Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין את התגובות של חלק מהמגיבים כאן, אני חושב שהרכב מאד ראוי לשרות משטרת ישראל, הוא לא יקר ומהווה את התמורה הכי טובה לכסף, סוף סוף יש להם רכב ראוי, שלא כמו הקיה והקורולות המסכנות האלה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מצחיק. עכשיו הם צריכים לבנות תחנות דלק כל 10ק"מ, מהכסף שלנו.

אתם במירדף? בלי לחץ סעו רגוע. בסוף יגמר הדלק.

פורסם
לא מצחיק. עכשיו הם צריכים לבנות תחנות דלק כל 10ק"מ, מהכסף שלנו.

אתם במירדף? בלי לחץ סעו רגוע. בסוף יגמר הדלק.

ניראה לך שהם יהיו מסוגלים במיוחד בהתחלה לנסוע רגוע? :wink:

הם ירצו להראות לכולם את הרכבים החדשים שלהם ולכן ילחצו.

כעת באמת צריך שילמדו לנהוג ולהתנהג כמו השוטרים בחול.

קובי

:-)

פורסם

אותי הנושא דווקא פחות מבדר. אומנם אין ויכוח כי הרכב מהווה תמורה טובה לכסף אך בינינו הפרש הביצועים בין המאליבו לרכב טורבו דיזל חזק אינו מצדיק את הרכישה הראוותנית והבזבזנית. זה לא שישנם אצלינו כבישים מהירים ואוטסטרדות כמו באירופה או אמריקה שמצריכים רכב שיכול להתמודד במירדף על פני מאות ק"מ. טוב היו עושים אם היו רוכשים רכבים צנועים יותר וחסכוניים יותר מהרכבים הנ"ל.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

במה אתה מציע שמתנ"א יסעו? בסיאט מיי?

האמת, הכי טוב שיקנו להם פאביה. בכל זאת הרכב המהיר בעולם.

מאז ומתמיד הניידות של מתנ"א היו ברמה מעל ניידות הסיור ובצדק מכיוון שהסביבה הטבעית שלהם היא הכבישים הבינעירוניים שמתאפיינים בנסיעה מהירה ושטח גבוה לכיסוי.

הסיור והתנועה העירונית אכן יכולים להסתפק בקורולות ואין להם כל צורך בקיה החדשה והיקרה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם (נערך)
אותי הנושא דווקא פחות מבדר. אומנם אין ויכוח כי הרכב מהווה תמורה טובה לכסף אך בינינו הפרש הביצועים בין המאליבו לרכב טורבו דיזל חזק אינו מצדיק את הרכישה הראוותנית והבזבזנית. זה לא שישנם אצלינו כבישים מהירים ואוטסטרדות כמו באירופה או אמריקה שמצריכים רכב שיכול להתמודד במירדף על פני מאות ק"מ. טוב היו עושים אם היו רוכשים רכבים צנועים יותר וחסכוניים יותר מהרכבים הנ"ל.

לא בטוח שזו רכישה ראוותנית ובזבזנית.

מנהל הרכב, ולא השוטר אזולאי, הוא שקובע את המכרז הזוכה.

מאחר והתקציבים מצומקים ממילא, אפשר להניח במידה גדולה של וודאות שהמאליבו זכתה בשל היותה כנראה האטרקטיבית ביותר מבחינה כלכלית לרכישה.

כמובן שמחיר הרכב אינו הפקטור היחיד כאן, אלא גם הסכם הניהול והטיפולים ברכב במשך התקופה.

בנושא הדלק, צריך לזכור שהמאליבואים האלה מהוים חלק קטן מצי המכוניות הכולל של המשטרה, שמורכב מטוסטוסים קטנים ופריוסים היברידיות חסכוניות, ועד משאיות ממוגנות שצריכת הדלק שלהן בנסיעה זה מה שהמאליבו צורכת ביומיים.

