Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בן אדם עם ותק של 10 שנים בפורום, תרומה משמעותית לפורום, אחד שנוסע עם מדבקת פורום על הרכב ואחד שכותב מצוין - לא הגעתם אליי והתאכזבתי, מה גם שהרכבים שלכם היו קרובים אליי במרחק של ק"מ אחד (אבל כן, אני לא לקוח פוטנציאלי של הרכב הזה). אשמח לדעת בהודעה פרטית למה, אל תתביישו. סתם מעניין לדעת מדוע להעדיף לתת סיבוב לאנשים זרים ברחוב על הרכב ולאנשים שלא רשומים בפורום שפנו דרך הפייסבוק על רכב ששווה 215 אלף ש"ח.

כך או כך, פעילות מבורכת וגם הפורום עושה עבודה מצוינת ועוזר הרבה. היום אי אפשר בלעדיו.

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתם בכרמאיל ולא הגעתם אלי למעלות?? ואני עוד ישבתי לי ככה בספסל וחיכיתי לכם..לבד...בודד..:lol:

אבל אם להיות רציני,באמת יוזמה מצוינת שמוסיפה המון לפורום,וגם לדעתי זה נכון לתת לאנשים שכניראה לא יוכלים לקנות אותה,הרי מי שרוצה לקנות,יכול באמת ללכת לסוכנות ולבצע נסיעת מבחן,זה שנתנו את הרכב גם לחברים בשביל החוויה זה מצוין,מאוד מקווה ששאר היבואנים יעשו משהו דומה כמו שקרה בעבר מספר פעמים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תנו לי מכונית מנהלים משובחת או רכב פנאי שטח איכותי ואני מעדיף אותם בכל יום על פני מכוניות שבקלות יכולות לשלול לי את הרישיון ולהשאיר אותי מחוסר עבודה.

רכב פנאי שטח איכותי, ממש חילול הקודש :-)

עכשיו אני מרגיש בסדר יותר עם המאזדה CX5 שלי (נראה לי שהיא נכנסת להגדרה הנ"ל).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
כל הכבוד על היוזמה, אבל לי באופן אישי נראה שהיא בוצעה באופן לקוי.

לאחר פתיחת השרשור הנדון בפורום, פתאום צצו כפטריות אחרי הגשם הודעות של חברי פורום שביצעו נסיעת מבחן על גבי האוקטביה RS.

עד כאן הכל בסדר, אבל חלק נכבד של חברי הפורום הנ"ל, לא לקחו חלק בשרשור הקודם אשר עסק במחיר שצריך להיות לאוקטביה ונראה שרכב זה כלל לא עניין אותם, עד פתיחת השרוש הנוכחי ודווקא הם כאמור הוזמנו לנסיעת מבחן.

מה עוד שנראה לי שחלק גדול של חברי הפורום הנ"ל לא היה בעלי פוטנציאל מינימאלי אפילו לרכוש את הסקודה RS (לא אנשים נשואים עם ילדים ולא בעלי יכולת פוטנציאלית אפילו לרכוש את הרכב מבחינת עלויות הרכב).

כמו כן נסיעות המבחן היו ארוכות מדיי לפחות לגבי חלק מהחברים הנ"ל על חשבון נסיעות מבחן נוספות שהיו יכולים לקחת בהם חברי פורום אחרים (אם באגירה ציין כי הוא נהג 3 שעות על הרכב ורומן ציין כי לאחר שירד את הירידות לכיוון נשר הוא פשוט עלה אותם בחזרה, לא נראה שהייתה מגבלת זמן). נסיעת מבחן שהייתה מוגבלת לחצי שעה הייתה נכונה יותר לדעתי.

אם אקח אותי כדוגמא, אני התעניינתי בסקודה RS עוד מהשרשור על הפוקוס ST סטיישן ומי שעקב אחרי ההודעות שלי יודע שהרכב הנ"ל גם מתאים לי בפרמטרים אחרים (מלבד אי היותו בתצורת סטיישן).

לי זה באמת לא משנה, הרי טלפון אחד לסקודה ויביאו לי את הרכב עד הבית ועוד יפרסו לי שטיח אדום בכניסה לרכב, מה עוד שחבר טוב שלי עובד בסוכנות סקודה בחיפה.

אבל זה צורם לי שפשוט נבחרו אנשים מוכרים בפורום, כמו שציינת בעצמך ולכן כל כותרת השרשור שלכאורה חברי פורום יכולים לנהוג באוקטביה RS לפני כולם, פשוט מרוקנת מתוכן.

