Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו סדרה 3 , מודל 2004-2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון נכנס לי ג'וק חדש לראש לרכוש במוו סדרה 3 מהשנים הנ"ל,

בטח לא צריך לרשום לכם למה, נוחות, כוח, איכות, שדרוג ומה לא.

בכל מקרה אני חדש בנושא של הרכבים האלה מבחינת המצב בחוץ, יש רכבים שמורים, מה התחזוקה, עלויות הטיפולים (כמובן לא במוסך מורשה,ומחלות נפוצות, האם רוב המוסכים הכללים הסבירים אמורים לדעת לטפל גם ברכבים כאלו כמו שיודעים לטפל נניח בסקודה אוקטביה?

גם לא פחות חשוב ביטוחים,

ביטוח מקיף יהיה גבוה משמעותית מרכב ממוצע אחר כגון מה שיש לי כרגע (גולף 2007 בן 27 ,3 שנים אחרונות נקיות)?

מה ההפרשים מבחינת התחזוקה וההוצאה הכללית, מעבר לקנייה הראשונה?

התקציב לרכב נע באזור ה60 אל"ש, הדרישות הן רכב במצב טוב/סביר.

תודה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חיפוש ביד2 מראה שבתקציב שלך כמעט לא קיים רכב. מכמעט הזה, אני אישית לא רואה רכב ,שכדי לבדוק כאופציה.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

קח בחשבון שמי שמוכר רכב כזה בדרך כלל מוכר מעל המחירון...הם באמת הולכים במחירים האלה, אגב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

עשית קצת סלט,

קודם אתה צריך להחליט איזה דגם אתה הולך (E46 שיוצרה בין השנים 98-2005 או E90 שיוצרה מ2006-2012)

בתקציבך,הייתי הולך על 320I E46 עם מנוע 2.2 שש ציל'-פחות משנה השתנון,פשוט על השמורה ביותר (היסטוריית טיפולים וכו)

תקבל כאן שילוב נהדר,של בימר מאובזרת עם מנוע מצויין וחזק בשילוב עם צריכת דלק שפויה לחלוטין.

סך הכל מדובר בדגם דיי אמין אבל ישנן מספר נקודות חולשה-

1.מערכת קירור

2.מסרק הגה

3.גיר ZF רגיש,בגירסאות חלשות נוטה להיות אמין יותר.

4.חיישן כרית אויר

לבדוק טוב טוב את שלמות תא הנוסעים,כפתורים,ריפודי עור,גומיות,חלון גג,מנורות.

לגבי טיפולים-טיפול קטן בערך אלפייה

טיפול גדול עם תוספות יכול להגיע גם ל2000-2500 במוסך מתמחה,לא הייתי מעז לקחת אותה למוסך כללי,גרמניות כאלה נותנות אמינות רק בידיים מיקצועיות ואוהבות.

ביטוח,אני בן 30 ללא עבר משלם 3100 מקיף על 330 שנת 2003.

Porsche 944 turbo

פורסם
עשית קצת סלט,

קודם אתה צריך להחליט איזה דגם אתה הולך (E46 שיוצרה בין השנים 98-2005 או E90 שיוצרה מ2006-2012)

בתקציבך,הייתי הולך על 320I E46 עם מנוע 2.2 שש ציל'-פחות משנה השתנון,פשוט על השמורה ביותר (היסטוריית טיפולים וכו)

תקבל כאן שילוב נהדר,של בימר מאובזרת עם מנוע מצויין וחזק בשילוב עם צריכת דלק שפויה לחלוטין.

סך הכל מדובר בדגם דיי אמין אבל ישנן מספר נקודות חולשה-

1.מערכת קירור

2.מסרק הגה

3.גיר ZF רגיש,בגירסאות חלשות נוטה להיות אמין יותר.

4.חיישן כרית אויר

לבדוק טוב טוב את שלמות תא הנוסעים,כפתורים,ריפודי עור,גומיות,חלון גג,מנורות.

לגבי טיפולים-טיפול קטן בערך אלפייה

טיפול גדול עם תוספות יכול להגיע גם ל2000-2500 במוסך מתמחה,לא הייתי מעז לקחת אותה למוסך כללי,גרמניות כאלה נותנות אמינות רק בידיים מיקצועיות ואוהבות.

ביטוח,אני בן 30 ללא עבר משלם 3100 מקיף על 330 שנת 2003.

היי MINMIN , תודה על התשובה המעמיקה,

ראיתי את שני הדגמים שהעלית, לגבי הe90, אין אפשרות למצוא אקזמפלר טוב בסביבות ה70 אל"ש?

הוא פשוט נראה הרבה יותר מודרני מאשר הדגם הקודם.

לגבי הטיפולים זה נשמע סביר לחלוטין, ל

לגבי הביטוח, יש גיל מינימום לביטוח? כמה זמן אתה מחזיק את שלך?

פורסם
היי MINMIN , תודה על התשובה המעמיקה,

ראיתי את שני הדגמים שהעלית, לגבי הe90, אין אפשרות למצוא אקזמפלר טוב בסביבות ה70 אל"ש?

