Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא ברוב המקרים החלפה של הניאגרה כולה היא הרבה יותר פשוטה מהחלפת המנגנון בלבד (לא שהחלפת המנגנון מסובך...), ניאגרה חדשה כולל מנגנון תעלה אולי 30-40 ש"ח יותר מהמנגנון לבד.

צודק, החלפה של כל המיכל פשוטה יותר ומשתלמת יותר.

אולי השרשור הזה יוכל לעזור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?424354-%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%93%D7%97%D7%94-%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%A1%D7%A8-%D7%90%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D

פורסם

לך על החלפת הנייאגרה, תוריד את הניאגרה מהקיר אפילו אם כח, שישבר ממילא אתה מחליף לחדש, אחרי שהורדת מהקיר, קח פלייער ועם זה תוציא הברגים החלודים, וכמו שאמרתי קודם ממליץ להחליף ב"פלאסון," גבוה עולה 200-230 ש"ח

בהצלחה

פורסם

fixxxer, תודה.

הבעיה היא בוודאות באותו חלק הנקרא "אטם פעמון".

ברגע שממלאים מים, הם פשוט יורדים אל האסלה. לא נשארים בניאגרה.

את המצוף ואת כל הנלווה לו - הצינור שדרכו מתמלאת הניאגרה, וכל היתר, אני פירקתי והוצאתי אל מחוץ לניאגרה. כבר כמה ימים.

גם הברז של הזרמת המים אל הניאגרה סגור כבר כמה ימים.

כי כשהוא פתוח זורמים המים, ויורדים אל האסלה.

כרגע כשצריך להוריד מים אנחנו ממלאים מים בדלי, ופשוט שופכים אל הניאגרה, ומרימים עם היד את אותו חלק פלסטיק באמצע (אטם פעמון), והמים יורדים.

אני מאמין שעם הזמן, שהיינו נוהגים כך, בגלל שנשברה לנו הידית, אז אותו אטם פעמון או זז קצת, או הגומיות זזו, או פשוט קרה לו משהו.

לכן אני צריך לפרק אותו.

לראות מה מצב הגומיות, אם יש צורך להחליף, או פשוט להחליף את כל האטם.

או להחליף את כל הניאגרה.

רק שכרגע זה קצת בעייתי. כי 2 הברגים שמחזיקים אותה החלידו, ונהרסו. אני לא יודע איך לשחרר אותם (רואים בסרטון המצורף, ויש גם תמונה שפרסמתי).

סאמי, חשבתי על זה, אבל זה נראה קשה מאוד.

אני מפחד גם לפגוע בצינור למטה, ולעשות נזק לקרמיקה.

הייתי בטוח שזה יסתכם בפתיחת 2 ברגים, תליית ניאגרה חדשה, וסגירת 2 ברגים.

עכשיו אני חושב שאולי יהיה צריך לקנות כלים בשביל לשלוף את הברגים, או אולי מברגה תצליח עם הכח שלה.

הכלי היחיד שיש בבית הוא מברג.

אלה הוצאות בלתי צפויות. גם הכלים שיהיה צריך וגם הניאגרה.

אני יוצא לחנויות אראה מה יש, אולי המוכרים יוכלו לייעץ לי גם.

תודה.

אם עד אז מישהו שמכיר את המנגנון ירצה לפרט לי איך פותחים אותו - אני אשמח מאוד.

פורסם

אני חוזר לעדכן:

המשימה הושלמה :wink:

מאתמול התחלתי להשפריץ המון WD40, נתתי לחומר שיעשה את העבודה על הברגים.

גם היום בבוקר, עד שעות הצהריים, דאגתי מדי פעם להשפריץ.

לפני שעתיים הצלחתי לפרק את הניאגרה מהקיר.

הרכבתי חדשה במקומה.

צדק מי שכתב שזו האפשרות העדיפה. היא כמובן היקרה יותר, כי ניאגרה חדשה עולה יותר.

אבל היא מקצרת מאוד את התהליך. ההרכבה קלה מאוד, אני מאמין שכל אחד יצליח, אם אני הצלחתי.

עכשיו יש ניאגרה חדשה. תודה לאל. לא נוזלת והכל טוב. היא גם מתמלאת מהר יותר (הצינור השקוף שבפנים נקי יותר מהקודמת).

תודה לכל החברים.

כולי תקווה שאם למישהו תהיה את הבעיה - שהמידע שיש פה בנושא יעזור לו.

בין אם זה התמונות, או הסרטונים שצירפתי אליהם קישורים, או אפילו סתם ההסברים.

שבוע טוב ומבורך :wink:

פורסם

כל הכבוד על ההתמדה רחמים!

הרכבת ברגים חדשים במקום החלודים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה חבר! :-D

אכן, קיבלנו גם ברגים חדשים עם הניאגרה החדשה.

רציתי לנסות לחסוך כסף. לכן השתדלתי לעשות לבד. כמובן שאם לא הייתה ברירה, היינו מזמינים איש מקצוע.

אבל אני שמח מאוד שהצלחתי בסופו של דבר.

זה מתווסף לדברים הנוספים שאני מצליח לעשות לבד.

ככה אם אדע או אראה מישהו שמתקשה בזה, או באזור שלי וצריך עזרה, אני אוכל להגיע ואפילו לעשות וללמד אותו על הדרך.

• תוכן חדש...