Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאד אוהב את הגרנד צ'רוקי V8 שלי שהבאתי מארה"ב כיד ראשונה ב- 95 והוא אצלי עד היום.

כבר שנים מציעים לי להסב אותו לגז. שנים אני שומע דעות הפוכות לחיוב ולשלילה. החיוב ברור, אבל השלילה: גז לא נקי, סתימות באינג'קטורים, תחנות מילוי גז, בעיות כח ותגובת מנוע וכו'. אז מה נכון להיום ? האם המערכות השתכללו מספיק ומתפקדות היטב ?האם כדאי

לבצע את ההסבה והיכן אתם ממליצים לבצע ואיזו מערכת האמינה ביותר ? נכון שאני אסע בג'יפ בכל מקרה, כי אני פשוט מאד אוהב אותו

אבל אם היום כדאי לבצע הסבה מוצלחת, נראה לי שכדאי לשקול זאת בחיוב. מה דעתכם ותודה לכל המבינים בעניין !

פורסם

הרכב שלך נדיר כי הוא יד ראשונה ואין הרבה כאלה בארץ. צריך לקחת בחשבון שהסבות נעשות בטיב שונה וזה תלוי מאוד ממתקין. אם עושים התקנה טובה לרוב הכל בסדר, אבל אם לא כמות הבעיות יכולה להיות גדולה מאוד על לכשל מנוע (חלק ממנועים דורשמים משמנת ממוחשבת, לפעמים חוסכים ושמים רגילה או לא שמים בכלל).

אני הייתי שומר על הרכב מקורי. היה לי יוקון בנזין והיו כאלה שהציעו לחסוך בדלק על ידי התקנת מערכת גז - אני כמובן סירבתי בנימוס. כרגע יש רכב אחר (לא אמריקאי), אבל גם מנוע לא חסכוני וכמובן גם עכשיו התקנת גז לא עומדת על פרק היום. אני אוהב מקוריות. אני ממש לא אוהב את הרעיון שקודחים בסעפת יניקה (מענין לאן הולכים השבבים בקדיחה כזאת?), מעבירים עוד חוטים וצינורות (כאלו חסרים חוטים וצינורות מקוריים שברכב ישן נעשים ייבשים וסדוקים ועכשיו יהיו עוד צינורות וחוטים ויהיה צריך להסתדר במבוך הזה).

אגב, אצלך 5.2 או הדגם הנדיר יותר עם 5.9?

אתה משתמש ברכב כיומיומי?

כמובן לשיקולך, אבל אני לא הייתי עושה את זה לרכב שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...