Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין.

ביצעתי מספר חיפושים בגוגל (וגם בפורום) ולא מצאתי. אני מחפש הגה למחשב (לצורך משחקים, כמובן) בקוטר של 320-350, כמו הגה אמיתי.

אני מקווה שבאמת מייצרים דבר כזה.

תודה מראש.

• חודש מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

יש המון אפשרויות אבל כולן יותר יקרות מלוג'יטק בצורה משמעותית. FANATEC יש להם הגאים לא מהעולם הזה.. כולל דוושות ועכשיו שיפטר מעולה.

אני אישית לא ממליץ על TR500 של טראסטמאסטר (מעבר לעובדה שהוא לא מגיע עם שיפטר). חברה עם הרבה תלונות על השירות (פועלים מצרפת במקרה של בעיה) ואיכות המוצרים לוקה בחסר. מלבד ההגה שלהם, כל המוצרים נראים כמו חיקוי של מוצרים אחרים. לצערי מאז ומעולם היה להם מוניטין של חברה לא רצינית עם שירות עוד פחות טוב (כדאי לקרוא ביקורות באמאזון) והמחיר בארץ.. שלא נדע: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=2451

פי 2 מחו"ל. אם לא יבואו מספיק פרייארים לקנות את זה.. אולי יחתכו מחיר.

כל ההגאים שקיימים בשוק לא נמכרים בארץ ככה שצריך לקחת בחשבון עלות משלוח ומע"מ (עלות לא קטנה).

עריכה אחרונה על ידי outtanames
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
אפשרי.

קח logitech G27 + מתאם (עולה 120~) ותוכל לשים לו איזה הגה ספורט שתרצה.

יש אפילו מדריכים ביוטיוב על כל התהליך.

[ATTACH=CONFIG]375703[/ATTACH]

הייתי שמח לנסות את זה, או את ה-G27 בכלל.

במקרה של תאונה נפתחת הכרית אוויר? :lol:

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ההגדרה ל"סט הכי טוב" היא קצת בעייתית.

ה-G27 הוא אומנם קצת ישן, אבל הוא אחד מאלה שהולכים הכי חזק כנראה בשוק בגלל שהתמורה ביחס למחיר היא דיי טובה.

ה-T500RS הוא סט ברמה גבוהה יותר (בהרבה) מהלוג'יטק, שאני אומר סט הכוונה להגה ודוושות, ידית הילוכים תצטרכו לקנות לחוד.

אצל Fanatec אין חיה כזאת סט, תצטרכו להרכיב לכם את הסט שאתם רוצים, בסיס הגה, דוושות, מבחר הגההים שאפשר לבחור מבינהם, ידית הילוכים וכו'.

אז שוב, להגיד "סט הכי טוב" זה לא כלכך פשוט, כי הדברים ברמה הגבוהה כבר לא באים כסט, ואתה צריך לבחור מה אתה רוצה לקנות.

אפשר להגיד בקלות לעשרות אלפי שקלים בבניית סט, אם תקח הגה של Simsteering, ודוושות של Heusinkveld. אם זה הכי טוב, עדיין תמיד קיימים עוד דברים בשוק.

לי היה G25 במשך שנים ארוכות (עדיין יש אך הוא כרגע בצד בארון כי התקדמתי), וזה הגה בהחלט לא רע כמשהו ברמת כניסה לתחום בלי להוציא הון, מתחת ל-G27 לא הייתי ממש לוקח משהו אז אם אתה רוצה סט, זה בהחלט יכולה להיות בחירה טובה.

לגבי Thrustmaster, אני לא יודע איך השירות שלהם בחול, מה שאני כן יודע, ש http://www.simrace.co.il מוכרים את כל המוצרים שלהם והם ברמת שירות הכי גבוהה שפגשתי בארץ. אז לגבי שירות אתם לא צריכים לדאוג אם אתם קונים אצלם, נכון, להביא דברים מחול יצא לכם קצת יותר זול (לא חישבתי בכמה) אבל אז אתם מוותרים על השרות, תחליטו לבד אם זה ההפרש שווה לכם את זה.

פורסם (נערך)

G27 זה הדגם שלוגיטק עדיין מייצרת ונכון לעכשיו אין לה כוונות לחדש אותו. הוא ממשיך להימכר כי כן, יש יחס טוב בין עלות לתמורה. לעומת הגאים אחרים שיש היום בשוק? הרבה פחות מוצלח. כן, יש אחלה מודים שאפשר לעשות לו, במיוחד המוד שמאפשר שחרור מהיר להחלפה בין סוגי הגאים שונים.

התמונה למעלה זה סט-אפ של בחור אמריקאי בשם צ'יליקוק (יענו "קולה קרה"). בזמנו הוא העלה כמה סרטונים שהדליקו הרבה אנשים. הוא בנה ריג מגניב, אלגנטי ופשוט להכנה. עשה כמה מודים יפים ל G27 שלו, כמו מתאם להגה גדול יותר, כיסוי עור מלא לידית ההילוכים וכו'. הוא הוסיף גם מעצור יד של S2000 (יש לו S2000 משופרת) ומושב ספורט נחמד שהביא מאיפשהו. הוא הטמיע הכל יפה בריג שהוא בנה וזה מה שיצא. יש לו אשכול שלם ב GTPLANET למי שרוצה לבדוק אודותיו.

עריכה אחרונה על ידי outtanames
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא צריך לקנות לוג'יטק יש הגאים הרבה יותר זולים שאם אתה רואה שההגה "המזויף" מחובר בברגים אתה יכול לקנות מתאם אוניברסלי ולחבר אליו הגה אמיתי

לדוגמה :

thrustmaster.jpg

:-Dhappiness isn't around the corner it's in the corner

• תוכן חדש...