אני חוזר בי, אם הכוונה הייתה פתיחת שרשור לצורך כתיבת חוות דעת "חובבניות" על הרכב ממקור אישי ולכן היה צריך לבחור חברי פורום שמורגלים בכתיבה כזאת וכיוצ"ב ולא לצורך בחינת הרכב כפונציאל מסויים לרכישתו ע"י החברים שנבחרו לנהוג בו.

בכל אופן יוזמה ברוכה ותמשיכו כך.

"מבצע VRS" הגיע בזמן מצויין מבחינתי.

תיאורטית, נראה שהאוקטביה עונה על מספר פרמטרים שאני מחפש ברכב הבא.

לא ביקשתי להיות חלק מנסיעות המבחן של הפורום, כי ידעתי שבכל מקרה אבצע נסיעה כזו בתיאום עם הסוכנות.

הביקורות החובבניות יותר ופחות שנכתבו בימים האחרונים ע"י אלה שנהגו עוזרות לי מאוד לסמן לגבש מספר נקודות נוספות להתייחסות כשאבצע נהיגת מבחן משלי.

עולים פה הרבה מאוד נושאים מנקודות מבט שונות ומגוונות, שלא כולם זוכים להתייחסות במדורי הרכב השונים ובאופן כפי שמובא פה.

לגבי צ'מפיון, בעיקר צ'מפיון שזכו וזוכים פה ליחס מאוד לא פשוט (לא מעט בזכותם). הם בצעו מהלך יחצני מבריק ושאפו למי שהגה את הרעיון, אם זה הם או מי מהנהלת הפורום.

נקווה שזו התחלה של שיטת שיווק חדשה. לדעתי היא יעילה מאוד.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הכוונה הייתה פתיחת שרשור לצורך כתיבת חוות דעת "חובבניות" על הרכב ממקור אישי ולכן היה צריך לבחור חברי פורום שמורגלים בכתיבה כזאת וכיוצ"ב ולא לצורך בחינת הרכב כפונציאל מסויים לרכישתו ע"י החברים שנבחרו לנהוג בו.

בכל אופן יוזמה ברוכה ותמשיכו כך.

אמנון קלעת לדעתי בול, המטרה היתה לתת לרכב חשיפה תקשורתית מגוונת, אינטואיטיבית ויותר open source, לא לארגן נסיעות מבחן ללקוחות פוטנציאלים. מה שיפה גם כן זה שהרבה מהנהגים נפתחו לבחינת הרכב לרכישה (שוב, בכפוף לתמחור הגיוני יותר).

הבוקר פגשתי את השטיק, נהג המבחן שלי. שאלתי אותו "נו, מה דעתך על ה-RS ממרחק יממה?", תשובתו הייתה "תקשיב, זה רכב בן *ונה". שוב, זאת בהקשר של רכב למשפחה, לא כגרזן.

בעיני זו חותמת רצינית מאד על הרכב.

בעיני, אם תחליף לג'אנטים אלגנטיים יותר, תוריד את הצביעה החובבנית לאדום של הקליפרים (הזעירים) ויש לך קומבינציה נאה של סליפרית קרבית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

אז יתאימו את המחיר למציאות או לא? [נחמד לעשות פולו-אפ כזה שלכם עם הסוכנות, בעקבות חוות הדעת פה - אוהבים אבל לא במחיר הזה, במיוחד כאשר לפי החישובים שבוצעו ביחס לחו"ל, יש הרבה "מרווח" בתמחור]

[כי גם אני הייתי קונה GTI ב- 170, QV ב- 180, ST ב- 175, וכו'... העניין הוא האם מישהו מהנהגים שאהבו את הרכב, יקנה אותו ב- 215... יש עוד רכבים טובים ב- 200 צפונה, הרי]

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא חשבתי על זה רבות אבל לצ'מפיון באמת מגיע כל הכבוד אמיתי על האומץ.

הביקורות פה היו מאוד כנות ולא מתפשרות ועדיין בסוף הגענו למסקנה מדובר ברכב המתומכר יקר מדי אבל בן זו*ה של אוטו.

המאסטרו צודק, חייבים לחלוק, באופן אישי פתחתי חמ"ל עם דיווחים בוואצאפ ואף אחד לא נשאר אדיש.

גם קצפתי עם הרכב לעבודה של אישתי ועוררתי המון עניין, הרבה התעניינו וקיבלו הפניה לסוכנות הרלוונטית.

