Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי PSA

vts180
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אך מצד שני, צריך לזכור שגם מערך הטרייד אין צריך למכור את המכוניות, משימה לא קלה, בטח כשמדובר במכוניות שהן לא להיט גדול, בלשון המעטה.

ברור שאין זה חכם "לשחוט" קונה שמוכן לעסקת טרייד אין, כי אז ההפסד הוא כפול.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי להכנס יותר מדי לאיך ולמה,כשיבואן קונה ממך רכב במחירון הוא לא באמת משלם מחירון.

קח לדוגמא את umi, כנס אליהם עם קרוז ותראה איזה מחיר תקבל (לא רע בכלל), כנס לכל יבואן אחר עם קרוז ותכין את עצמך לשחיטה,אם מישהו יכול לתת מחיר טוב על קרוז אז כל רכב אפשר לקנות במחירון.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
לא יודע מה הרקע שעליו אתה מבססים את הטענה שרכב צרפתי לא יקבל מחיר טוב בטרייד, במיוחד כשמדובר בטרייד של אותו יבואן, אבל אני שמח להודיע לכם שאתם טועים ומטעים,יש לפותח הנושא כל סיבה לצפות לקבל מחיר טוב על הרכב,אפילו טוב מאוד.

כעובד של יבואן מתחרה אני אומר לכם שראיתי יותר מטרייד אחד על צרפתיות שהתקרב מאוד למחירון

איזה כיף שאפשר לשפוך בפורום סתם מלים בלי כיסוי...

אני מצהיר כאן שאם אתה מארגן לי עסקה קרובה (באמת) למחירון, אני עוד 10 דקות אצלך עם מזומן לקנית רכב חדש. בלי שאני יודע אפילו איזה יצרן אתה מייצג.

פורסם
בלי להכנס יותר מדי לאיך ולמה,כשיבואן קונה ממך רכב במחירון הוא לא באמת משלם מחירון.

שורת המפתח.

הוא גורם לך להרגיש טוב עם זה שקיבלת מחירון על האוטו שיש לך עכשיו, אבל מצד שני חסכו ממך למשל, הנחת "מזומן" על הרכב החדש שהיית יכול לקבל אם היית מוכר לבד בבית.

בשיעור הראשון בכלכלה לומדים משפט חשוב לחיים "אין ארוחות צהריים חינם" (תקף גם לגבי א. בוקר וערב) מישהו משלם על זה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
איזה כיף שאפשר לשפוך בפורום סתם מלים בלי כיסוי...

אני מצהיר כאן שאם אתה מארגן לי עסקה קרובה (באמת) למחירון, אני עוד 10 דקות אצלך עם מזומן לקנית רכב חדש. בלי שאני יודע אפילו איזה יצרן אתה מייצג.

הקפה מוכן,זה יעלה לך החל מ103,990....:arrow:

תסתכל על התגובה שבאה אחריך ותלמד דבר או שניים,אנשים כמוך הם כנראה הסיבה שיבואנים מעזים לעשות מלקוחות של עצמם צחוק.

לא רק שלא נתנו מחירון,נתנו 25% מתחת,אם היית מבין את המשמעות של הדבר כנראה שעל המשפט האחרון היית מוותר.

ארוחה חינם מישהו?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

כשמכרתי בזמנו פיזו לא היתה לי שום בעיה אבל גם השוק התנהג אז אחרת. לצרפתיות יש את הקהל אוהדים שלהם ואם הרכב במצב טוב לא צריכה להיות בעיה. דווקא בגרזה של כל הטויוטות ופוקוסים למיניהם יש באלפים והשוק מוצף בהם אז הייתי מצפה שדווקא בהם לקונים תיהיה יכולת מיקוח יותר גדולה. מה גם שמוכרים פרטיים מתחרים למעשה בכל ציי הרכב הטריידים והמגרשים למיניהם שיכולים להרשות לעצמם להחזיק רכב תקופה או להעיף אותו כרצונם. מכוניות צרפתיות יש להערכתי פחות בשוק המשומשות אז מי שמחפש ורוצה אותן ישלם בדרך כלל את המחיר או קרוב. שוב, סתם הערכה שלי על פי הגיון ולא מניסיון. כל ההצהרות כו להתחתן עם מוסך וכו' נשמע לי סתם סטיגמות ומי שמפחד מאוטו לא קונה אותו ולא משנה באיזה מחיר.

