Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. היכן שיש צי רכבים גדול, של רכבים זהים, גם אם מדובר במיעוט שנוהג לא טוב - הוא בולט (כי יש לו מזהה ברור ושמים אליו לב).

חשבתי על הנקודה הזו בנסיון להבין למה (מתקבל הרושם ש)אנשי אלביט נוהגים כמו מטורפים, ולכן ערכתי את ה"ניסוי" למעלה.

גם בלי לערוך ניסוי נוסף, אני יכול להעיד שאני רואה הרבה יותר מכוניות של "מייקרוסופט" (שממוקמים לא רחוק ממני), וגם רבות של אמדוקס, אינטל ועוד חברות גדולות, אבל אף אחת מהן לא מתבלטת לרעה בנהיגה שלה.

:turn-l:
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה שכשאתה יודע שתקבל בחינם הגנה משפטית VIP במקרה של הריגת אדם בדריסה אתה מרשה לעצמך יותר.

זה יכול להיות מצחיק ללכת לראיון עבודה בחברה כמו רפא"ל למשל ולומר שם שאתה מתלבט בינם לבין אלביט כי שם הציעו לך את זה, וזה שימושי מאד עבורך :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וואו זה מסביר כל כך הרבה בנוגע לחברה הזאת והצורה שבה נוהגים העובדים שלה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

או קיה ריו ליסינג שלהם.

או נהגים אישיים של כל מיני במיצובישי לאנסר וכאלה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ברור שיש גם אנשים פרטיים שנוהגים כמו חמורים (אנשי אלביט כשהם באוטו של האשה? :roll: ), אבל כקבוצה מזוהה, אין תחרות לאלביט האלו.

:turn-l:
פורסם
אולי - כי עוד קבוצה שבולטת באופן שלילי בנהיגה שלה היא קצינים / אנשי קבע ביונדאי-אקסנט-ליסינג שלהם.

לדעתי קשור בהחלט. זה חלק מפרופיל מיליטנטי מסויים ותחושת "אנחנו בשליחות - מותר לנו לעשות עבירות קטנות" שנוצרת אצל חלק מהאנשים בתחומים כאלו.

מוזמנים גם לקרוא את השרשור הקודם בנושא, החל מהתגובה שלי כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני אני חושב שאתה טיפה מגזים עם השליחות. מה שכן יכול להיות שבחלק ממקרים טויוטות אלביט רודפות בכל מחיר אחרי מזלטים אלביט שאיבדו שליטה כדי להנחית במקום בטוח.

פורסם

לא, זה פשוט גדול :-P

אני רוצה לראות את הבעת הפנים של השוטר כאשר נהג אלביט מספר לו שהוא ממהר בגלל שהוא רודף אחרי מזל"ט תועה :lol:

פורסם
לדעתי קשור בהחלט. זה חלק מפרופיל מיליטנטי מסויים ותחושת "אנחנו בשליחות - מותר לנו לעשות עבירות קטנות" שנוצרת אצל חלק מהאנשים בתחומים כאלו.

מוזמנים גם לקרוא את השרשור הקודם בנושא, החל מהתגובה שלי כאן.

באיזה שליחות הם? שליחות לסגור את החובות של מוטי זיסר?

אולי תחושת עליונות של ערס מתוסכל שהצליח להתברג ל"חברת הייטק"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יבגני אני חושב שאתה טיפה מגזים עם השליחות. מה שכן יכול להיות שבחלק ממקרים טויוטות אלביט רודפות בכל מחיר אחרי מזלטים אלביט שאיבדו שליטה כדי להנחית במקום בטוח.

אולי זה באמת יכול להסביר את המתקן הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
באיזה שליחות הם? שליחות לסגור את החובות של מוטי זיסר?

