Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר כך אנשים מתפלאים למה העסקים הקטנים נופלים ומאשימים שהלקוחות קונים רק מחו"ל (איביי).

זה נכון שהלקוח הישראלי הוא לא צדיק אבל עם כזו תודעת שירות (לנסות למנוע בכל מחיר החזרה של מוצרים) וכזו חמדנות (לנסות לגלגל על הלקוח את עלות של החזרת המוצרים) אני מתחיל להבין שבעלי העסקים אוכלים את המנה שהם מבשלים.

אתה צריך להבין שרוב האנשים שבאים להחליף את המוצר לא רכשו אותו בעצמם. במקום להסתכל על חצי הכוס המלאה, לקוחות חדשים שנכנסו לחנות שלך (גוגל עושה מזה הרבה כסף) ולנסות "לדחוף" להם מוצרים נוספים, אתה מציג בפניהם את הצד הלא יפה של החוק.

אני חושב שמהמלך הזה אתה מתכנן תשיג:

1) אנשים לא ירכשו את המוצר כי הוא לא ניתן להחזרה.

2ׂ) אנשים יתקלו בסירוב שלך ויחרימו את החנות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלעד אני נוטה להסכים איתך אבל לא עד הסוף כי אתה אומר חמדנות וזה ממש לא נכון, אתה לא יודע מה קורה ב"שטח" וזה מאוד נוח לנתח את המצב בשטחיות דרך המקלדת ואני לא מאשים אותך.

חמדנים אנחנו ממש לא כי אנשים מקבלים מאיתנו הנחות,שירות מלא,משלוחים בחינם,במקרה של אי שביעות רצון הלקוח אנחנו דואגים לטפל בזה עד הסוף אבל עם המוצרים האלה זה מצב מיוחד כי אלו מוצרים "חד פעמיים" שברגע שמכרנו אותם אין לנו מה לעשות איתם יותר שלא כמו מוצרים אחרים שלנו.

אני רואה את זה מטריד שאנשים קולטים שהם יכולים "לדפוק" אותנו וזה ירוץ מפה לאוזן ומבלי לשים לב אנחנו ניתקע עם סחורה לא שימושית.

שוב אני לא מחפש לעשות משהו לא נכון, אנחנו רוצים בסה''כ לעבוד לפי החוק ואם זה לא מתאים ללקוח אז שילך לחפש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני לא חושב שאפשר להציב שלט שאומר שלא ניתן להחזיר את המוצרים האלו. הם לא מוצרים פסידים כמוגדר בחוק. הדרך היחידה לדעתי היא למכור אותם בפחות מ 50 ש"ח.

פורסם

אם 3 שנים אתה מוכרים את המוצרים האלו, לדעתי כבר יש לכם מושג מה צפי המכירות של המוצרים האלו ולפי זה ללמוד להתנהל בהתאם.

האופציות האחרות הן:

1. למכור מתחת ל 50 ש"ח למוצר (לא ב 49 ש"ח , אלא ב 40 ש"ח - שיהיה מספיק רחוק בשביל שזה פחות יצעק "הנה זה פחות מ 50 !!").

2. לא למכור את המוצרים האלו כלל.

3. לנהל מלאי קטן יותר (לקנות כל X זמן כמות קטנה של כמה יחידות).

4. לבדוק את חוקיות השלט "אין החזרות" בצמוד למוצרים הספציפיים האלו

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צריך לבדוק מה עושים עסקים אחרים.

לדוגמא סביבונים שנמכרים לפני חנוכה, הרי ברור שיום אחרי חנוכה לא יקנו אותם. או תחפושות אחרי שעבר פורים.

אני דיי משוכנע שמותר למנוע החזרת מוצרים עונתיים, המחוקק התכוון להגן על הלקוח אך לא תוך כדיי עשיקת המוכר.

פורסם

רק כדי להבין, אתה מדבר על אנשים שקונים יום לפני ראש השנה ויום אחרי מחזירים את זה ? אם כן אז אי אפשר לעטוף את זה בנייר צלופן או משהו בסגנון שפתיחה שלו מונעת את ההחזרה (זה צריך להיות הרי באריזה המקורית).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני אומנם לא מכיר את המנהג הזה מקרוב אבל הטענה שאנשים רוכשים את המוצר, משתמשים בו יום אחד ומחזירים לחנות (לטענתך) נשמעת לי פשוט הזוייה.

אני דווקא לא מסכים עם ידידנו איציק, גם אם תוריד ל-40 ש"ח הלקוח יחרים את החנות שלך.

הפתרון של רופני לדעתי מאוד אלגנטי, אם כי הוא בא על חשבון זמן עבודה של העובדים בחנות. מה שיותר מעניין אותי בפתרון הזה זה שהוא יצדיק או יפריך את הטענה שהעלת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם 3 שנים אתה מוכרים את המוצרים האלו, לדעתי כבר יש לכם מושג מה צפי המכירות של המוצרים האלו ולפי זה ללמוד להתנהל בהתאם.

האופציות האחרות הן:

1. למכור מתחת ל 50 ש"ח למוצר (לא ב 49 ש"ח , אלא ב 40 ש"ח - שיהיה מספיק רחוק בשביל שזה פחות יצעק "הנה זה פחות מ 50 !!").

2. לא למכור את המוצרים האלו כלל.

3. לנהל מלאי קטן יותר (לקנות כל X זמן כמות קטנה של כמה יחידות).

4. לבדוק את חוקיות השלט "אין החזרות" בצמוד למוצרים הספציפיים האלו

איציק

אם 2 היה אפשרי לא הייתי כותב פה בכלל אבל מכירת המוצרים הקטנים הללו מצדיקה את עצמה מאוד.

