Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב

darki
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בסביבות 1 בלילה שמעתי פיצוץ חלש מחוץ לחלון. פתחתי את התריס וראיתי התקהלות קרוב לרכב שלי.

אחד הנערים עמד עם סכין ביד ודקר באגרסיביות צמיג של רכב שחנה לידי. צעקתי אליו והתחלתי לצלם.

הנערים זינקו לג'יפ וברחו מהרחוב.

מכיוון שאני מצלם מרחוק והרחוב הוא די חשוך לא כל כך רואים טוב.

הג'יפ נראה לי יחסית נדיר ואיני מצליח לזהות איזה סוג הוא.

אשמח אם מישהו יצליח לזהות באיזה רכב מדובר.

התוצאה הסופית היא שהרכב שחנה לידי עומד עם 2 צמיגים מפונצ'רים. את השאר כנראה הצלתי לבעל הרכב.

20140214o.jpg

פורסם

בעל הרכב יכול להכיר למי ממכריו יש רכב שכזה, ולהתלונן עליו.

זאת בהנחה שתעביר לבעל הרכב את הפרטים כמובן.

כמו כן, מכיוון שזה פלילי (אם אני לא טועה - אנא תקנו אותי) יהיה אפשר לבדוק במצלמות באזור מה מספר הרכב.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
תגיד לי...

איפה אתה גר?

למרות שבטח הדבר נפוץ גם במחוזותינו.. :shock:

זה קרה ביקנעם.

תודה על הזיהוי העברתי את הפרטים לבעל הרכב.

מסתבר שמי שעשה את זה הוא בן של שוטר. השוטר סגר את זה בינו לבין בעל הרכב ושילם את עלות התיקון.

פורסם

עם התנהלות כזאת, אני במקומך הייתי מתחיל לחשוש שמא הפושע זוכר באיזה חלון הופיע ההוא שצילם אותו. לא מן הנמנע שעכשיו אתה נמצא על הכוונת שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מספרים שגם האבא של עמיר מולנר היה שוטר.....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...