Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב שלא קוראים לפיצוציה 7 בוף .
:roflmao:

הרעיון של להרחיב את מספר נקודות החלוקה ובכך להוריד את הלחץ על הנקודות הקיימות, הוא בעקרון רעיון מבורך

הבעיה שלא מרחיבים.

סגרו את הסניף (סוכנות) דואר הקטנה והיעילה ברח' ויצמן, ובמקום זה, נתנו לכל מיני פיגורות שאין להם שום מוטיבציה אמיתית לתפעל שירות קריטי שכל מדינה מתוקנת דואגת לו ישירות

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מהפייס:

13173799_1155700067782445_5362184678747229628_n.jpg

לא יודע אם לצחוק או לבכות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

הי, לפחות יודעים בשביל מי החבילה. אצלנו עושים טובה אם משרבטים קשקוש על הפתק, אם בכלל טורחים לרשום בו משהו. לפני כמה זמן (יכול להיות שכבר כתבתי פה, אני לא זוכר) קיבלתי פתק. פשוט פתק, בלי כלום עליו. אלמלא סימנתי לי שיש חבילה שמתעכבת כבר המון זמן, הייתי נמצא בבעיה כי לפי המוקד ״אה אז לא קיבלת כלום״. מי שביצע את איתור החבילה בפועל היה אני, ולא חלילה עובדי הדואר שעסוקים תמיד במשהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מהפייס:

[ATTACH=CONFIG]458972[/ATTACH]

לא יודע אם לצחוק או לבכות.

פההה! מצבך טוב.

אצלי אף פעם לא רושמים. לא מס' החבילה ולא שם השולח או מדינת השולח.

שלחתי חבילה לגרמניה ב- 12/04/16.

למרות שכבר מזמן התקבלה שם, עדיין מופיעה באתר של הדואר כאחת שנמצאת בדרך...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משער שאתם גרים בערים גדולות שהמצב כזה קשה אצלכם בדואר. אני עדיין לא מאמין שנותנים לפיצוציה לחלק דואר. מה בהמשך? שירותי רפואה ואישפוז אצל הווטרינר הקרוב לביתך כי יש עומס בבתי החולים?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני כנראה יוצא דופן.

מתוך 12 חבילות, 11 הגיעו בטווח של שבועיים - שלוש (כולן מסין). על האחרונה קיבלתי החזר כספי מהמוכר.

אני דווקא מאוד מרוצה. חבילות קטנות מגיעות ישירות לתא דואר, על גדולות יותר אני מקבל סמס, מגיעה יום למוחרת, מחכה 7 דקות בממוצע, מציג תעודת זהות וזהו.

כנראה זה שהתלוננתי על הסניף דואר המקומי שלי עשרות פעמים, לפני כשנה, באמת עשה משהו.

פורסם

רמת השרון עיר גדולה? נו, שוין. כשעברנו לכאן מת"א לפני 30 שנה, היא עוד היתה מושבה. יענו, כפר עם איכות חיים. "שהילדים ינשמו אוויר נקי" :-P

בכל מקרה, אני לא חושב שזה קשור לגודל הישוב. דובר על כך שבמסגרת הרפורמה, חלוקת חבילות תעבור למרכולים שפתוחים בשעות יותר נוחות לציבור.

אז חשבתי, שמדובר על מקום כמו הסופר השכונתי, ושיוקם שם דוכן יעודי, עם עובדים מיומנים שיוכשרו ע"י הדואר לעשות את העבודה.

כמו שזה נראה עכשיו, כשהחבילות פשוט מפוזרות על המדפים בפיצוציה בין ה"חמצוצים", האלכוהול הזול והסיגריות, וכשעל החלוקה ממונה איזה ילדון סטלן - זה לא רציני.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לגבי המדפים, אתה אופטימי - באחת המכולות ששלחו אותי לאסוף ממנה חבילה (לא ברור למה דווקא לשם,

כשיש מכולת נוספת שמחלקת דואר ונמצאת 100 מטר מהבית שלי) החבילות היו זרוקות בקרטון על הרצפה, כשיש

גישה לחבילות לכל מי שרק רוצה. כשביקשתי לקבל את החבילה, המוכר אמר שיש לו קצת עומס כי הוא

מזין משהו במחשב אז אני יכול לחפש לבד בין החבילות את החבילה שלי.

פורסם
אפשר לנגב את הישבן עם תלונות שמוגשות באינטרנט?

כשלא קיבלתי חבילה פתחתי תלונה במשרד מבקר המדינה ופירסמתי אותה באתר הפייסבוק של רשות הדואר, משם הם כבר דאגו לי יותר. ממשרד מבקר המדינה חזרו אלי אבל הבעיה כבר נפתרה.

פורסם

אוקיי, ההודעה הראשונה שלי סוף סוף באופ טופיק מיועדת לחוות דעת ממש לא חיובית על דואר ישראל.

אז ככה, שלחו לי מוצר מסין לרכב לפני חודשיים בערך היה צריך להגיע... רק היום קיבלתי פתק ועל הפתק היה רשום שזו הודעה שנייה שנשלחה ב31.3.16 אחרי שהראשונה נשלחה כביכול ב23.3.16.

המוכר המסכן לפי מה שהבנתי שלח לי את אותו המוצר שוב והוא בדרך.

הגעתי לדואר היום אחרי העבודה ונחשו מה?נסיון התחמקות ולהוציא אותי שקרן\מטומטם. בקיצור, תוך כדי הזלזול היא גם נותנת לי הפקידה סוכריה כאילו אני ילד קטן.

המוצר היה אצלם, הגיע עטוף ומוכן כמו שצריך זה כן.

בקיצור, אכזבה כל פעם מחדש.

בנוסף, מגיע אליי דואר מדי פעם של משפחה אחרת מבניין קרוב.

בקיצור, אתם בושה לעת עתה, דואר ישראל.

• תוכן חדש...