Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה, תריצו בדיחות על קוק ונתקדם:

השבועיים האחרונים היו די מיזרבל - המון עבודה, מעט פאן והאסטונית שיצאתי איתה בחודש האחרון ברחה לי ללפלנד. אני אפילו לא צוחק.

אז לחצתי על עומר שיבוא איתי לעשות קצת כיף בשלג, אבל הפארש תירץ תירוצים ואני החלטתי שאני לא מוותר. השמיים כחולים, הסופ"ש כאן ויש רק מינוס 10 מעלות בחוץ. מזג אוויר מושלם לעשות שטויות עם הבימר שלי.

הבימר, זוכרים? עשתה לי קונצים בשבוע הקודם. לא רצתה להניע. מסתבר שהמצבר גמור. שלושה ימים אחרי ושוב דממת אלחוט. לא גיבור כמוני יתן לקצת אבקת חשמל להפיל את רוחי. נקח ת'Z ונסע בכל זאת.

מגיע ל-Laitse Rally Park, איפה שיש מסלול קארטינג מגניב ומסלול למכוניות שמשמש רכבי ראלי ודריפט. הכל לבן ויש הרבה משפחות שהגיעו לעשות שטויות בשלג. בכניסה מאחוריי אבא בפאסאט מלמד את הילדודס כמה יפה הוא מרים אמברקסים, ואני מחנה ונכנס למתחם הקארטינג.

באסטוניה, כמו באסטוניה, מקבלת את פניי יפיפיה מקומית שמוכרת לי בשמחה 8 דקות ב-13 יורו. אני מעמיס את הגופרו על הקסדה ויוצא לדרך. פעם ראשונה קארטינג בשלג...

בשלב מסוים הפסקתי לספור את הספינים ב-5 קמ"ש, זה היה פשוט מגוחך. במספר מקומות על המסלול פשוט מחליקים בלי שליטה לכל הכיוונים, או נמרחים בתת היגוי טרמינלי לתוך המחסומים. צמיגי השלג המיוחדים עובדים היטב בכמה מקומות אבל חסרי תועלת לחלוטין באחרים, ומהר מאוד גיליתי שהמקומיים מחסלים לי ת'צורה.

כשחזרתי תקפה אותי הבלונדה עם דף התוצאות - דקה עגול, בערך 8 שניות יותר מהמנצח. עלוב...

הנה סרטון ממצה שנותן יותר מהקפה שלמה וגם כמה עשרות ספינים והתרסקויות:

VZExMQ-wUGE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בחזרה לבלונדה - הפעם אני שואל בעדינות אם זה לא יהיה טיפשי במיוחד לעלות על המסלול עם מכונית הנעה אחורית עם 350 כ"ס וצמיגי חורף רגילים בלי ניטים. בהתייעצות עם אחד מהמרשלים אני מחליט שלא באתי עד לכאן בשביל להשתפן, משלם 10 יורו (כן כן) ומקבל שעה שלמה על המסלול.

ההתחלה מהוססת אבל מהר מאוד אני מבטל את הבקרה ומתחיל לשחק. אני חושב שלאורך כל הנסיעה לא עברתי 4000 סל"ד, ורוב הזמן הייתי יותר קרוב ל-2000. ההילוך הנבחר הוא שני והכניסה לפניות זהירה במיוחד. מכת גז קטנה והרכב באלכסון, ומשם זה הפניות הגה מהירות ומשחקים קטנים על הגז והברקס. לא צריך בלם יד למעט במקרים של תת היגוי טרמינלי (והיו כאלה).

אבל עזבו מילים, הנה סרטון נוסף של הקפה שלמה. מתנצל על התקתוקים - הם מהגופרו, שלא ישבה טוב בתושבת שלה. להבא יתוקן. השארתי את כל הטעויות וההחלקות המוגזמות, כדי שתראו כמה זה מסובך לנסוע בשלג כזה - אפילו כשלא עוברים 50 קמ"ש לכל אורך הנסיעה...

http://www.youtube.com/watch?v=y2TpWBwQZjM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וכמה תמונות:

מסלול הקארטינג הלבן:

attachment.php?attachmentid=368051&stc=1&d=1390173257

גרוטאה בהחלקה:

attachment.php?attachmentid=368052&stc=1&d=1390173257

מנוחת הלוחמת:

attachment.php?attachmentid=368053&stc=1&d=1390173257

attachment.php?attachmentid=368054&stc=1&d=1390173257

בבית, אחרי שטיפה:

attachment.php?attachmentid=368055&stc=1&d=1390173257

IMG_0016_1024.JPG

IMG_0022_1024.JPG

IMG_0039_1024.JPG

IMG_0043_1024.JPG

IMG_0058_1024.JPG

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תודה רבה אני חולה על הפרסומים שלך עם כל הסרטונים והתמונות וההסברים!!

רואים שהיה לך אחלה של סופש מוטורי אפילו שיש שלג :evil:

פורסם

איזה תענוג, הקארטינג נראה כמו פאן לא נורמלי ובכלל עושה רושם שלא רע שם מבחינה מוטורית, השלג רק מתבל את העניינים.

תמשיך להנות רוני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כבוד... עד ללפלנד ברחה?!

אני, במקסימום, הברחתי מישהי מתל אביב חזרה לאמא, באשקלון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רוני!

תודה רבה על השיתוף ועל הכתיבה המעולה :-) :-)

נראה שהיה לך סופ"ש מדהים!!! כולי קנאה!

צריך לסגור סופ"שׁ בהקדם

יאללה! ואח"כ אני מגיע אליך :wink:

סחתיין, אבל אף תמונה של הבלונדה? מה, אין שם אבטיחים להשוואה?

תמשיך להנות.

מצטער, אשיג אבטיח ואז אפרסם :twisted:

כבוד... עד ללפלנד ברחה?!

אני, במקסימום, הברחתי מישהי מתל אביב חזרה לאמא, באשקלון.

לזכותי (או חובתי?) ייאמר שהיה לה כרטיס עוד לפני שנפגשנו. לזכותה ייאמר שהיא חוזרת עוד כמה חודשים. בשביל משהו ברמה שלה אשכרה שווה לי לחכות, אבל אתה יודע איך זה :oops:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כמה שהסירטון עם הקארטינג עשה לי חשק,גם,רק שאז נשכרתי אין לפחות בצפון שאני מכיר מסלולים שמזכירים חלק מהסלול הזה.

:cry:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קרטינג שלג וואי מטורף! איזה כיף זה נראה! תמשיך להנות שם :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לזכותי (או חובתי?) ייאמר שהיה לה כרטיס עוד לפני שנפגשנו. לזכותה ייאמר שהיא חוזרת עוד כמה חודשים. בשביל משהו ברמה שלה אשכרה שווה לי לחכות, אבל אתה יודע איך זה :oops:

בערב תקרא את ההודעה ותחשוב: "לחכות... למי?! המממ..."

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...