Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג ל-IOS7

Mr.Z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמיתי? איזה באסה, זה כבר בהתקנה...

טוב נו, נקווה לטוב, אם משהו יתפקשש לפחות תהיה לי סיבה להשתדרג :roll:

תהיה לך סיבה לשדרג אבל האייפון לא יהיה שווה כלום, חבל. למרות שכמה ששומעים על אנשים שסובלים מ IOS7 על אייפון 4 יש כאלה שמסתדרים איתו ואומרים שהוא בסדר גמור, אולי זה תלוי בעוד גורם.

Miata ND2

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וזה מתבטא בשוק יד שניה - אייפון 4 עם גרסא ישנה נמכר כמו לחמניות.

אוקי, ובכמה אני יכול למכור אחד עם 5.1.1 ?

פורסם

תסתכל ביד 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא אמרת ששידרגת?

בכל מקרה IOS 5.1.1+ FLAPPY BIRD = פי 2 מאייפון 4S עם IOS7

חחח איפה אני אמכור את זה?

פורסם
משעשעות התגובות. המכשיר עושה עבודה מעל ומעבר - חוץ מאת הדברים שאתה צריך (אפליקציות מסוימות\תפקוד עם IOS חדש).

בכיף, תשדרג לגרסא 7.

אחרי זה תחזור, נייעץ לך לאיזה אייפון כדאי להשתדרג.

מה שמשעשע היא התגובה הכללית שלך. אני, שדרגתי. עובד לי סבבה. ולא, אני לא צריך להחליף טל. סוד הקסם, כנראה, זו התקנה נקייה ואחרי זה העברת המידע מהמחשב לפלאפון. הדבר היחיד שהציק, זה שהיו אפליקציות שצריך היה להתקין מחדש, וגם המידע שלהן, כמו למשל שלב במשחק, נשמר.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

נראה לי שהמשתנה היחיד בין אלו שמסתדרים עם המכשיר ו ios7 הוא הסבלנות של המשתמשים.

אפל דואגים שכל חלון, וכל תנועה במסך בעצם נעשית עם הנפשה כלשהי. כך שאפילו כשזה לוקח זמן זה לא נראה כמו לאג או שהמכשיר נתקע.

אז יכול להיות שמשתמשים מסויימים פשוט חיים עם זה.

לי אישית נפל האסימון רק לאחר חודש עם הגרסא החדשה שמשהו לא תקין ודברים לוקחים יותר מדיי זמן, אפילו דברים פשוטים כמו לפתוח אנשי קשר.

את ה"כאפה" קיבלתי כאשר עבדתי כמה דקות עם אייפון 5. מכאן הדרך הייתה קצרה מאוד למכור את ה 4 ולעבוד ל 5S ואכן המהירות השתפרה פלאים.

לקח לעתיד - לא לחכות שלוש שנים עם מכשיר של אפל. עדיף למכור אותו לאחר כשנתיים כאשר הוא עדיין שווה משהו. כמו שאני שם לב אפל תמיד הורגים את המכשיר שנמצא שלוש דורוות אחורה. דבר שני- לחכות חודשיים שלושה לפני שמעדכנים למ"ה חדשה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

סתם בשביל להזכר, לקחתי היום אייפון 4 חדש(כן, מסתבר שיש אנשים שעדיין קונין את המכשיר הזה חדש מהחנות) עם ios 7 , והוא עדיין עובד כמו אנדרואיד מוטורולה מלפני 4 שנים.

לא מומלץ לשדרג.

פורסם
וזה מתבטא בשוק יד שניה - אייפון 4 עם גרסא ישנה נמכר כמו לחמניות.

בעוד שבועיים אני מוכר את שלי עם 6.1.2+FLAPPY BIRD

להזמנות מראש חייגו...

Miata ND2

פורסם
מה שמשעשע היא התגובה הכללית שלך. אני, שדרגתי. עובד לי סבבה. ולא, אני לא צריך להחליף טל. סוד הקסם, כנראה, זו התקנה נקייה ואחרי זה העברת המידע מהמחשב לפלאפון. הדבר היחיד שהציק, זה שהיו אפליקציות שצריך היה להתקין מחדש, וגם המידע שלהן, כמו למשל שלב במשחק, נשמר.

בן

יש גם אנשים שמבחינתם נוקיה מלפני 15 שנה זה פלאפון מספק בהחלט. רק באופן כללי, רוב האנשים לא חושבים ככה. באופן כללי, כן?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אין בי שום רצון להתווכח. רק אחזור ואומר. חיכיתי שיהיו מס׳ עדכונים ושידרגתי ל-7, לפני חודשיים שלושה בערך. עשיתי רסטור נקי ולאחר מכן אחזור נתונים מהגיבוי ב-iTunes. מעבר לעובדה שאת רוב האפליקציות נאלצתי להתקין מחדש (אך באורח פלא המידע כמו נתונים ומצב מתקדם במשחקים, נשמר), הכל עד היום עובד תקין. וכן, האייפון 5 והאייפון 5s של הוריי עובדים יותר מהר, ובהרבה, אך גם לפני העדכון אצלי, הם היו מהירים ובהרבה.

לסיכום, שלא תבין לא נכון, ברור לי שעם הזמן, כנראה בטווח של שנה, כבר לא יהיה ניתן לשדרג את התכנה באייפון 4 ו/או שאפליקציות כבר לא יתאימו ואז אאלץ לשדרג. אבל, עד אז הכל סבבה ואני לא שותף לתלונות שהועלו בשרשור הזה והדומים לו.

ולראיה, את ההודעה הארוכה הזו רשמתי מהאייפון ( היה הרבה יותר קל מלרשום במחשב בממשק החדש של הפורום ;)).

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

בן אני מחזק את דבריך , כמובן במידה כי כן יש האטה מסוימת (בעיקר בתוכנות ספציפיות כמו גלילת מפה בווייז , טעינת פייסבוק וכו') , אבל לא כמו שמקצינים את זה ואני מסכים פחות או יותר עם ההגדרה שלך .

אגב , אני הייתי מבצע רסטור כל כמה שבועות והיה הבדל עצום בביצועים כל פעם מחדש .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
בן אני מחזק את דבריך , כמובן במידה כי כן יש האטה מסוימת (בעיקר בתוכנות ספציפיות כמו גלילת מפה בווייז , טעינת פייסבוק וכו') , אבל לא כמו שמקצינים את זה ואני מסכים פחות או יותר עם ההגדרה שלך .

אגב , אני הייתי מבצע רסטור כל כמה שבועות והיה הבדל עצום בביצועים כל פעם מחדש .

רעיון טוב לעשות רסטור פעם בתקופה. לגבי הפייסבוק, אני אומנם משתמש מעט, אבל גם לפני ה7 האפליקציה קרטעה.

בן

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...