Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים,

יש לי שאלה לבעלי ניסיון בפלטידיפ-

אני אמור להכניס את הרכב לתיקון פחחות ומכיוון שאינני יכול לפרק חלונות חשבתי על פטנט-

אני ארסס פלסטידיפ על הגומיות שאוטמות מסביב לחלון וכך ייצא מצב שגם אם הפחח

בטעות צבע על הגומיות זה בעצם לא יהרוס כלום מכיוון שאחכ אקלף את הפלסטידיפ הצבוע וכך הגומיות ישארו כפי שהן.

האם הרעיון שלי בכלל ישים???

תודה על עזרתכם!!!

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

כל פחח נורמלי צריך לחסום את האזור שמסביב לנקודה שבה הוא עובד. למה אתה צריך לדאוג לזה?

פשוט תדאג שליפני שהוא מתחיל לעבוד הוא מתכוון לשים מסקטייפ על האזורים שמסביב.

פורסם

אשמח אם יענו לי על השאלה , אני לא הולך ללמד את הפחח איך לצבוע-

פשוט מבקש לדעת האם הרעיון בר ביצוע.

תודה.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אני לא חושב שמישהו יוכל לענות לך במאה אחוס כי לא ניסו את זה, זו לא המטרה שלשמה הוא נועד.

מצד שני, אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד.

זה די מגוחך אבל, אם אתה לא סומך על הפחח כסה את האיזור בעצמך לפני הצביעה (או שתחליף פחח כמובן).

פורסם

מה לעשות שפחחים שעובדים נקי הם כמו צדיקים בסדום,

כנראה שהוא קיבל הצעת מחיר שמשקפת עד כמה הגומיות מעניינות את הפחח.

השאלה מעניינת מאד, צריך לנסות אותה בקטן על משטח בבית ולראות מה יוצא.

פורסם

במקום ציפוי לגומיות וקילוף - תנסה לכסות את הגומיות בקרם שומני. כצבע של הצבעי רכב לא אמור להתפס על שכבה שומנית. ההסרה תהיה פשוטה.

אינני בטוח שהפתרון שאני מציע יעבוד ב-100% כי קל להוריד את שכבה השומנית אבל מצד שני קשה להוריד לחלוטין אז אם תשים מספיק סביר להניח שהגומייות יצעו ללא "לכלוך של צבעי רכב".

• תוכן חדש...