Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית נכס

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכר הדירה רק יעלה בעקבות התכנית.

אם לי היה נכס ש יו אומרים לי מראש שהמחיר יוקפא הייתי מעלה את המחיר בעוד 10% ליתר ביטחון.

לגבי המע"מ זה לא ישנה כלום כי בעיית ההון העצמי נשארה אותו הדבר. מה שמונע מזוגות צעירים לקנות דירה ז לא ה 18% (שממילא לא יגיעו כולם לקונה) אלא ההון העצמי. לא עוד 300 שקל במשכנתא זה הדיל ברייקר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שכר הדירה רק יעלה בעקבות התכנית.

אם לי היה נכס ש יו אומרים לי מראש שהמחיר יוקפא הייתי מעלה את המחיר בעוד 10% ליתר ביטחון.

לגבי המע"מ זה לא ישנה כלום כי בעיית ההון העצמי נשארה אותו הדבר. מה שמונע מזוגות צעירים לקנות דירה ז לא ה 18% (שממילא לא יגיעו כולם לקונה) אלא ההון העצמי. לא עוד 300 שקל במשכנתא זה הדיל ברייקר.

לא הבנתי. יש כאן דיסקאונט של 18% על הדירה. למה שזה לא יקל את לקיחת המשכנתא? אני לא רואה מצב שבו אתה לוקח משכנתא על הסכום המלא, רוכש ואז מקבל 18% במזומן בחזרה. זה יתקזז מהמשכנתא מלכתחילה עבור הזכאים.

לגבי ההעלאה בשכר הדירה, מדובר בהקפאת מחירים קיימים. אתה לא תוכל לעלות כלום, יש לך חוזה קיים עם דייר. אתה תידרש להפקיד את החוזה בעירייה ולהמשיך להשכיר באותו מחיר בשנים הבאות.

זו כמובן תוכנית פסיכית לחלוטין, אבל אנחנו איפה שאנחנו וזה המצב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
זוכרים את השרשור הזה?

http://www.themarker.com/realestate/1.2273542

http://www.themarker.com/realestate/1.2272549

קודם כל פטור ממע"מ לזוגות צעירים, ועכשיו הקפאת שכר הדירה בת"א. זו סביבה מאוד מסוכנת לקנות בה נכסים. בדיוק כמו שטענתי כאן בעבר, אי יציבות רגולטורית זו סכנה מאוד גדולה כיום. עצם הדיבורים על התוכניות האלו צריכים להזהיר כל אחד שרוצה להכנס לשוק. זה לא שהשוק בהכרח יעלה או בהכרח ירד, הנקודה היא שהשוק לחלוטין לא צפוי כרגע.

צמד המילים הנ"ל מעלה לי את הסעיף.

ואם אני לא זוג צעיר אלא רווק שקול לא מגיע לי? איזה שטויות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
צמד המילים הנ"ל מעלה לי את הסעיף.

ואם אני לא זוג צעיר אלא רווק שקול לא מגיע לי? איזה שטויות.

זה מה שקורה כשמנסים לכפות על השוק התנהגות מסויימת, מקבלים כלכלת מקורבים וקומבינות. בדיוק כמו "דיור בר השגה" - הרי לא יבנו מספיק יחידות לכולם, ועל כל דירה כזו באיזור ביקוש יהיו מאות דורשים. ואז יתחילו הקומבינות, והמעאכרים, וbefore you know it חזרנו לבולשביזם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)
לא הבנתי. יש כאן דיסקאונט של 18% על הדירה. למה שזה לא יקל את לקיחת המשכנתא? אני לא רואה מצב שבו אתה לוקח משכנתא על הסכום המלא, רוכש ואז מקבל 18% במזומן בחזרה. זה יתקזז מהמשכנתא מלכתחילה עבור הזכאים.

לגבי ההעלאה בשכר הדירה, מדובר בהקפאת מחירים קיימים. אתה לא תוכל לעלות כלום, יש לך חוזה קיים עם דייר. אתה תידרש להפקיד את החוזה בעירייה ולהמשיך להשכיר באותו מחיר בשנים הבאות.

זו כמובן תוכנית פסיכית לחלוטין, אבל אנחנו איפה שאנחנו וזה המצב.

איך תקנה אם אין לך את ההון העצמי?

בוא נגיד שיעבירו חוק שדירה תעלה 300K ש"ח בלבד אבל תצטרך לממן את כולה מהון עצמי. כמה זוגות צעירים אתה מכיר שיוכלו לקנות את אותה הדירה?

בקשר לשכר הדירה, מראש אחתום חוזה על סכום יותר גבוה ואכניס סעיף שתיקבע הנחה מהמחיר הנקוב במו"מ בין הצדדים ואם יאסרו עליי להכניס סעיף כזה אז אעלה את שכר הדירה כדי לפצות את עצמי על שינויים אפשריים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...