Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בני 6 אלף קילומטר...כל כך צעירים וכבר להחליף?

אז אולי ממש קר אצלך. לחיצה כפולה לעצירה נשמע לי ממש מוגזם. אני גם מרגיש את השינוי, אבל אני לא חושב שזה בגלל הבלמים, אולי בגלל שהכביש רטוב (כלומר בגלל הצמיגים), ובטח שזה לא מגיע ללחיצה כפולה. סה"כ מעט יותר :)

ללא ספק במזג אויר חורפי הרכב מרגיש הרבה יותר טוב, מנוע הרבה יותר נמרץ וגם צריכת הדלק יורדת.

המאזדה 3 שלי הפכה לקורולה. אם עוד כמעט מעלות ירדו, אני כבר אהיה בקו אחד עם דייהו נובירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק לי הרגיש שהרכב מתאמץ יותר בחורף הזה?

נסעתי מחוץ לעיר, הרוחות העזות הקשו על השליטה ברכב (רוחות של 30 קמ"ש לערך) והעלו מהותית את צריכת הדלק אליה אני רגיל.

גם כל ההאטות וההאצות שצריך לבצע בגלל השלוליות צורכות עוד דלק.

תכלס, הזמן הכי טוב להוציא צריכות דלק מצוינות, זה באביב ובסתיו, כשכבר לא צריך מזגן ואפשר להסתפק באיוורור. אין גשם ואין יותר מדי רוחות שמקשות על הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני גם התפלאתי למה הרכב מרגיש יותר חזק, ואז נזכרתי שאוויר קר יותר משפיע לטובה על המנוע :-)

כשמניע את הרכב אני לוחץ כמה פעמים על הדוושא של הבלם כדי "לשחרר" אותה, בחורף בהנעה ראשונה היא טיפה קשה מהרגיל. ממליץ לכולם לתת כמה לחיצות לפני תחילת נסיעה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לא יאומן כמה שמזג האוויר משפיע על תפקוד המנוע.

ביום רגיל הלנד קרוזר עושה 10 שניות למאה, אתמול בערב ב 3 מעלות היא הגיע ל - 8.3 שניות.

מטורף!!!!!!

פורסם

טורבו דיזל במזג אויר קר - סביר להניח שביצועים משתפרים משמעותית. לגבי 8.3 שניות נשמע קצת אופטימי, אלא אם כן זו הייתה ירידה ובנוסף רוח גבית. כדי לעשות את הבדיקה נכון צריך למדוד לשני צדדים של אותה דרך ולקחת ערך ממוצע.

גם 10 שניות לSUV כזה זה מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

papa_carlos, נשמע שאתה ניזון מסיפורים האלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
חיים, באיזו צורה מדדת ?

שעון חול.

טורבו דיזל במזג אויר קר - סביר להניח שביצועים משתפרים משמעותית. לגבי 8.3 שניות נשמע קצת אופטימי, אלא אם כן זו הייתה ירידה ובנוסף רוח גבית. כדי לעשות את הבדיקה נכון צריך למדוד לשני צדדים של אותה דרך ולקחת ערך ממוצע.

גם 10 שניות לSUV כזה זה מעולה.

מדדתי באמצעות OBDII ELM 327 בלוטוס עם אפליקציה בשם Dyno scan באנדרואיד, נותן את כל הפרמטרים האפשריים..

מדידות, מדי תאוצה, כוחות G, בלימות, פרמטרים טכנים רטובים (לחץ שמן, טמפ' שמן, לחץ הזרקת דלק, יחסי תערובת, טמפ' יניקת אויר, לחץ גדישה ועוד מלא דברים כמו קורא תקלות ועוד שלא עברתי עליהם.

בקיצור המדידה היא מדויקת, הוא מודד בחיישן עצמו ולאחר מכן שולח תוצאות למכשיר.

ומה הזלזול הזול הזה?

פורסם

המדידה עם השעון חול מדוייקת יותר.

פעם ניסיתי לעשות מדידה דומה לשלך, זה פשוט בדיחה.

בדיקה נורמאלית עושים במסלול עם מערכת תזמון או במינימום מכשירים מקצועיים כגון RACELOGIC.

פורסם

Papa Carlos,

לא צריך להסחף חבר, לא צריך לסגור סטריפ ולהתקין מערכת מדידה אלקטרונית בשביל לבחון האצה, הבחור לא מודד זמנים בשביל להתחרות באליפות העולם בדראג.

נכון, המדידה שלו אולי לא הכי מדוייקת אבל זה בסדר, הוא חי איתה בשלום.

אתם פה מדברים על שינוי של כמה אחוזים בהספק בזמן שבירושלים אתמול כמה פאביות שברו את מחסום הקול..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה שאפשר ללמוד מכך זה שבלנד קרוזר שלו חל שיפור של כ17% בתאוצה, מתנאי מזג האוויר המיוחדים . המספרים המדויקים של התאוצות לא רלוונטים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...