לגבי 1 , מחיר המוצרים נקבע מבעוד מועד ללא קשר לחוק.

רק כדי להבין, אתה מדבר על אנשים שקונים יום לפני ראש השנה ויום אחרי מחזירים את זה ? אם כן אז אי אפשר לעטוף את זה בנייר צלופן או משהו בסגנון שפתיחה שלו מונעת את ההחזרה (זה צריך להיות הרי באריזה המקורית).

באמת נתת פה רעיון מעולה, אני צריך לחשוב על זה במשך השנה כי שנה הבאה אנחנו שוב מוכרים את המוצרים של החיה שמסמלת את השנה.

אני אומנם לא מכיר את המנהג הזה מקרוב אבל הטענה שאנשים רוכשים את המוצר, משתמשים בו יום אחד ומחזירים לחנות (לטענתך) נשמעת לי פשוט הזוייה.

אני דווקא לא מסכים עם ידידנו איציק, גם אם תוריד ל-40 ש"ח הלקוח יחרים את החנות שלך.

הפתרון של רופני לדעתי מאוד אלגנטי, אם כי הוא בא על חשבון זמן עבודה של העובדים בחנות. מה שיותר מעניין אותי בפתרון הזה זה שהוא יצדיק או יפריך את הטענה שהעלת.

צריך לראות מה יהיה שנה הבאה, אין ספק שהלקח נלמד ונבצע התאמות.

אגב רק כדי להמחיש את המוצרים שלנו צירפתי תמונה של מתנות המסמלות את השנה הנוכחית (סוס), התמונות לא שלי אלא נלקחו מהרשת.

13815704870-1.jpg

13815700210-1.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אנשים אשכרה קונים את זה ? :shock:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אל תפגע אבל הסוסים האלה מכוערים בטירוף, אם הייתי מקבל כזה במתנה תהיה בטוח שהייתי רץ להחזיר אותו לחנות.

פורסם

התרבות הרוסית הצמיחה לא מעט גאוני ספרות, מוסיקה, מדע ופילוסופיה. מעצבים גדולים לא כל כך יצאו משם :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא יותר פשוט להסתכל על "מחיר" ההחזרות, כמחיר של קידום מכירות/מבצע פרסום? לא מוכרחים להרוויח מכל פעולה ופעולה בפני עצמה. נסה לראות את התמונה הכוללת.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

שנת הסוס זה לפי האסטרולוגיה הסינית.

הלוח השנה הסיני הוא מעגלי, ככה שמקסימום תשמרו את הסוסים ותמכרו אותם שוב ב-2026 :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
צריך לבדוק מה עושים עסקים אחרים.

לדוגמא סביבונים שנמכרים לפני חנוכה, הרי ברור שיום אחרי חנוכה לא יקנו אותם. או תחפושות אחרי שעבר פורים.

זה לא ממש המצב פה. סביבונים אפשר למכור גם בחנוכה הבא. תחפושות שחינן בעיני הילדים סר,מוכרים בהנחה גדולה שנה אח"כ. מי שיש לו ילדים מכיר זאת היטב ("בקוגןX??? נראה לך אבא??? זה ישן!!!:lol:).

פה יש משהו שאי אפשר יהיה למכור בכלל, כי בשנה הבאה אמורה להיות חיה אחרת.

קצת לא הוגן לבקש במעל החנות "לבלוע" את זה. אם אין מוצא חוקי, הייתי נמנע לחלוטין מלמכור כזה מוצר מפסיד (או לכל הפחות מתמחר את היחידה במחיר שיפצה אותי על ההחזרות)

התרבות הרוסית הצמיחה לא מעט גאוני ספרות, מוסיקה, מדע ופילוסופיה. מעצבים גדולים לא כל כך יצאו משם :)

כמו בכל המדינות שסבלו מהתפיסה הקומוניסטית, בהן עיצוב היה סמל לסיאוב ונהנתנות, לא התפתחה שפה עיצובית יחודית בשנים של שלהי המהפכה התעשייתית (ראה ויליאם מוריס), ובמחצית הראשונה של המאה ה-20, בהן התפתחו רוב תאוריות העיצוב המודרניות.

אם זאת, בתקופת הצארים, של הסגנון הקלאסי של המאה ה-18, היו כמה הברקות. חבל שזה נתקע שם. אני בטוח שהיה יכול להיות מעניין

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

natco, כנראה התכוונת לכתוב שפה המצב הוא אף יותר חמור ולא

זה לא ממש המצב פה.

בגלל שלכתוב "לא ממש" זה לא מדוייק, זה כמעט המצב פה, בגלל שחנות לא צריכה לקבל מוצר שהוא עונתי ונמכר רק פעם בתקופה ולא משנה אם התקופה זה פעם בשנה כמו סביבון או פעם ב 12 שנה (בערך) כמו בלוח השנה הסיני.

חנות היא לא מחסן ולא אמורה לקבל פריטים כאלה בחזרה.

כאמור אני דיי משוכנע שהמחוקק נתן את הדעת על כך וצריך לבדוק מה התקנות אומרות.

ניתן עוד דוגמא מחג אחר, בחג העצמאות תולים דגלים כרזות של נשיא/רה"מ/שר בטחון/רמטכ"ל. האם יעלה על הדעת שלמחרת יום העצמאות יחזירו את הדברים הנ"ל לחנות, הרי מי ערב שבשנה הבאה יהיו אותם אנשים באותם תפקידים?

• תוכן חדש...