Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבריולט עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי פג'ו 307CC מודל 2007 , מחירון לפי לוי יצחק 59K - הוא רוצה 72K , האם זה נורמלי? או הזוי? . מעבר לזה אם יש לכם המלצות לרכב קבריולט עד 70K .

פורסם

תן קצת נתונים נוספים על הרכב שמצאת. מה הקילומטראז? איזה יד? האם הרכב שמור לטובה באופן קיצוני?

האם יש אקזמפלרים נוספים בלוח למכירה כעת?

פורסם

הרכב יד 2 עשה בסביבו 130K והוא ממש מלוקק עשה טיפולים בזמן ושאר הרכבים שראיתי הם שנתון 2005 שזה מלפני המתיחת פרונט ככה שזה לא רלוונטי

פורסם

125 אלף קילומטרג'. יד שניה. שמורה, לא מעבר.

לא הבנתי למה התכוונת "האם יש אקזמפלרים נוספים בלוח למכירה כעת?"?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר, יש פה בלוח רכב קבריולט מעניין בהרבה (לטעמי), אבל גם ישן יותר.

אין לי שום קשר אליו- סתם נראית לי אופציה טובה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

נראה לי שהמוכר מגזים. אקזמפלרים הכוונה לרכבים נוספים זהים.

אולי המוכר יוצא מנק' הנחה שהרכב שלו הוא היחיד שנמכר כעת בשנתון הזה ולכן הוא מנצל זאת כדי לתפוס פראייר תורן.

פורסם

במחיר הזה,ניתן לרכוש מיאטה MB שמתעלה בהרבה בכל פרמטר של נהיגה על הCC ,וגם במראה.

חיסרון-תא מטען קטן ודו מושבית (לא שבסיסי ניתן אשכרה להושיב מישהו מאחור).

ואם תתמאץ עוד טיפה תוכל לגרד כבר מיאטה NC.

אם עלויות אחזקה לא מפחידות אותך,ניתן למצוא גם אודי A4 קבריו-לטעמי הקבריו 4 מושבים היחידה שנראת ממש טוב.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...