אני בכנות מקווה ומאחל לצ'מפיון למכור כמה שיותר חתיכות מהמונית הזאת.

הא ועוד דבר בנושא בחירת הנהגים והזמן הקצוב, אי אפשר לרצות את כולם ואני לא חושב שמישהו נתן לשלומי והמאסטרו צ'קים שמנים בשביל שיקדישו 4 ימים מזמנם ויסתובבו בכל הארץ עם הרכבים.

באופן אישי אני יכול להעיד שאחרי שאיימתי שאפגע בפרצופם הנאה כי אני מנתניה (בצחוק כמובן!) לא עשיתי שום דבר מעבר ועדיין נקראתי לדגל.

נ.ב

אני עדיין מחכה למוצא פיו של שלומי על הרכב שאמר שבכלל לא יצא לו לבחון אותו כהוגן אלה רק לנסוע מחבר פורום אחד לשני.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מנקודת מבטי:

כל הכבוד להנהלת הפורום על היוזמה !

כל הכבוד לסקודה וג'קי על שיתוף הפעולה שזה לא דבר מובן מאליו ומראה על כוונותיה של סקודה למכור את הרכב.

לא התאכזבתי שלא באתם אלי לירושלים. אי אפשר להגיע לכולם.

אני אעשה בקרוב את נסיעת המבחן שלי ואז תתגבש אצלי ההחלטה.

כפי שכתבתי פעמים רבות גירסה ידנית במחיר המתאים ולא, נעלה בחזרה לגדר ונמתין....

פורסם
בין השאר 159 TBI, פונטו אבארת' SS, אלפא 156V6, ורכבים אקזוטיים הרבה יותר :twisted:

כולם ידניים :-P

האוקטביה vRS תמיד הייתה הפשרה שבין כל העולמות - מרווחת, פרקטית, חזקה ודי מהנה.

לא הייתי רץ להכניס לכאן את הפונטו, טובה ככל שהיא תהיה - יש טובות ממנה בכל הקשור לניהוג. לחיוב נציין את העקרבית השחורה של ע', שאחרי לא מעט מחשבה והשקעה, היא ללא ספק - כיף גדול, מכל בחינה. לא דומה למקור - או ל"אסהאסה".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה מצטט תשובה שלי לשאלה באילו רכבים נוהגים אני וחבריי שהשתתפו בנסיעות המבחן, אלו לא רכבים שהיינו משווים לאוקטביה RS.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
טוב נמצאו שני רוכשים פוטנציאליים לסקודה RS, קאלה ועמיגר :-)

כמובן במחיר המתאים ולגבי עמיגר אני מבין שגם בגירסה הנכונה, סטיישנית לבנה- האם זהו תנאי בשבילך או שתהיה מוכן לרכוש גם את גירסת הסדאן? (יותר נכון גירסת הנונצ'באק או איך שמכנים גירסה זו). לי נראה שלא יביאו בכלל את גירסת הסטיישן, או לפחות לא בזמן הקרוב, לאור הביקוש של גירסה זו באירופה.

לא פוסל לחלוטין אבל בהחלט מעדיף את הסטיישן.

הם קצת קשים שם בסקודה בכל הנוגע להזמנות מיוחדות, ניסיתי בעבר לשכנע אותם להביא אוקטביה סקאוט והם סירבו בכל תוקף.

האוקטביה vRS תמיד הייתה הפשרה שבין כל העולמות - מרווחת, פרקטית, חזקה ודי מהנה.

לא הייתי רץ להכניס לכאן את הפונטו, טובה ככל שהיא תהיה - יש טובות ממנה בכל הקשור לניהוג. לחיוב נציין את העקרבית השחורה של ע', שאחרי לא מעט מחשבה והשקעה, היא ללא ספק - כיף גדול, מכל בחינה. לא דומה למקור - או ל"אסהאסה".

תהיה בריא ילד, אתה בכלל קורא לפני שאתה מגיב?

פורסם

באופן כללי יש הרבה רעשים מהמתלים. במהירות גבוהה זה באמת די מפריע, כתבתי על זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
האם מישהו מבין הנוהגים שם לב לרעש המהום (תהודה, כמו מיסבים גמורים) באזור 120 קמ"ש?

כן, ששש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
האם מישהו מבין הנוהגים שם לב לרעש המהום (תהודה, כמו מיסבים גמורים) באזור 120 קמ"ש?

זאת כנראה תקלה כלשהיא ברכב הכחול. בלבנה לא הייתה בעיה כזאת למיטב זכרוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...