Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון להוסיף לרכב שלי תאורה פנימית באיזור של הרגליים, עם שינוי צבע לייב מהמערכת אנדרואיד שהתקנתי ברכב וגם שהאורות יהבהבו לפי הסאונד,

כל העניין בפיתוח שלי, כולל האפליקציה והחומרה, וזה עובד(רק נתקלתי בבעיה בתקשור בין החומרה לאנדרואיד בטבלט, אבל עם הטלפון שלי זה עובד, ואני עובד על פתרון)

רק שאני עדיין לא יודע בסופו של דבר איפה אני מקבל אינדיקציה מהאוטו כאשר הדלתות פתוחות\כאשר התאורה הפנימית פועלת.

כי אני רוצה שהאורות יפעלו לבד בהגדרות צבע\אפקט שאני בוחר ויפעלו אוטומטית כשהדלתות נפתחות ויסגרו כשמניעים.

כרגע התאורה הפנימית הרגילה של הרכב שלי בגג עובדת כשפותחים את הדלתות ונכבית כשמניעים, איך אני מתחבר לקו מתח הזה?

מישהו עשה משהו כזה במיצובישי לנסר כבר?

---הרכב הוא מיצובישי לנסר 2006

תודה

קבלו תמונה של הפנים רכב... הטבלט הוא אנדרואיד מובנה ברכב, והוא ישלוט על בקר של תאורה.

IMAG1154.jpg

If you can dream it - You can do it!

חלומות לא מתגשמים - חלומות מגשימים!

פורסם

3 אפשרויות :

1) מאוד קשה לאתר ,סביר להניח שלא תמצא . יש כבל לזה מתחת ללוח שעונים בכל רכב אבל תוותר.

2) דיי מסורבל ולא נוח - מהצמה של הדלת.

3) הכי קל - מהצמה של התאורת סלון בגג הרכב. יש 3 חוטים קל ופשוט. בהצלחה

פורסם

כאילו לפרק את הכיסוי בד הזה הפנימי של הגג ולהוציא ממנו כבל עד לדשבורד?

חשבתי על זה, אבל זה לא סיפור לפרק את כל הפנימי של הגג?

אולי מישהוא יודע לזהות את צבע הכבל בוודאות בצמה של הדלת במיצובישי לנסר?

תודה

פורסם

פרק את הכיסוי של המנורה, צריך להיות שם ברגים שתופסים את הבית מנורה, אתה מפרק את זה והחוטים מתגלים.

אני פירקתי את כל הבית והתחברתי בהלחמה למגעים של הבית מנורה (הברזל שעליו נתפס המנורה).

אם אתה רוצה לקבל מתח ברגע שהמנורה הראשית נפתחת, אז תתחבר לאיפה שאני התחברתי (המטרה שלי היא אור בתא המטען כאשר הדלתות פתוחות).

אם אתה רוצה לקבל מתח מתי שאתה בוחר ללא קשר למנורה הקיימת, תמצא איפה ה + ותתחבר אליו בלבד.

את המינוס תיקח מהשלדה.

עד כמה שקראתי והבנתי - ברוב הרכב המינוס מחובר קבוע והשליטה היא על ה + (שמתחבר לפיוזים).

במנורה הפנימית זה ההפך, ה + הוא קבוע והמינוס מתנתק/מתחבר עם לחצנים הפוכים בדלתות ובתא המטען (דלת פתוחה = מינוס מחובר). הבורר של המנורה ששולט האם האור דולק או לא בעצם בורר בין 3 מצבים : חוט ה - שמגיע מהדלתות, חוט ה - שנוגע בשלדה ואז האור קבוע, והמצב האחרון זה חוט ה - מנותק ואז אין אור בכלל.

אם תסתבך יותר, לדעתי הפורום הטכני יתן לך יותר תשובות.

פורסם

צריך לנסות ולראות,

מבחינה חשמלית זה שטויות להתחבר שם, יותר קריטי אצלי זה איך לפרק את הגג ולהעביר את החוטים פיזית,

מאשר לאן לחבר אותם שם..

חשבתי אולי יש איזה חוט יותר נוח לחיבור כבר בדשבורד מאשר לפרק את כל הגג..

או שזה שטויות לפרק את הגג ואני סתם חופר..:lol:

תודה

פורסם

בדיוק על זה דיברתי, אתה לא צריך לפרק את הגג בכלל

אתה מחבר את החוטים ומושך אותם דרך הקצה של הגג (פשוט תמשוך טיפה את הגג דרך החור של המנורה ותעביר את החוטים על הגבול של הגג עם השמשה), בהמשך פשוט תעביר דרך הקורות.

פורסם

פתרון יותר פשוט זה להתחבר לכבלים המובילים לאותה מנורה מרכזית.

הם עוברים בד"כ דרך קורת A של הנהג.

מספיק לפרק את קורת A, בעזרת נורת ביקורת למצוא את הכבל המתאים (יש 3 כבלים, מינוס קבוע, פלוס קבוע ומינוס/פלוס משתנה- תלוי ברכב, בד"כ זה מינוס משתנה).

ניתן לראות בתמונה הבאה איך הכבלים עוברים מהתאורה המרכזית לקורת A שמאלית. (מצד שמאל למטה).

2013-10-16 11.37.25.jpg

• תוכן חדש...