Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם בכמה חודשים בדואר עוברים מFIFO ל LIFO בלי שום הסבר, את התוצאה אתם רואים כרגע

זה לא שפתאום הכפילו\שילשו את כח האדם במרכזי המיון..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

פתק דואר רשום הגיע למשרדי הבוקר, והחבילה מאנגליה נאספה מבית הדואר אחרי 9 ימים מאז הרכישה, 7 ימים מאז השילוח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הזמנתי חבילה מאירלנד בחודש שעבר וקיבלתי מספר מעקב המתחיל ב CB ונגמר ב IE.

אחרי שלושה שבועות קיבלתי פתק מדואר שליחים עם מספר המתחיל ב EF ונגמר ב IE.

מסתבר ששני המספרים שייכים לאותה החבילה

המספר הראשון לא עודכן בארץ, השני כן.

עכשיו הם דורשים עמלת שיחרור ממכס בגלל שזה פריט EMS. העניין הוא שזה לא פריט EMS וזאת לא בעיה שלי שהם החליטו לשחרר את זה ממכס ולהעביר את זה לדואר שליחים.

מה אני עושה?

פורסם (נערך)

אישור מביטוח לאומי נשלח בתאריך של 14.1

ביקשתי עותק נוסף ב 15.2

הם הגיעו ביחד שבוע שעבר

(לא יודע מי אשם יותר הבט״ל או ההדואר - אבל זה לא ממש משנה)

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם
כשאני פתחתי פניה נראה לי שסתם רשמתי שם משהו, כנראה מספר מעקב, זה לא קריטי. אתה לא יכול להתקדם במשלוח הטופס? תכתוב סתם משהו. העיקר שבגוף ההודעה יהיו כל הפרטים.

מס' המעקב לא מאפשר להתקדם. אבל צדקת, רשמתי שם פשוט "0000" וקיבלתי אישור שהפניה התקבלה ותתקבל תשובה במייל.

מה שכן שמתי לב: לא סימנתי לאיזה יחידה אני מפנה את הפניה (יש אופציה לסמן מכס חיפה") אני מקווה שזה לא ייצור בעיות.

עכשיו נמתין,

תודה על העזרה,

בן.

עדכון:

כאמור, השתמשתי במערכת הממוחשבת של המכס. ביום 24.2 שלחתי את הפניה. כבר ביום 25.2 קיבלתי הודעה ששוחרר ומיד ראיתי גם באתר הדואר. עד שהגעתי לדואר המרכזי כבר יצא למיון לסניף שלי (סתם הלכתי). ביום 29.2 קיבלתי הודעה שבסניף ולקחתי.

ובקיצור: השתמשו במערכת הממוחשבת, עובדת מצוין.

אישור מביטוח לאומי נשלח בתאריך של 14.1

ביקשתי עותק נוסף ב 15.2

הם הגיעו ביחד שבוע שעבר

(לא יודע מי אשם יותר הבט״ל או ההדואר - אבל זה לא ממש משנה)

במקרה הזה זה כנראה המל"ל, קרא לי דבר דומה ולא פעם.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הבן שלי קיבל הודעת טקסט שדבר דואר YY101934632IL מחכה ביחידת דואר ברחוב אליהו 11 במזכרת בתיה.

היות והילד שלי בן 8 ואני רוצה להאמין שהוא לא יודע להזמין חבילות מחו"ל, נקווה שבעל החבילה האמיתי יריץ חיפוש בגוגל ויגיע להודעה הזו.

מצויין גם ד69 (מיקום על המדף?)

הידד דואר ישראל. הידד

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

חבילה יצאה ב23.2 והוצאתי אותה היום, יפה.

מה שיותר יפה הוא שזה כלל גם ביקור במכס, לא מובן מאליו כשמדובר בחלקים לרכב.

M-TECH E46

פורסם
נקווה שבעל החבילה האמיתי יריץ חיפוש בגוגל ויגיע להודעה הזו.

...

הידד דואר ישראל. הידד

המספר הוא מספר ישראלי שניתן לחבילה ללא מספר מעקב, למשל כי היא גדולה מדי. הבעלים האמיתי של החבילה לא יודע את המספר הזה, ולא ידע לעולם, גם אחרי שהיא תוחזר לשולח.

ככה"נ מישהו הקליד לא נכון את מספר הטלפון שעל החבילה.

אם אתה באמת רוצה לנסות לעזור, נסה להודיע למודיעין הדואר על הטעות, ע"מ שיקראו אותו שנית ויתקנו.

וההמלצה לשלי בעניין - תדאגו שמספר הטלפון שלכם לא יופיע בכתובת למשלוח שעל החבילה. לקבל SMS זה אמנם מאוד נחמד, יותר מפתק אדום בתיבה, אבל לא לקבל אותו, זה ממש לא כיף.

:turn-l:
פורסם

ומי אמר לך שפתק בתיבה בכלל מגיע ?

יש לי חבילות ללא מעקב שלא הגיעו מעולם , אני כבר חצי שנה אני חושב לא קיבלתי פתק אפור. חבילה אחת הדואר התקשר לטלפון בבית. במקרה משהו ענה. לרוב השיחות לטלפון בבית הן שיחות מקבר רחל או משהו דומה,

השאר פשוט קיבלתי החזר.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

גם פתקים לא תמיד מגיעים, אבל על פתק יש שם + כתובת (ות.ד. במקרה שלי) ובן אנוש שמנסה לשים את הפתק בתיבה הנכונה. במקרה של SMS, שגיאה אחת בהקלדה, ונגזר גורלה של החבילה. זו דעתי וזו המלצתי.

:turn-l:
פורסם

אם אתה באמת רוצה לנסות לעזור, נסה להודיע למודיעין הדואר על הטעות, ע"מ שיקראו אותו שנית ויתקנו.

תודה. יבוצע

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הזמנתי חיישן לד למנעול של הדלת, עברו כשבועיים והבוקר קיבלתי SMS לקחת אותו, אני מאוד מקווה שזה התייעלות הדואר, ולא עודף חבילות שיש עליהם אז הם מעיפים את החבילות ה״טריות״ על חשבון החבילות ששוכבות כבר חודש. בכל מקרה אני אופטימי ומאמין שישנה מגמת התייעלות. רק שימשיכו כך. משלוח מסין תוך שבועיים?! חזון אחרית הימים רבותיי

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר בחיישן שהזמנת.

בזמן האחרון מורגש שיפור משמעותי, הן בזמני המשלוח (ארה"ב כשבועיים, סין 3-4 שבועות) והן בשירות בסניף

(למשל בקניון שער ראשון בראשון לציון הפרידו את חלוקת החבילות מסניף הדואר וכעת יש סניף רק לאיסוף חבילות,

לא יצא לי להתעכב שם יותר מ-3 דק' בחמשת ביקוריי האחרונים).

• תוכן חדש...