כך שאני בספק אם צריכת דלק של 1:10 או 1:14 זה היה גורם שבא בשיקולים.

לעמוד בשול עם אקדח לייזר זה רק חלק קטן ממה שהניידות האלה עושות. רוב הזמן הן מבלות בנסיעה וסיור, ליווי, או אבטחת עבודות מע"צ. אם כל המשמרת הן רק היו עומדות בשול ומודדות מהירות, הן לא היו מגיעות לקילומטראז' אסטרונומי אחרי שנה אחת בשירות.

עריכה אחרונה על ידי GoRide
פורסם
במה אתה מציע שמתנ"א יסעו? בסיאט מיי?

האמת, הכי טוב שיקנו להם פאביה. בכל זאת הרכב המהיר בעולם.

צודק. זה בדיוק מה שרשמתי. אין כל רע באוקטביה/ג'טה דיזל. אין רע במגאן דיזל. בשביל לעמוד בכביש ישר עם אקדח לייזר גם רכב כזה יספיק.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

היתה תקופה קצרה שהייתי מסופח לאגף התנועה בבית דגן. מנסיון ארוך טווח על האוקטביה אני יכול לספר שהרכב מהיר וטוב יותר מהקורולה אך הוא עגלה לעומת האוונסיס/מזדה 6 שמתאימים כמו כפפה ליד לעבודה היום יומית של מתנ"א.

אבל הכי כיף היה לנהוג על האוקטביה, לעשות פרסה במהירות אפס, לשמוע מאזור המנוע "קחחחחחחחחח" ולהבין שהרגע הגיר נטחן בפעם השלישית בחודשים האחרונים ולחכות בשמש לשגריר.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם
אני לא מבין משהו לגבי הרכבים של המשטרה, האם הם בוחרים אותם לפי האמינות או לפי גם הביצועים?

לרוב לא זה ולא זה.

מנהל הרכב מקבל מהמשטרה רשימת דרישות, ויש תקציב נתון. מפורסם מכרז. ההצעה הזולה - זוכה.

פורסם

יחד עם ההצעה על הרכישה עצמה, האם יש צכניות אחזקה לרכבים?

כלומר, האם המכרז הוא על הרכישה עצמה, או שיש גם תכניות חזקה, דלק וכדומה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לרוב לא זה ולא זה.

מנהל הרכב מקבל מהמשטרה רשימת דרישות, ויש תקציב נתון. מפורסם מכרז. ההצעה הזולה - זוכה.

אני יודע שזה מכרזים מן הסתם, אבל בשירות שכזה לא צריך לתת מדד לביצועים ולאמינות?לדעתי כן, לרדוף אחרי מישהו עם רכב חזק זה מקל, ורכב ששורד נסיעות ארוכות לא פחות חשוב. עובדה שבצבא לקחו אקסנטים כי הן מאוד אמינות שם.

פורסם

הסכם הרכשה מעוגן בדומה להסכמים מקבילים לחברות הליסינג, בהסכם תחזוקה, אחריות ושירות, לרוב עד תום תקופת האחריות.

לאחר מכן, הרכבים נמכרים במכרז, או נשארים בשימוש מנהל הרכב בתפקידים אחרים. אז מטבע הדברים, מפורסם מכרז חדש להסכם שירות לרכבים הישנים.

כאן אפשר לראות חלק מהמכרזים להסכמי שירות שהמנהל מפרסם:

http://vehicle.mof.gov.il/NR/exeres/DF5D43D3-8FCE-4F72-B114-6B5920ABA952,frameless.htm?NRMODE=Published

לגבי דלק, למשטרה מטבע הדברים יש הסכם רכישת דלק עם אחת החברות (פז אם אני לא טועה).

המשטרה זוכה להנחה בשל הכמויות העצומות שהם רוכשים, ולהבדיל מהלקוח הפרטי, המשטרה (שהיא גוף ממשלתי) פטורה מתשלום חלק מהמיסים.

• תוכן חדש...