Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שבאופן כללי יצרנים ששייכים לאותו קונצרן וחולקים מכלולים מראים רמת אמינות דומה ונמצאים בערך באותו טווח מקומות.

רוב VAG נמצאת בטווח מקומות 14-20 (חוץ מאאודי, שנמצאת בתחתית ביחד עם כל החברות שלה לקטגוריית הפרימיום)

PSA במקומות 13-15. עד כאן הכל טוב ויפה.

יונדאי נמצאת במקום 3 וקיא נמצאת במקום 18.

Explain that shit :roll:

V5

פורסם

לפי הדעות הקדומות על פיאט בארץ היא הייתה צריכה ליהיות במקום האחרון- כעת תספירו למר ישראל ישראלי את נתוני הטבלה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מר ישראל ישראלי כנראה צודק כי היפניות תופסות 8 מתוך 11 המקומות הראשונים .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
אני רואה שבאופן כללי יצרנים ששייכים לאותו קונצרן וחולקים מכלולים מראים רמת אמינות דומה ונמצאים בערך באותו טווח מקומות.

רוב VAG נמצאת בטווח מקומות 14-20 (חוץ מאאודי, שנמצאת בתחתית ביחד עם כל החברות שלה לקטגוריית הפרימיום)

PSA במקומות 13-15. עד כאן הכל טוב ויפה.

יונדאי נמצאת במקום 3 וקיא נמצאת במקום 18.

Explain that shit :roll:

אני לא זוכר מה היה ברכבים ישנים יותר שלהם, אבל אם זה היה כמו היום, אז לא מפתיע. היום, למשל, יש לקיה תיבה רובוטית דו-מצמדית וביונדאי אוטומטית רגילה. אולי הם לא חולקים אותה חומרה/איכות בניה והרכבה ובגלל זה ההבדל.

אם את פורד ציפיתי לראות ב 10 הראשונות, אז שברולט די הפתיעו אותי עם מקום 7.

פורסם

אין שום משמעות לממצאים האלו, אין שום התייחסות למספר המכוניות מכל יצרן כבסיס לסקר הזה. סביר להניח שמספרן של הבנטלי נמוך משמעותית ממספרן של ההונדות אצל המבטח הזה, מכאן שלמקום האחרון של הראשונה יכולה בהחלט להיות סיבה אקראית.

פורסם
לפי הטבלה - השם שיצא לאלפא רומיאו כמכונית לא אמינה כנראה נכון , פחות אמינה אפילו מ רובר ו סאאב ...

מצד שלי, טוענים הרי שאלפא זה פיאט בתחפושת, אז איך יכול להיות שאלפא במקום נמוך משמעותית מפיאט?

emotion of motion

פורסם

פסיכולוגיה. ככל שיותר "קשה" לתקן את הרכב, האמינות שלו תראה נמוכה יותר. בין אם הקושי הזה הוא כספי, זמני, גאוגרפי, או כל שילוב שלהם, רייטינג האמינות ייפול.

אם יש לך פיאט X ואלפא Y, שהיא בדיוק אותו הרכב כמו פיאט X, ובשנייהם נשבר לך חלק Z במנוע, למה האלפא אמינה פחות? כי אצלה זה בעייה שעולה יותר כסף לתקן, כי החלק עולה יותר, כי זה אלפא.

זה למה מותגי הפרימיום בתחתית. הכל טוב ויפה עד שהם מתקלקלים, ואז לא משנה כמה אמינים הם, הם גורמים גם לאלפיון העליון להרגיש את זה בכיס.

הרי יש לך טונה של מוניות מרצדס אמינות בטירוף. אבל כשאחת מתקלקלת, זה האוטו הכי חרא בעולם מאיך שעולה לך יותר מלקנות אוטו חדש כדיי לתקן אותו.

יחד עם זאת, אני מנסה להבין איך יש כזה הבדל בין יונדאי וקיה. כמה שנים אחורה הממצאים? הם לא תמיד היו "אותו הזבל"

פורסם
אין שום משמעות לממצאים האלו, אין שום התייחסות למספר המכוניות מכל יצרן כבסיס לסקר הזה. סביר להניח שמספרן של הבנטלי נמוך משמעותית ממספרן של ההונדות אצל המבטח הזה, מכאן שלמקום האחרון של הראשונה יכולה בהחלט להיות סיבה אקראית.

מסכים לגמרי עם דבריך, יחד עם זה ניתן לזהות מגמות כלליות שדי חוזרות על עצמן בסקרים השונים.

פורסם

זה למה מותגי הפרימיום בתחתית. הכל טוב ויפה עד שהם מתקלקלים, ואז לא משנה כמה אמינים הם, הם גורמים גם לאלפיון העליון להרגיש את זה בכיס.

הרי יש לך טונה של מוניות מרצדס אמינות בטירוף. אבל כשאחת מתקלקלת, זה האוטו הכי חרא בעולם מאיך שעולה לך יותר מלקנות אוטו חדש כדיי לתקן אותו.

האלפיון העליון נפטר מהרכבים האלה בערך בסוף תקופת האחריות, כך שאת החרא האמיתי של עלויות תיקון הזויות אוכל מי שקונה את הרכבים האלה משומשים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמה הערות. הכתבה היא מיולי 2013 ויש לה עדכון http://www.reliabilityindex.com/manufacturer/relIndex

בנוסף, לא מדובר רק באמינות הרכבים אלא בעוד פרמטרים שמשפיעים על המיקום בטבלה:

The Reliability Index figure is calculated as a combination of:

the number of times a car fails,

the cost of repairing it,

the average amount of time it spends off the road due to repairs

the average age and mileage of the vehicles we have on our books.

So it's not simply a case of recording how often a car breaks down - it's much more comprehensive than that

עכשיו מובן יותר למה הרכבים היוקרתיים מופיעים בסוף הרשימה. אם רוצים לראות אמינות של חברות נטו נראה שהטבלה של יוסי היא המתאימה.

פורסם

שטויות במיץ!

הנתונים כלל לא מתיחסים לאמינות אלה למחיר טיפול ממוצע.כל מה שרשום זה יצרן, ק"מ, סכום טיפול...מה לזה ולאמינות??

בנוסף אלו נתונים של מדינה אחרת, כאן היו תוצאות שונות. בשל מיסוי מאירופה ומיסוי מארה"ב ומהמזח.

בקיצור אין רכב אמין ללא נהג מיומן. תטפל ישמר, תזניח תשלם!

פורסם (נערך)

אני בדיעה של HOTRIDE.

המרצדס תחזיק גם מיליון והדייהו תחזיק 150KKM, אבל טיפול למרצדס יעלה כמו 5 טיפולים בדייהו.

זה שטויות וזה לא נכון.

אני מבין משם שזה טוב שקניתי סקודה, כי ברוב המקרים היא חולקת את אותם מכלולים כמו סיאט או VW, אבל בגלל השם אז זה יותר זול ובשבילם זה יותר אמין.

לפחות בסיטרואן ופיז'ו המרחק קטן.

מה שכן, אמינות הרכב היא ביחס ישר לנהג.

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...