Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הנושא הזה די מטריד אותי אחרי כמה זמן מופיעים סימנים על השמשה הקדמית גם מבלי שנגעו בה בכלל , אחרי ש אני מנקה את השמשה הסימנים נעלמים אבל חוזרים לאחר מכן .

מה הסיבה לכך ?

תודה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אדים, על השמשה נשאר שומן מהאצבעות ושיש אדים כל השמשה מתכסה בהם אבל במקומות שיש שומן אין אדים ואז אתה רואה את הסימני אצבעות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אדים, על השמשה נשאר שומן מהאצבעות ושיש אדים כל השמשה מתכסה בהם אבל במקומות שיש שומן אין אדים ואז אתה רואה את הסימני אצבעות.

אבל הקטע שאני לא נוגע בשמשה בכדי שלא יהיו את הסימנים הללו .

פורסם

בסדר גם אם נגעת בה לפני כמה ימים אז עכשיו אתה רואה אותם, נסה לנקות עם אלכוהול מדולל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה שומן של הידיים שנשאר מעבר, עבור על השמשה עם מנקה חלונות (שיכיל אלכוהול) על סמרטוט.

פתר אצלי את הבעיה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
זה שומן של הידיים שנשאר מעבר, עבור על השמשה עם מנקה חלונות (שיכיל אלכוהול) על סמרטוט.

פתר אצלי את הבעיה.

1+

גם אני מנקה עם התרסיס של החלונות,עושה עבודה מעולה עם מיקרופייבר,חשוב שהסמרטוט יהיה נקי מחומרים קודמים כדי שלא יהיו סימנים שומן וכו'..

m7kj.jpg
פורסם
כשמיישמים חומרים זולים לפלסטיקה, ההתנדפות שלהם כתוצאה מהחום גורמת לסימנים על השמשה הפנימית.

דווקא אני משתמש בחומר די טוב ולא זול , Dr. Marcus cockpit Milk עולה 60 ש''ח .

דווקא ש אני מנקה את החלון מבפנים עם תרסיס של סונקס החלון עדיין נשאר עם סימנים אבל חבר טובה נתן לי עצה להשתמש ב סבון כלים וסמרטוט לח וזה דווקא עוזר אבל הסימנים עדיין חוזרים אחרי שבוע שבועיים .

• תוכן חדש...