הוא פשוט נראה הרבה יותר מודרני מאשר הדגם הקודם.

לגבי הטיפולים זה נשמע סביר לחלוטין, ל

לגבי הביטוח, יש גיל מינימום לביטוח? כמה זמן אתה מחזיק את שלך?

E90 טובה משנת 2006 320 מתחילה באיזור ה80,אכן מדובר בקפיצה משמעותית בעיצוב,מרווח הפנים,וטכנולוגית.

יש גם שוני רב בתנהגות הE46 נוקשה הרבה יותר וזה בעסה אם אתה נוסע הרבה על כבישים משובשים,או אפילו הייתי אומר פחות ממושלמים (במיוחד על ג'אנט 17) מצד שני היא מתגמלת יותר בתור מכונת נהיגה (כיול של הגה ושלדה פנטסטים) E90 הרבה יותר רכה ונעימה(עם התנהגות לא רעה בכלל פשוט לא טובה כמו הדור קודם) עם מרווח פנים גדול יותר,ויותר מקום ליושבים מאחורה(אם יש לך חברים זה משנה).

השאלה היא מה אתה מחפש בבימר שלך,או בכלל,אולי יש אופציות יותר טובות מסדרה 3 עבורך.

בE90 בתקציבך הנוכחי,גם אם תגדיל אותו ב10K עדיין תקבל את המנוע הנחות (2.0 156 סוסים) שהוא סבבה,אבל בהחלט קטן על סאדן שמתיימרת להיות מכונת נהיגה. שוב השאלה היא האם אתה מחפש מכונת נהיגה,או סתם רכב מפנק עם סמל סטטוס.

Porsche 944 turbo

פורסם

האמת זה העניין של הסמל סטטוס והיוקרה,

אני לא יודע כמה הE90 תהיה כבדה יותר מהגולף שיש לי כרגע, אני רגיל ל150 כ"ס כמה מספר שנים מהגולף ומהמזדה 3 שהייתה לי, אז בעיקרון זה מספק אותי, מה שאני מחפש ברכב שיראה מודרני מאובזר ויפה עם האצות ביניים סבירות.

לכן הלב קורץ הרבה יותר לE90.

את הגולף רכשתי בזמנו ב70 אל"ש ואת ה3 ספיריט ב80 אל"ש, אם באמת אין הבדל גדול כ"כ בתחזוקה ובהוצאות השוטפות,

חבל שלא הלכתי לכיוון הזה כבר מלפני כן, בכל מקרה זו תהיה קפיצת מדרגה,

מה הסיכוי שיהיה לי שם תיקון מתוך בלאי שיפיל אותי מהרגליים? נניח גיר או מנוע ב40 אל"ש ? זה משהו שקורה?

פורסם
האמת זה העניין של הסמל סטטוס והיוקרה,

אני לא יודע כמה הE90 תהיה כבדה יותר מהגולף שיש לי כרגע, אני רגיל ל150 כ"ס כמה מספר שנים מהגולף ומהמזדה 3 שהייתה לי, אז בעיקרון זה מספק אותי, מה שאני מחפש ברכב שיראה מודרני מאובזר ויפה עם האצות ביניים סבירות.

לכן הלב קורץ הרבה יותר לE90.

את הגולף רכשתי בזמנו ב70 אל"ש ואת ה3 ספיריט ב80 אל"ש, אם באמת אין הבדל גדול כ"כ בתחזוקה ובהוצאות השוטפות,

חבל שלא הלכתי לכיוון הזה כבר מלפני כן, בכל מקרה זו תהיה קפיצת מדרגה,

מה הסיכוי שיהיה לי שם תיקון מתוך בלאי שיפיל אותי מהרגליים? נניח גיר או מנוע ב40 אל"ש ? זה משהו שקורה?

אני מתקשה לראות נפילה כזאת,כמובן שאם תיקח "בובה אמיתית במחיר מבצע" מסוחר מנתניה אז אין לדעת,אבל אם תקנה בשיקול דעת ותלך לבדיקה במכון+חוות דעת מקצועית ממוסך מתמחה ב.מ.וו אז יהיה בסדר,אבל יכול להיות שלפעמים אתה יכול לאכול "קנס" של כמה אלפי שקלים.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני מבין שכרגע יש לך רכב, ז"א אתה לא לחוץ עצתי היא אם לאחר כל השיקולוים של עלויות ביטוחים ואחזקה החלטת שזה זה תתחיל לחפש בלי לחץ עד שתיפול על אקזמפלר טוב, ממה שראיתי כרגע בלוחות אין משהו מעניין (הייתה אחת אבל נמכרה תוך שבוע) בנתיים אולי תחסוך קצת והתקציב יעלה. קצת כאב ראש אבל שתמצא את מה שאתה מחפש לא יהיה מאושר ממך מניסיון.

פורסם

השארתי פרטים בכמה אתרי טרייד אין מוכרים, כמו בטרייד מוביל ואוטו דיל,

הכי נוח בשבילי זה לעשות טרייד רכב מול רכב פלוס תוספת במחיר הוגן, נראה אם יש להם עם מה לחזור...

• תוכן חדש...