Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קורבט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקה של הטייטל של הרכב נמצא כי המנוע המקורי של הרכב היה gs lt3 יש משהו שמבין בזה?

ברשיון הרכב מופיע נפח 7000 סמ"ק בפועל הוחלף המנוע למנוע 350 איך אפשר לדעת אם הרכב הוא 427 ?

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

מתי הוחלף המנוע?

לא הבנתי, אתה רוצה לדעת אם המנוע שיש עכשיו הוא בעצם 427? או שאתה בטוח שהוא 350.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

היי ערן אחת הספרות של מיספר השילדה מציינת איזה מנוע הורכב ברכב במקור ברכב שלך יש מדבקה שמציינת שהמנוע הוא 427 בכל מיקרה צריך ליבדוק לפי המס שילדה

פורסם

ערן

ממה שאני זוכר ממך הרכב שלך הוא שנת 69. אם זכרתי נכון וגם הטייטל מדויק

Lt היה סימן למנוע 427 שהם 7000 סמק עם 435 כ״ס ותיבה ידנית. לא רוצה לזרוע מלח על הפצעים אבל המטומטם שהחליף את המנוע ברכב שלך (כנראה בארץ)ואולי גם את הגיר כנראה לא ידע שהוא ככה הרג את הערך של הרכב והייחוד שלו. הביג בלוק שהיה בו היה החזק ביותר למעט הl88 שממנו יוצרו יחידות בודדות. חבל רכב כזה עם המנוע האורגינלי היה אחד מהקורבטים הפרועות יותר שיוצרו.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

1969 Engines:

327 V8 300 HP

350 L46 V8 350 HP

427 L36 V8 390 HP

427 L68 V8 400 HP

427 L71 V8 435 HP

427 L88 V8 430 HP

Performance:

427/430 ZL1 ¼ mile in 12.1 seconds, 116 mph

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני לא מצליח לקרוא את השורות הקטנות . בכל מקרה אם דייקת בצרוף האותיות קבלת ממני את המנוע והגיר המדוייקים של הרכב.

הנה קישור עם הסבר על המנועים השונים שהיו בשנתון שלך כולל הסימולים שלהם .

http://www.69corvette.com/69specs.html

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

במידה ואתה יבאת את הרכב לארץ לדעתי כל הנתונים לגבי דגם מנוע וכל השאר צריך למלא לאישור יבוא הרכב ממשרד התחבורה כך שהכל הייתה אמור לדעת מראש, לפחות כך זה היה כשאני יבאתי את הקורבט ב2003. מי שעזר לי בזמנו למלא את כל הנתונים הנ"ל אל מנת לקבל אישור ממשרד התחבורה היה יורם דוהן שווה לבדוק איתו אם זה חשוב לך.

טל

פורסם
במידה ואתה יבאת את הרכב לארץ לדעתי כל הנתונים לגבי דגם מנוע וכל השאר צריך למלא לאישור יבוא הרכב ממשרד התחבורה כך שהכל הייתה אמור לדעת מראש, לפחות כך זה היה כשאני יבאתי את הקורבט ב2003. מי שעזר לי בזמנו למלא את כל הנתונים הנ"ל אל מנת לקבל אישור ממשרד התחבורה היה יורם דוהן שווה לבדוק איתו אם זה חשוב לך.

טל

לא אני הבאתי את הרכב ,יורם היה הראשון שהתיעצתי איתו כי הוא הביא את כל חלקי הרכב הוא גם לא סגור על זה

eran lanski

חבר מס- 14084

• תוכן חדש...