פורסם
הקפה מוכן,זה יעלה לך החל מ103,990....:arrow:

תסתכל על התגובה שבאה אחריך ותלמד דבר או שניים,אנשים כמוך הם כנראה הסיבה שיבואנים מעזים לעשות מלקוחות של עצמם צחוק.

לא רק שלא נתנו מחירון,נתנו 25% מתחת,אם היית מבין את המשמעות של הדבר כנראה שעל המשפט האחרון היית מוותר.

ארוחה חינם מישהו?

יופי. הצעתך התקבלה. המחירון שלי 70, אתה רוצה מחירון בלי הנחות שזה 104, אז אני בא עם 34 אלף בשיק מזומן וצרפתיה אחת חמה במצב מעולה. לפקודת מי לרשום, ובאיזה סניף אתה יושב?

במהלך הפגישה תוכל ללמד אותי על מכירות.

פורסם
יופי. הצעתך התקבלה. המחירון שלי 70, אתה רוצה מחירון בלי הנחות שזה 104, אז אני בא עם 34 אלף בשיק מזומן וצרפתיה אחת חמה במצב מעולה. לפקודת מי לרשום, ובאיזה סניף אתה יושב?

אתה בטוח שהבנת את ההודעה המקורית שלי?

נשמע לי שהתבלבלת....

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

היי

אשמח לדעת באיזה רכב מדובר בדיוק?

ומה השנתון המדויק של הרכב?

מנוע 1600 טורבו עם כמה כ"ס?

נ.ב. עד כמה שהבנתי הפואנטה של אוריה היא פשוטה - יבואן צריך לתת מחיר טוב על רכב שנמכר על ידו. (כמדומני שגם אתה אמרת את זה בתחילת השרשור)

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם (נערך)
היי

אשמח לדעת באיזה רכב מדובר בדיוק?

ומה השנתון המדויק של הרכב?

מנוע 1600 טורבו עם כמה כ"ס?

נ.ב. עד כמה שהבנתי הפואנטה של אוריה היא פשוטה - יבואן צריך לתת מחיר טוב על רכב שנמכר על ידו. (כמדומני שגם אתה אמרת את זה בתחילת השרשור)

צודק. בתכל'ס אוריה הסכים עם כולם, רק שהוא גם כתב "לא

יודע מה הרקע שעליו אתה מבססים את הטענה שרכב צרפתי לא יקבל מחיר טוב בטרייד",

אז הסקתי מזה בטעות שאופל התחילו לשלם טוב על צרפתיות משומשות. טעות שלי בהבנת הנקרא:wink:

ה- C4 (שנת 2010) שלי נקראת "140 כ"ס" או pack במחירון, אבל היא למעשה 150 כ"ס עם מומנט אדיר. זה מנוע הטורבו של ב.מ.וו שהיה גם במיני קופר. היום יש בכל הסיטרואן הגדולות את הדור השני, שמפיק 156 כ"ס. שני המנועים מעולים וזכו בשלל פרסים ומחמאות. מצד שני, הם לא שיא האמינות לאורך זמן. זה לא שהמנוע הולך לעזאזל, אבל יש לו מחלה מוכרת של בעיות בשרשרת טיימינג והצטברות פיח בכל מיני מקומות - השקעה של 2500-4000 ש"ח כל 35-55 אלף ק"מ כדי להחליף טיימינג ולנקות פיח. אבל בשאר הזמן זה מטוס מהיר משמעותית מכל רכב מנהלים כמעט שמסתובב בכביש, ובכל זאת מאד נעים לנהיגה ביום-יום ובעל צריכת דלק טובה. בקיצור, רכב שהוא ממש באמצע בין השכל לרגש...

עריכה אחרונה על ידי eyalzo

• תוכן חדש...