותר או בגלל הצבעים, אבל לי, באופן אישי, המסך של הנקסוס טוב יותר.

אולי הוא טיפ טיפה מהיר יותר בפתיחת אפליקציות.

המצלמה שלו מסוגלת לצלם תמונות טובות יותר. אבל קח את זה בעירבון מוגבל, כי המיקוד של האייפון הרבה יותר טוב, וכך גם העקביות של הצילומים שלו. כך שבפועל הייתי נותן להם תיקו מבחינת המצלמה.

וזהו בגדול.

הסוללה בערך אותו דבר

הרמקולים יותר טובים באייפון

אני חושב שגם איכות הבניה יותר טובה באייפון.

פורסם

קנה סיני ואל תיתקע איתו יותר ל4 שנים רק ביגלל שעלה לך יקר, בימקום ליקנות כעת משהו ב4K תיקנה בכ1K ותחליף כל שנה אם תירצה, כי מכשיר של 4K היום בעוד שנה וחצי יהיה עתיק.

ממליץ לך על נוביה Z5S מיני.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?398800-%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91-%D7%96%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-(%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91)&p=4325321&viewfull=1#post4325321

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

חברים מבקש המלצה למכשיר לרכישה מיידית כלומר מחר, בבקשה שלא יהיה מכשיר סיני, גודל מסך לא משנה, פשוט שיהיה טלפון חזק, תקציב מוגבל עד 2,300 ש"ח לא שקל יותר, חדש לחלוטין לא יד שניה מרופא.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

קניתי את הנקסוס לפני חודשיים בערך, בלית ברירה (הייתי חייב מכשיר באותו היום, כי הנוט 2 שלי נפטר). בסה"כ אני מרוצה, לא מצאתי downsides רציניים. מצד שני, רוב העבודה שלי איתו מסתכמת ב-90% מייל, 8% עבודה עם SSH, והשאר תוכנות קטנות ושונות. שיחקתי עם ה-G2 כמה דק', הכפתור האחורי הרגיש לי קצת מוזר; הלכתי על הנקסוס בעיקר בשביל לא להתעסק עם רומים.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

נקסוס הכי טוב תמיד יהיה לך אנדרואיד נקי ועדכני לא תצטרך להכנס לXDA עם נקסוס.

הG2 הזה שהוא יתיישן או שהוא יתקע עם אנדרואיד עתיק בלי עדכונים, או שהוא סתם יהיה איטי ונתקע ותרצה להחליף לרום נקי ואז מתחילות בעיות אחרות כבר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...