אולי תחושת עליונות של ערס מתוסכל שהצליח להתברג ל"חברת הייטק"

איזו תחושת שליחות הם? באיזו תחושת שליחות נמצאים חלק ניכר מקציני צהל שיאצ לי להכיר במהלך השירות הצבאי שלי? אלביט הם חברה בטחונית. כיאה לחברה בטחונית, אלביט מעסיקה כמות כזו או אחרת של אנשי צבא לשעבר. כבר כתבתי על זה פה בשרשור שקישרתי אליו. אני לא אומר שההתנהגות שלהם מוצדקת, אני חושב בקול רם שהם מונעים על ידי מיליטנטיות אגרסיבית, שמקבל במקרה שלהם גיבוי כזה או אחרת מהתפקיד הבטחוני שלהם, שנתפסת כ"שליחות". כן, זה קצת פילוסופי פלצני, אבל אני חושב שיש בזה גרעין של אמת, אם תקרא גם את כל מה שכתבתי על תהליך הגיוס שם בקישור המקושר.

בכל מקרה, אני חושב שזה חורג מדיון בפורום רכב כללי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
איזו תחושת שליחות הם? באיזו תחושת שליחות נמצאים חלק ניכר מקציני צהל שיאצ לי להכיר במהלך השירות הצבאי שלי? אלביט הם חברה בטחונית. כיאה לחברה בטחונית, אלביט מעסיקה כמות כזו או אחרת של אנשי צבא לשעבר. כבר כתבתי על זה פה בשרשור שקישרתי אליו. אני לא אומר שההתנהגות שלהם מוצדקת, אני חושב בקול רם שהם מונעים על ידי מיליטנטיות אגרסיבית, שמקבל במקרה שלהם גיבוי כזה או אחרת מהתפקיד הבטחוני שלהם, שנתפסת כ"שליחות". כן, זה קצת פילוסופי פלצני, אבל אני חושב שיש בזה גרעין של אמת, אם תקרא גם את כל מה שכתבתי על תהליך הגיוס שם בקישור המקושר.

בכל מקרה, אני חושב שזה חורג מדיון בפורום רכב כללי.

לא הבנת, אני איתך במאה אחוז.

לא רק זה אלא שאני לא מבין את תחושת ה"שליחות" שלהם, מילא קציני/נגדי/חיילי צה"ל, יש מה להרגיש שליחות.

אגב בנושא רכבי ליסינג, צה"ל דווקא אחד המעסיקים הכי קשוחים בנושא.

אבל בפאקינג חברה?

"חברה בטחונית" זה סה"כ קיטלוג, זה כמו להגיד "חברת סלולר".

בשורה התחתונה זו בסה"כ חברה, היא לא שונה מ"פלאפון" או "שופרסל", ואנשים שעובדים שם ומרגישים תחושת שליחות, כדאי שיבדקו את המעיים שלהם, אולי זו לא בדיוק תחושת שליחות.

אני גם מסכים איתך שאולי 90% מאנשי הקבע (קצינים ונגדים) שיש היום בצבא, הם זבל של אנשים.

אבל אני לא סגור על זה שהמערכת בונה אותם ככה, אלא שבגלל שהמשכורות הן כאלה, 90% ממי שבוחר להישאר בקבע זה כי זו האופציה הכי טובה שלו, וזה לבד אומר המון על הבנאדם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אולי - כי עוד קבוצה שבולטת באופן שלילי בנהיגה שלה היא קצינים / אנשי קבע ביונדאי-אקסנט-ליסינג שלהם.

הם בכלל לא יותר טובים מהאלביטאים.

ואת זה אני אומר בתור מי שנמצא כל יום חול על ציר שנעים בו בעיקר רכבים צבאיים. כל מיני חלאות שנוסעים מהר, פתאום מאטים למהירויות מתחת למהירויות המותרות של הכביש, עוקפים ואחרי זה יוצאים פקק, מדברים בטלפון תוך כדי נהיגה, נתקעים שעה בנתיב השמאלי בלי סיבה מוצדקת, מזגזגים בכביש דו סיטרי או סתם מזגזגים בין נתיבים, נוסעים מחוץ לעיר בלי אורות או עם אורות גבוהים, והיד עוד נטויה. :roll:

שלא נדבר על זה שאל"מים ומעלה לא חייבים במדבקה, ככה שיש עוד כמה עברייני כביש שאתה לא יודע עליהם בתכלס אם הם לא על מדים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...